Šta je sad ovo?

medvjed

#26 KAKO KO!!!

Post by medvjed »

Jebiga, ja eto vidim, a vidis izgleda i ti. Dovoljno nas to vidi, da je od toga kakve fajde.
medvjed

#27 MA OTISLO JE TO DAVNO U PM

Post by medvjed »

array wrote:Kako nema nas, ima i te kako. Ako Kosovo postane nezavisno na bilo koji nacin onda ce i one BH cete iz RS traziti isto. Ode onda opet sve u pm.
Boli kurac cete iz RS! Oni ne furaju popuseni fazon multiovo, multi ono... Republika MULTISRPSKA - da, ali nikakva drugacija. Uostalom, Evropa se sva butum sastoji od nacionalnih drzava - "drzava tipa nacija", sto znaci da BiH mora slijediti ne evropske nego historijske principe.
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

FX900 wrote:Ma nek' ide. Šta misliš gdje smo sad? RS ti se davno odvojila. Nije to više BiH. :( Gore nam i ne može biti, vjeruj mi.
Ja iz sve snage pokušavam da ti kažem da lažeš i da je to šuplja i da nema šanse da nam rasture i podijele našu dragu, i da nas "opet" Evropa neće dat i... , al Boga mi... :(
helo

Post by helo »

Abu FEED el-Castro wrote:
FX900 wrote:Ma nek' ide. Šta misliš gdje smo sad? RS ti se davno odvojila. Nije to više BiH. :( Gore nam i ne može biti, vjeruj mi.
Ja iz sve snage pokušavam da ti kažem da lažeš i da je to šuplja i da nema šanse da nam rasture i podijele našu dragu, i da nas "opet" Evropa neće dat i... , al Boga mi... :(
Situacija nije baš za pohvaliti, političari iz RS (jedan od njih Mile-Dodik) mudro igra igru prvo pljuje neke evropske političare, kuha sa njima onda ih fino pozove kod sebe i uvuče im se u šupak. I time dobiva pojene, a dobro znate na koga mislim. Što se tiče ocjepljenja i izbijanja rata 100% sam siguran da do toga nemože doči, prvo Esvor je još tu u velikom broju, drugo BiH vojnici su sa Amerkancima u Iraku, Afganistanu kao "saveznici" a treče iz prve rke znam da mnogobrojni strani kapital se saljeva u BiH polako ali sigurno dolazi. A što se tiče rata on se vodi ali politički i ekonomski rat, mada i to če da izlapi jednog dana kada narodu dodije više priča u prazno.

Treba biti oprezan i sve to dobro analizirati i posmatrati što se kuha na tim ratištima, političkim ratištima, jer sve su to večinom interesi vlastiti a manje interesi cjelokupnog naroda.
Post Reply