Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KLUB PRIJATELJA SARAJEVA ( osnovan lani) koji je bio u sastavu kulturnog centra MAK se transformira u samostalno UG pa će se u petak, 26.2.2007. u 18.00 u BKC - u ( mala sala) održati osnivačka supština.
Clanovi mogu biti i rođene Sarajlije i oni koji to nisu... ciljevi kluba su upravo ono za sta se ovdje zalazu mnogi forumasi
Evo šanse da se nešto konkretno učini!
mella52 wrote:Samo sam preletjela stranicom,ali dovoljno da se zgrozim nad nekim postovima.Kao rodjena Sarajka(rodjena u opstini Centar-ha ha,moram podvuci jer se izgleda samo to pika)ponosim se sto sam to,ali kad procitam neke postove,stvarno ne mogu da vjerujem da u mom rodjenom gradu ima takvih sitnih dusa.
Sarajlija.Sarajka.
U drzavi u kojoj zivim ponosim se sto sam Sarajka.Kad ovdje kazem da sam Sarajka kazem to sa ponosom.
"A,vi ste iz Sarajeva!80-god.smo bili u Sarajevu.Onako nesto nigdje nismo vidjeli.Kao stranci osjetili smo dusu grada.Je li jos uvijek tako?"
DUSU GRADA.Ta dusa grada je jos uvijek u meni i ja cu je uvijek nositi kao prava Sarajka,gdje god se nalazila.Dusu koja je otvorena za sve ljude ,ma ko oni da bili.Ali LJUDE.
ma pitanje je bilo na mjestu! nisam ja nista lose mislio... a sta ces, sta je tu je. ja sam sad ovdje ia nema mi druge! sumnjam da cu se u blizoj buducnosti vratit u sa.
pozdrav
Santos wrote:Pasa svaka cast .Kako se sjeti onih lopti u koritima miljacke.De mi reci ova rimovanja te Sarajevo Zeljo i ostalo kako kontas rimovanje Jalijas-Dijaspora.
nisam ovo ja pisao... nisam ja toliki kliker
Aleksandar Hemon .... samo sam htio pokazati kako se grad voli... bez nekih gluposti... a onaj kome ovo Sarajevo smeta... svakako nije normalan..