pa sta ce ti volovi, jadna ne bila.. oni se kod nas samo sa plugom i zemljom druze... imam ja 3 bika, pa biraj.. obecala sam Rasemi iz susjednog sela onog najmladjeg, ali tufnare vrijede Tarzanovog rasploda..neupucena wrote:Odvec sam mlada za udaju. Nisam jos izvela nijednu generaciju vlastitih junica na put. Ali ako imas kakvih rasnih volova, da organizujemo neku tradicionalnu oplodnju, ja mislim da se moje dame ne bi bunile da umjesto injekcije iskuse cari druzenjaPearl wrote: uhhh sto si divna.. bogami, ako nisi udata, naci cemo ti momka u nasijem selu..
nasa sarulja je kod nas generacijama.. tj njena familija.. i saruljina mama i baba i prababa i sve tako unazad... nase ti se selo zove po saruljinoj pra pra babi koja je u onom tamo ratu mukanjem spasila nase vojnike...pa smo ti i mi zajedno s njom izvorni u nasijem selu
Šta je to Sarajlija/Sarajka ?
-
Pearl
-
Pearl
hvala ti na upozorenju, necemo.. uvijek najmladje zensko celjade ide s njima i srednje musko.. za ne daj boze da ta cura, bog je ne ubio, ode za cobanima u sijeno... pa da ima neko da ih cuva...seka wrote:ne pustajte te krave bez nadzora na ispasuPearl wrote:nasa sarulja je kod nas generacijama.. tj njena familija.. i saruljina mama i baba i prababa i sve tako unazad... nase ti se selo zove po saruljinoj pra pra babi koja je u onom tamo ratu mukanjem spasila nase vojnike...pa smo ti i mi zajedno s njom izvorni u nasijem selu![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Bosanska verzija Kajkavskih popevkipitt wrote:Gledajuci ove rasne seoske mlade dodje mi da zapjevam jednu iz mog zaseoka..... pobole se Sarava i Breza.........jebo mater ko ih blizu sveza
- hrasno38
Hehehe pobjego od ovih naj-cistokrvnih u prirodudanas wrote:ti se ne javljaj, ti si iz hrasnoghrasno38 wrote:A tek Raso, iz mrtvog centrasarajevac wrote:zbog nicka koji nosim a i unutrasnjeg osjecaja, ne mogu da ne reagujem.
pridruzujem se osudama lika koji se naziva sarajlija06.![]()
jarane ba, nidje veze, ni ti, ni nick, ni Jezero...
inace, sama tema nije vrijedna ni citanja ni odgovora, al eto... zbog raje da se zna.
P.S. Sto Borisa Tadica ne zoves na dernek? Ili Vojislava Seselja? obojica su ti "iz centra"))
treba ti traku oko ruke staviti da te poznaje narod na daljinu i bjezi od tebe
![]()
-
Pearl
kalesijski zvucihrasno38 wrote:Bosanska verzija Kajkavskih popevkipitt wrote:Gledajuci ove rasne seoske mlade dodje mi da zapjevam jednu iz mog zaseoka..... pobole se Sarava i Breza.........jebo mater ko ih blizu sveza
- danas
kad se budes vracao u centar, uzmi ove jedne gumenjake...hrasno38 wrote:Hehehe pobjego od ovih naj-cistokrvnih u prirodudanas wrote:ti se ne javljaj, ti si iz hrasnoghrasno38 wrote: A tek Raso, iz mrtvog centra))
treba ti traku oko ruke staviti da te poznaje narod na daljinu i bjezi od tebe
![]()
))
- hrasno38
Nece naucio sam u ratu da izbjegavam minedanas wrote:kad se budes vracao u centar, uzmi ove jedne gumenjake...hrasno38 wrote:Hehehe pobjego od ovih naj-cistokrvnih u prirodudanas wrote: ti se ne javljaj, ti si iz hrasnogtreba ti traku oko ruke staviti da te poznaje narod na daljinu i bjezi od tebe
![]()
))
trebace ti da kroz onolika govna gazas
-
neupucena
- pitt
nakrivim fesic, namazem opanke lojem (ovcijim naravno), slamu od ravno 42cm medju zube.....i pjeske na teferich do susjednog selaseka wrote:pitt wrote:Gledajuci ove rasne seoske mlade dodje mi da zapjevam jednu iz mog zaseoka..... pobole se Sarava i Breza.........jebo mater ko ih blizu sveza![]()
![]()
![]()
e...def. papak![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Shta ti onda radis ovdje, o Gradjaninu?sarajlija06 wrote:Forum Sarajevo-x po imenu- a nigdje Sarajlije na vidiku - AFERIM EFENDIJA !
Seljoberi su sve okupirali !
Ponesi barjak DEBILI SVIH MAHALA UJEDINITE SE i prosetaj...
- cHupjahalic@
@mIRCi
Gdje se mogu obratiti i naruciti certifikat?
Nije zgoreg
probati pa mozda
upali. 
Gdje se mogu obratiti i naruciti certifikat?
Nije zgoreg
-
mIRCerka
imas na drugoj ili trecoj stranici template, skini, popuni, isprintaj i ja cu ti u prolazu poDApisati certifikat da si SARAJKA..cHupjahalic@ wrote:@mIRCi
Gdje se mogu obratiti i naruciti certifikat?![]()
Nije zgoregprobati pa mozda
upali.
- cHupjahalic@
Ako vam nisu potrebni mokracni nalazimIRCerka wrote:imas na drugoj ili trecoj stranici template, skini, popuni, isprintaj i ja cu ti u prolazu poDApisati certifikat da si SARAJKA..
-
mIRCerka
ma to ide kasnije, moras se Sarulji na livadi istresti pa ako ona prezivi primljena si...cHupjahalic@ wrote:Ako vam nisu potrebni mokracni nalazimIRCerka wrote:imas na drugoj ili trecoj stranici template, skini, popuni, isprintaj i ja cu ti u prolazu poDApisati certifikat da si SARAJKA..onda bih trebala proci
![]()
test.
a onda ti brojimo krvna zrnca...
- pitt
podsjeti me na jos jednu iz mog zaseoka....kad sam bila mala tanko sam pisala.....a sad bogu hvala ide ko iz bokalacHupjahalic@ wrote:Ako vam nisu potrebni mokracni nalazimIRCerka wrote:imas na drugoj ili trecoj stranici template, skini, popuni, isprintaj i ja cu ti u prolazu poDApisati certifikat da si SARAJKA..onda bih trebala proci
![]()
test.
-
mIRCerka
unca unca unca unca.....pitt wrote:podsjeti me na jos jednu iz mog zaseoka....kad sam bila mala tanko sam pisala.....a sad bogu hvala ide ko iz bokalacHupjahalic@ wrote:Ako vam nisu potrebni mokracni nalazimIRCerka wrote:imas na drugoj ili trecoj stranici template, skini, popuni, isprintaj i ja cu ti u prolazu poDApisati certifikat da si SARAJKA..onda bih trebala proci
![]()
test.
Bejah u zenici danas popodne, i tamo se dijele na centar i ostale...
- cHupjahalic@
P.S. Konzumiram samo zitarice.mIRCerka wrote:ma to ide kasnije, moras se Sarulji na livadi istresti pa ako ona prezivi primljena si...cHupjahalic@ wrote:Ako vam nisu potrebni mokracni nalazimIRCerka wrote:imas na drugoj ili trecoj stranici template, skini, popuni, isprintaj i ja cu ti u prolazu poDApisati certifikat da si SARAJKA..onda bih trebala proci
![]()
test.
a onda ti brojimo krvna zrnca...
-
mIRCerka
uf, takvi ko ti su ubili Mr. HankeyjacHupjahalic@ wrote:P.S. Konzumiram samo zitarice.mIRCerka wrote:ma to ide kasnije, moras se Sarulji na livadi istresti pa ako ona prezivi primljena si...cHupjahalic@ wrote: Ako vam nisu potrebni mokracni nalazionda bih trebala proci
![]()
test.
a onda ti brojimo krvna zrnca...![]()
- pitt
tamo broje cestice smoga u plucima .....da vide jesi li rasan smogovacmIRCerka wrote:unca unca unca unca.....pitt wrote:podsjeti me na jos jednu iz mog zaseoka....kad sam bila mala tanko sam pisala.....a sad bogu hvala ide ko iz bokalacHupjahalic@ wrote: Ako vam nisu potrebni mokracni nalazionda bih trebala proci
![]()
test.
Bejah u zenici danas popodne, i tamo se dijele na centar i ostale...
![]()
- cHupjahalic@
Jel` primljenomIRCerka wrote:uf, takvi ko ti su ubili Mr. HankeyjacHupjahalic@ wrote:P.S. Konzumiram samo zitarice.![]()
![]()
- cHupjahalic@
Od mene mu zadnja kantica masla ako sredi stembilj prije subote.danas wrote:ja mislim da je samo tvoj husno nadlezan da izdaje stembilje![]()