Sta je sa nasim navijacima???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zvjezdica_M
ma zna svijet da ti ne kazem sta....
-
sarajlija
JA SAM OGORCEN!OPET NAM SE DESAVA RAT ALI NA STADIONU.GDJE JE BILO OBEZBJEDJENJE I POLICIJA? ZASTO SU SPOJILI NASE I NJIHOVE NAVIJACE?PA ZNALO SE DA NECE PROCI BEZ FRKE I NEREDA! NIJE MI DRAGO STO CE PAPCI I PRIMITIVCI DA IDU DALJE,ALI MI JE DRAGO STO SMO DOKAZALI DA SMO ,MOZDA CAK I BOLI U FUDBALU OD NJIH! I OD SAME POMISLI DA SMO SE DO PRIJE KOJU GODINU BORILI ZA GOLI OPSTANAK I PRIJETILO NAM ISTRIJEBLJENJE,A DA SADA TI ISTI(TJ. MI) IGRAMO U SRCU DRZAVE NACIONALIZMA,PRIMITIVIZMA,ANARHIJE,I DA DALJE NE NABRAJAM...OSJECAM SE SRETNIM I ZADOVOLJNIM.JER,OPET,ZNAM DA NAM NISTA NISU MOGLI-NI U RATU ASADA NI U FUDBALU.ONI POZNAJU SAMO ZAKON SILE I PRISILE,A MI SMO HVALA BOGU,DOBRANO OJACALI,PA... NECU DALJE!NIJE VRIJEDNO TRUDA PISANJA ZA BAGRU I GAMAD! VOZDRICA I POZDRAV ZA SVE MOJE BOSANCE I HERCEGOVCE,KAO I ZA SVE OSTALE KOJI PREZIRU PRIMITIVIZAM I PLICINU LJUDSKOG UMA,A I SRCA,NARAVNO!
-
Zvjezdica_M
ma nista se ne izjednacuje, vec se mi opet krivimo za sve....
tuga... davno je nama svijet okrenuo ledja....
-
Belminator
http://www.b92.net ... a nađi ovde galeriju slika pa pogledaj i citaj komentare pored, sve bosanski navijaci sa polomljenim stolicama, bosanski navijaci gađaju njihove jadne, nevine navijace... bosanski navijac u sukobu sa policijom... ma nema jadnih 70.000 cetnika jedva zivi veceras ostadose od oko 1000 razjarenih bosanskih navijaca.hananah wrote:Cuj citav svijet zna kakvi su oni????? Pa maloprije na CNN javise da je doslo do sukoba izmedju nasih i njihovih navijaca![]()
![]()
![]()
bojim se da se ovdje nesto izjednacuje kao i obicno
![]()
![]()
![]()
-
No_Comment
Kakve li ce biti kazne od Fife i Uefe za ove incidente...neko ce biti dobro udaren po dzepu...Zvjezdica_M wrote:ma nista se ne izjednacuje, vec se mi opet krivimo za sve....![]()
![]()
![]()
-
zlajaBHF
Samo da javim da su nasi navijaci svi na okupu i da su na putu prema BiH. Svi koji su bili povrijedjeni nalaze se u autobusima i vracaju se sa ostalim navijacima. Budimo ponosni na nase igrace i navijace koji su bili u Beogradu!
A prema onim fasistima trebamo izgraditi kineski zid!
Nasih 6 navijaca je bilo teze povrijedjeno, dok je i nekoliko srba i manjeg entiteta zadbilo povrede tokom tuce na tribini. Izmedju ostalig jedan tip sa pala je izgubio oko....
Nasih 6 navijaca je bilo teze povrijedjeno, dok je i nekoliko srba i manjeg entiteta zadbilo povrede tokom tuce na tribini. Izmedju ostalig jedan tip sa pala je izgubio oko....
-
Belminator
Ma znam i ja da nema od zalbe nista ali eto u tandemu sa Spancima, mozda oni mogu izvrsiti neki pritisak na FIFU, njima treba vise nego nama... mada sve su to pusti snovi valjda se opet nekad sretnemo sa ovim levatima pa im vratimo i to ne nasiljem vec rezultatom na terenu...Zelenko_ wrote:Nema bezobrazni su stvarno bili navijaci SCG... ali opet kazem nije iznenadjenje... mozemo se mi zaliti FIFI koliko hocemo nejebu nas oni ni 2 %... ali neka ako nema pravde na ovom svijetu bit ce na drugom sigurno..
-
_BaykoNoor_
@ Zlaja BHF
Svaka vam cast momci, uz vama smo bili srcem i dusom. Vi ste pravi heroji jer je trebalo imati srca i otici u cetnicko leglo. Veceras ste me ucinili silno ponosnim i pokazali ste kako se voli svoja zemlja. RESPECT!
Svaka vam cast momci, uz vama smo bili srcem i dusom. Vi ste pravi heroji jer je trebalo imati srca i otici u cetnicko leglo. Veceras ste me ucinili silno ponosnim i pokazali ste kako se voli svoja zemlja. RESPECT!
-
hananah
Fala Belminator ali radije ne bih, cini mi se da sam veceras vec jedan cir fasovala, a dovoljno mi je to sto sam procitala sto si ti napisao za pocetak fasovanja drugog, ako odem tamo samo cu im majku cetnicku hebati pa mi je ipak bolje radi svog zdravlja ne ici 
-
Vozdra_123
i ja sam rekao moja noga vise nikad nece tamo ....hananah wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
davno sam se zaklela da moja noga nikad u srbiju krociti nece, nisu zasluzili ni da se popisam u njihovom wc-u niti bilo ko od Bosanaca i Hercegovaca, stoka jedna cetnicka treba zid oko srbije izgraditi
![]()
![]()
![]()
pa nek se sami kolju medjusobom
momcima koji su otisli svaka cast... nadam se da ce se sretno vratiti
- DaysleepeR
Oko je zijanio i onaj "slucajni prolaznik" sa SCG tablama poslije "prijateljske" utakmice na Kosevu.zlajaBHF wrote:Samo da javim da su nasi navijaci svi na okupu i da su na putu prema BiH. Svi koji su bili povrijedjeni nalaze se u autobusima i vracaju se sa ostalim navijacima. Budimo ponosni na nase igrace i navijace koji su bili u Beogradu!
Oko po oko, zub po zub, sve se vraca sve se placa
I jebe me se sta pacifisti misle, iz mene veceras fura bijes i ponos
-
neko iz mase
mira ce biti kad se gamad do kraja potamaniFrutek wrote:Ovakve utakmice nam pokažu realnost, gdje i s kim mi živimo![]()
Nema mira na ovim prostorima još 1000 godina
-
Belminator
Imas pravo, no za mene je vec kasno, odoh i pogledah i da ti pravo kazem iznervirah se... a tu je i slika Hasagica i Vidica, eh kako bi im to promaklo... kud levat ne fasova od Kene da valja pa da bas imaju sliku da okace i da se pozalehananah wrote:Fala Belminator ali radije ne bih, cini mi se da sam veceras vec jedan cir fasovala, a dovoljno mi je to sto sam procitala sto si ti napisao za pocetak fasovanja drugog, ako odem tamo samo cu im majku cetnicku hebati pa mi je ipak bolje radi svog zdravlja ne ici
-
Zvjezdica_M
ako nas sad opet okrive za sve ili izjednace....
pa ljudi treba dici frku kakva se nije vidjela na ovim prostorima.. sto je previse previse je...

- karanana
ovu zemlju treba ili podijeliti ili opet u rat pa ih sve istjerati tamo gdje oni hoce da budu - u srbiju. zasto da vucemo cetnike kao neki tumor za nama. ako mrze bosnu i ako smo vec potpisali da se 49% teritorije zove srpskim, onda bi im trebalo i dozvoliti da odu. da su otisli ovaj dio bi vec bio u EU-u. Ko ih jebe, ionako nikad nisam ni bio niti imam potrebu da odem niti u lukavicu niti na pale, sokolac...i ostale smrdljive vukojebine