ja ti znam, jaje na oko, morel' toplain vanilla wrote: da bih nasla muza koji zna kuhati?![]()
Šta jedna udavača treba da zna?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cat lover
#451 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
- Mis mekinjas
#452 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Ko o čemu on o JAJIMA...cat lover wrote:ja ti znam, jaje na oko, morel' toplain vanilla wrote: da bih nasla muza koji zna kuhati?![]()
-
SalvahetA
#453 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
da ne znam kuhat'?
pa i ne znam
[/quote]
Svako za sebe, ali mi nije jasno zasto se djevojke ponose ako ne znaju kuhati?
Bez ljutnje sto ovo upitah..[/quote]
da bih nasla muza koji zna kuhati?
[/quote]
ma rijetko koji da danas zna kuhati, sve je to lijeno.
pa i ne znam
Svako za sebe, ali mi nije jasno zasto se djevojke ponose ako ne znaju kuhati?
da bih nasla muza koji zna kuhati?
ma rijetko koji da danas zna kuhati, sve je to lijeno.
- Irish
#454 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
e ovo ni meni nije jasno..ta jedva sam docekala da se na sva zvona pohvalim sa prvom pitom, kao i svakim drugim prvi put spremljenim jelomSalvahetA wrote: Svako za sebe, ali mi nije jasno zasto se djevojke ponose ako ne znaju kuhati?Bez ljutnje sto ovo upitah..
i jos jedan fenomen..poznajem djevojke koje zapravo lazu da ne znaju kuhati a onda slucajno probas nesto sto su super spremile
- Mis mekinjas
#455 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
jedna tamo wrote:
- cat lover
#456 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
znam i slatko od ruže pravit'Mis mekinjas wrote:Ko o čemu on o JAJIMA...cat lover wrote:ja ti znam, jaje na oko, morel' toplain vanilla wrote: da bih nasla muza koji zna kuhati?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MyCore
#457 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Ili bar dvacat lover wrote:ja ti znam, jaje na oko, morel' toplain vanilla wrote: da bih nasla muza koji zna kuhati?![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#458 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
jedino ako ga skuhash prijecat lover wrote:ja ti znam, jaje na oko, morel' toplain vanilla wrote: da bih nasla muza koji zna kuhati?![]()
-
SalvahetA
#459 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
[quote="samo malo reloaded"]Salvaheti dajem najvece sanse da ce uskoro u neku subotu ili srijedu slusati trubljavinu automobila, zastava u prvim kolima, harmonika na sofersajbni...[/qu
sam dok sklopim predbracni
sam dok sklopim predbracni
- cat lover
#460 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
koji je to receptplain vanilla wrote:jedino ako ga skuhash prijecat lover wrote:ja ti znam, jaje na oko, morel' toplain vanilla wrote: da bih nasla muza koji zna kuhati?![]()
- Mis mekinjas
#461 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Šta se sad hvališ, nemogućim, što nisi dunje spomenuo?cat lover wrote: znam i slatko od ruže pravit'![]()
![]()
I nisu ruže već ružine latice...
- samo malo reloaded
#462 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Psihologija, kolegice forumasice, ako pokazes zeni da znas kuhati, najebo si do kraja zivota... bolje ako ona misli da si smotan i nista ne znas, i ono isprzis jaje na oko, ona se zadivi i kaze jao pa ja sam nasla super muza, vidi kako se trudi, bas je divan, jao kako sam ja sretna, ipak nije toliko nesposoban... jos ako on izvadi ves iz masine, i objesi ga na onaj komplikovani susac za ves, ono sto se nesto rastavlja, prosjecni muskarac se boji tome prici jer izgleda ko sprava za mucenje, auuu, ona odmah orgazam imaSalvahetA wrote: ma rijetko koji da danas zna kuhati, sve je to lijeno.
A kad zna da znas sve, i kuhati i peglati i usisavati kucu, i jos dobar u krevetu, nema te na mapi, isisat ce ti krv
- cat lover
#463 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Mis mekinjas wrote:Šta se sad hvališ, nemogućim, što nisi dunje spomenuo?cat lover wrote: znam i slatko od ruže pravit'![]()
![]()
znam i ja svašta slatko praviti....
![]()
![]()
I nisu ruže već ružine latice...![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#464 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
eee, imam ja svoju knjigu recepatacat lover wrote:koji je to receptplain vanilla wrote:jedino ako ga skuhash prijecat lover wrote: ja ti znam, jaje na oko, morel' to
- cat lover
#465 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
nabaci koji s jajimaplain vanilla wrote:
eee, imam ja svoju knjigu recepata
- Mis mekinjas
-
SalvahetA
#467 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Ma nije sve u isisavanju krvi. A ženski poslovi se znaju, muškarac je tu samo da pritekne u pomoć i da pruži zaštitu, a ne da ne postoji ni na mapi.samo malo reloaded wrote:Psihologija, kolegice forumasice, ako pokazes zeni da znas kuhati, najebo si do kraja zivota... bolje ako ona misli da si smotan i nista ne znas, i ono isprzis jaje na oko, ona se zadivi i kaze jao pa ja sam nasla super muza, vidi kako se trudi, bas je divan, jao kako sam ja sretna, ipak nije toliko nesposoban... jos ako on izvadi ves iz masine, i objesi ga na onaj komplikovani susac za ves, ono sto se nesto rastavlja, prosjecni muskarac se boji tome prici jer izgleda ko sprava za mucenje, auuu, ona odmah orgazam imaSalvahetA wrote: ma rijetko koji da danas zna kuhati, sve je to lijeno.![]()
A kad zna da znas sve, i kuhati i peglati i usisavati kucu, i jos dobar u krevetu, nema te na mapi, isisat ce ti krv![]()
- Mis mekinjas
#468 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
dva lokvanja oko panja....cat lover wrote:nabaci koji s jajimaplain vanilla wrote:
eee, imam ja svoju knjigu recepata
- samo malo reloaded
#469 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Sta, da stoji pored tebe dok vjesas ves i izgleda opasno, namrgodjeno, bodyguard?SalvahetA wrote:Ma nije sve u isisavanju krvi. A ženski poslovi se znaju, muškarac je tu samo da pritekne u pomoć i da pruži zaštitu, a ne da ne postoji ni na mapi.samo malo reloaded wrote:Psihologija, kolegice forumasice, ako pokazes zeni da znas kuhati, najebo si do kraja zivota... bolje ako ona misli da si smotan i nista ne znas, i ono isprzis jaje na oko, ona se zadivi i kaze jao pa ja sam nasla super muza, vidi kako se trudi, bas je divan, jao kako sam ja sretna, ipak nije toliko nesposoban... jos ako on izvadi ves iz masine, i objesi ga na onaj komplikovani susac za ves, ono sto se nesto rastavlja, prosjecni muskarac se boji tome prici jer izgleda ko sprava za mucenje, auuu, ona odmah orgazam imaSalvahetA wrote: ma rijetko koji da danas zna kuhati, sve je to lijeno.![]()
A kad zna da znas sve, i kuhati i peglati i usisavati kucu, i jos dobar u krevetu, nema te na mapi, isisat ce ti krv![]()
![]()
Zenski poslovi.... ja padam na zenske koje znaju promijeniti gumu na autu ili ocistiti svjecicu, recimo
- pustopoljina
#470 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
sta ja znam...meni nista ne ispadne 2x isto...onda kazem da nesto ne znam, da se osiguram i napravim po svom
ali mislila sam da super pravim grah, dok nisam jela bijeli
(omrazeni grah iz humanitarne) sa nekakvim malo dimljenim kobasicama kod nekih prijatelja...nevjerovatno kako je to lik dobro napravio. sto je najgore, ni "kuhar" ne zna recept.
@lejdi, nemoj mali ban davati
, idem ja jesti, prestajem o hrani 
ali mislila sam da super pravim grah, dok nisam jela bijeli
@lejdi, nemoj mali ban davati
- Mis mekinjas
#471 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
I ja volim tak'e žene, da ti nisi ipak k'o jasamo malo reloaded wrote:
Sta, da stoji pored tebe dok vjesas ves i izgleda opasno, namrgodjeno, bodyguard?pa to nije tako tesko, moze proci
![]()
Zenski poslovi.... ja padam na zenske koje znaju promijeniti gumu na autu ili ocistiti svjecicu, recimo
- Mis mekinjas
#472 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
aj bježi meni je moj tata jednom rekao tvoja jela nemaju ime, al' su ukusna....pustopoljina wrote:sta ja znam...meni nista ne ispadne 2x isto...onda kazem da nesto ne znam, da se osiguram i napravim po svom![]()
ali mislila sam da super pravim grah, dok nisam jela bijeli![]()
(omrazeni grah iz humanitarne) sa nekakvim malo dimljenim kobasicama kod nekih prijatelja...nevjerovatno kako je to lik dobro napravio. sto je najgore, ni "kuhar" ne zna recept.
@lejdi, nemoj mali ban davati, idem ja jesti, prestajem o hrani
- cat lover
#473 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
uvijek sam bio slab na ljevoruke ženske 
- samo malo reloaded
#474 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Pravi kuhar ne zna recept, njemu je recept u glavi... nema mi nista gore kad mi neko dodje na rucak, pa pojede, i onda kaze joj daj mi recept za ovo... jos trazi da joj ili mu (rjedje mu, mu pojedu i ne primjete jel kvalitetno, bitno da je mu namirio zeldac) kazem koliko bibera, koliko soli, a jebote, nemam pojma, probas, pa odokativno, okusativno 
- Mis mekinjas
#475 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
cat lover wrote:uvijek sam bio slab na ljevoruke ženske