šta kad te zovne imenom druge žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#101 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
hajmo svi kod damira 
- pustopoljina
#102 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
hocunecu wrote:kako ces pobrkat Omera i Milutina,bjezte ba![]()
bogami se i ovo desi, pa se covjek oda i kome nije mislio
bivsi je rodjaku zovnuo mojim imenom...a mog imena u njegovim krajevima nema
-
hocunecu
#103 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
pustopoljina wrote:hocunecu wrote:kako ces pobrkat Omera i Milutina,bjezte ba![]()
bogami se i ovo desi, pa se covjek oda i kome nije mislio![]()
![]()
bivsi je rodjaku zovnuo mojim imenom...a mog imena u njegovim krajevima nema
extrem
- -Sogancic-
#104 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Možda je često pričao s njom u posljednje vrijeme, možda su se nešto svađali, možda ga je iznervirala, pa je tebe slučajno nazvao njenim imenom. Možda je opterećen, šta znaš? To nikako ne mora da znači da on nju potajno voli, pa ne zna kako da ti kaže. Ne znam što bi čovjek dosad gubio vrijeme s tobom, ako osjeća nešto prema njoj. Osim ako je neka kukavica, pa ne zna kako da se nosi s tim.
U svakom slučaju, nemoj ga zvati. Nisi ti ona koja mora nešto objašnjavati, nek se gospodin sabere i vidi šta mu je dalje činiti.
U svakom slučaju, nemoj ga zvati. Nisi ti ona koja mora nešto objašnjavati, nek se gospodin sabere i vidi šta mu je dalje činiti.
- -Sogancic-
#105 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ibizza wrote:Pokupim ja jednu curicu i hajd,da je otpratim kuci...I treba da predjemo ulicu,ja joj kazem sacekaj XXXX(totalno drugo ime)...kaze ona,kako si me zovnuo?malaplavooka wrote:I to dva puta.![]()
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako,....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
Ma joj reko,izvini,danas sa jaranicom pricao sat vremena,i nest mi to njeno ime uslo u glavu...i hajd,malo se ona naljuti,al OK...i predjemo ulicu,nastavimo nekih 20 metara dalje,ja opet isto ime...
![]()
![]()
I naravno,opratio je kuci,a ja svojoj nisam ni dosao vec doio NOGU
![]()
-
radet
#106 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ubiješ se na licu mjestamalaplavooka wrote:I to dva puta.![]()
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako,....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
- Ridjobrki
#107 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ostavi ga. Ti sa tim čovjekom nemaš budućnosti. Očito je riječ o čovjeku koji ne zna sakriti svoje iskrene osjećaje i misli a šta će ti takav na ovom vaktu? Nema veze ko mu je ta Zulejha, Nurzekija ili kako već u životu - on se pokazao neobazrivim i neopreznim u odsudnom momentu i time bi ti trebalo sve biti jasno.
Dok je tako smotan u zatajivanju osjećaja sigurno ne zna ni dobro slagat' a ko ne zna slagat' neće ni ukrast' a danas ako ne'š ukrast' ne'š ni imat' i šta će ti to u životu - da se udaš na kraju za takvoga i sirotinju da rađate???
Isključi telefon i podijeli sadaku gdje te dragi Allah, Isus Krist i blažena Djevica, Buda ili u kog već ako ništa onda nominalno vjeruješ na vrijeme sačuvao graha bez mesa.

Dok je tako smotan u zatajivanju osjećaja sigurno ne zna ni dobro slagat' a ko ne zna slagat' neće ni ukrast' a danas ako ne'š ukrast' ne'š ni imat' i šta će ti to u životu - da se udaš na kraju za takvoga i sirotinju da rađate???
Isključi telefon i podijeli sadaku gdje te dragi Allah, Isus Krist i blažena Djevica, Buda ili u kog već ako ništa onda nominalno vjeruješ na vrijeme sačuvao graha bez mesa.
- vazi
#108 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ovako nekako i ja mislim.-Sogancic- wrote:Možda je često pričao s njom u posljednje vrijeme, možda su se nešto svađali, možda ga je iznervirala, pa je tebe slučajno nazvao njenim imenom. Možda je opterećen, šta znaš? To nikako ne mora da znači da on nju potajno voli, pa ne zna kako da ti kaže. Ne znam što bi čovjek dosad gubio vrijeme s tobom, ako osjeća nešto prema njoj. Osim ako je neka kukavica, pa ne zna kako da se nosi s tim.
To sto je "polupo lonciece" nikako ne mora da znaci da on nju voli.
koliko puta mi se desilo da brata zovnem muzevim imenom ili muza bratovim ili muz, ako smo proveli malo vremena npr s njegovim bratom i zenom mu, poslje mene zove njenim imenom tj imenom svoje nevjeste...
zvanje nekoga drugim imenom, samo po sebi, ne znaci skoro pa nista...Ima drugih stvari preko kojih mozes otkriti i saznati o cemu se radi..Jedan od ancina je i otvoreni razgovr sa njim, ako te nazove, mirno i strpljivo i polako , uz kaficu, o svemu porazgovarati i vidjeti tek onda sta ti je ciniti. bar ti nece biti krivo na samu sebe, isla si do kraja i dala vasoj vezi sve sanse da uspije.
naravno, na njemu je da te nazove
- Anell
#109 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ja sam do sada samo u filmovima vidjao da se to desava.
- fatamorgana
#110 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Pa ako je ime lijepo hajde, hajde, al' ako je žnoru ...... 
- malaplavooka
#111 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Eto...prođe i ova noć. Zvao je.Dogovorili kafu, moramo razgovarati, a ja ne znam ni šta da kažem ni šta da radim.Najradije bih da se neke stvari nikad nisu ni desile ali jesu i od toga se ne može pobjeći.Znam da ga volim ali se boim same sebe jer ja kad izgubim povjerenje, onda je gotovo
a žao mi...žao...
- Pitarrr82
#112 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
malaplavooka wrote:Eto...prođe i ova noć. Zvao je.Dogovorili kafu, moramo razgovarati, a ja ne znam ni šta da kažem ni šta da radim.Najradije bih da se neke stvari nikad nisu ni desile ali jesu i od toga se ne može pobjeći.Znam da ga volim ali se boim same sebe jer ja kad izgubim povjerenje, onda je gotovoa žao mi...žao...
Ako ima potrebe bolje je odmah sasjeci nego kasnije, barem sam to naucio ako nista
- malaplavooka
#113 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Pitarrr82 wrote:malaplavooka wrote:Eto...prođe i ova noć. Zvao je.Dogovorili kafu, moramo razgovarati, a ja ne znam ni šta da kažem ni šta da radim.Najradije bih da se neke stvari nikad nisu ni desile ali jesu i od toga se ne može pobjeći.Znam da ga volim ali se boim same sebe jer ja kad izgubim povjerenje, onda je gotovoa žao mi...žao...
Ako ima potrebe bolje je odmah sasjeci nego kasnije, barem sam to naucio ako nista
Ja se nadam da će se on nekako "izvaditi".A zašto mi je u glavi onda ona pjesma: I neka bude šta biti mora samo bez suza i velikih riječi.....?
- Pitarrr82
#114 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ako se nadas onda ces i popustiti slijepo, neovisno o tome sta se desavamalaplavooka wrote:Pitarrr82 wrote:malaplavooka wrote:Eto...prođe i ova noć. Zvao je.Dogovorili kafu, moramo razgovarati, a ja ne znam ni šta da kažem ni šta da radim.Najradije bih da se neke stvari nikad nisu ni desile ali jesu i od toga se ne može pobjeći.Znam da ga volim ali se boim same sebe jer ja kad izgubim povjerenje, onda je gotovoa žao mi...žao...
Ja se nadam da će se on nekako "izvaditi".A zašto mi je u glavi onda ona pjesma: I neka bude šta biti mora samo bez suza i velikih riječi.....?
- mrtva kokoš
#115 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
vidi fakat je nalozili forumashi da prekine, ja patetike ... 
- L.e.g
#116 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Gledaj sa vedrije strane, šta mislis da je rekao neko musko ime i onda ....volim te
- Pitarrr82
#117 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Splinter wrote:vidi fakat je nalozili forumashi da prekine, ja patetike ...
E ako se lozi da poslusa savjete ovdje jbg onda...
- Ghost_Rider_XXX
#118 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ti njega voliš, on tebe voli, i ti praviš ovoliku dramu zbog jebenog lapsuza.malaplavooka wrote:Eto...prođe i ova noć. Zvao je.Dogovorili kafu, moramo razgovarati, a ja ne znam ni šta da kažem ni šta da radim.Najradije bih da se neke stvari nikad nisu ni desile ali jesu i od toga se ne može pobjeći.Znam da ga volim ali se boim same sebe jer ja kad izgubim povjerenje, onda je gotovoa žao mi...žao...
- madnessa
#119 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ghost_Rider_XXX wrote:Ti njega voliš, on tebe voli, i ti praviš ovoliku dramu zbog jebenog lapsuza.malaplavooka wrote:Eto...prođe i ova noć. Zvao je.Dogovorili kafu, moramo razgovarati, a ja ne znam ni šta da kažem ni šta da radim.Najradije bih da se neke stvari nikad nisu ni desile ali jesu i od toga se ne može pobjeći.Znam da ga volim ali se boim same sebe jer ja kad izgubim povjerenje, onda je gotovoa žao mi...žao...
Ako se nadaš da će se "izvaditi" znači da duboko u sebi znaš da nije mnogo pogriješio i da zaslužuje oprost. Budi otvorena za oprost, ali isto budi jasna u tome koliko te je to povrijedilo. Nije problem za prekida, ali će biti ukoliko tebe to nastavi izjedati i ne izbaciš to iz sebe.
- mrtva kokoš
#120 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
bretek moj kad je neko u stanju otvoriti temu zbog gluposti koju moze rjesiti u roku 5 minuta u stanju je sve uraditi.Pitarrr82 wrote:Splinter wrote:vidi fakat je nalozili forumashi da prekine, ja patetike ...
pisham se ja na njihovu ljubav. nije ni cudo sto danas brakovi pucaju kako pucaju, lahko je biti savjetnik, ali praviti kompromise, popustati kad treba, uloziti minimum truda to jok. ovoj vec neke pjesme u glavi, sta sutra kad u zivotu nabasa na ozbiljniji problem sta ce onda, hoce li opet na forum, samo ce taj put drugacije tema glasiti...
- Curve
#121 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
sad but true..Splinter wrote:sta sutra kad u zivotu nabasa na ozbiljniji problem sta ce onda, hoce li opet na forum, samo ce taj put drugacije tema glasiti...
- Pitarrr82
#122 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Valjda ce odrasti malo jbg, imam osjecaj da je mlada shvatice nekadaSplinter wrote:bretek moj kad je neko u stanju otvoriti temu zbog gluposti koju moze rjesiti u roku 5 minuta u stanju je sve uraditi.Pitarrr82 wrote:Splinter wrote:vidi fakat je nalozili forumashi da prekine, ja patetike ...
pisham se ja na njihovu ljubav. nije ni cudo sto danas brakovi pucaju kako pucaju, lahko je biti savjetnik, ali praviti kompromise, popustati kad treba, uloziti minimum truda to jok. ovoj vec neke pjesme u glavi, sta sutra kad u zivotu nabasa na ozbiljniji problem sta ce onda, hoce li opet na forum, samo ce taj put drugacije tema glasiti...
-
visocicaguy
#123 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
podsjeti me na ovo..
-
harisaga
#124 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
joj nidje veze,fkt
Desilo mi se bar 5 puta da kazem jaranici curino ime i obratno.Nista strasno,jednostavno si dosta govorio to ime u proteklim danima i izletiti ti slucajno.Ne moras momka na lomacu odma,popricajte malo prvo xD.
- Curve
#125 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
a mora se malo materijala za saFunice napravit