Sta je sa nasim navijacima???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zvjezdica_M

Post by Zvjezdica_M »

ma zna svijet da ti ne kazem sta....
sarajlija

Post by sarajlija »

JA SAM OGORCEN!OPET NAM SE DESAVA RAT ALI NA STADIONU.GDJE JE BILO OBEZBJEDJENJE I POLICIJA? ZASTO SU SPOJILI NASE I NJIHOVE NAVIJACE?PA ZNALO SE DA NECE PROCI BEZ FRKE I NEREDA! NIJE MI DRAGO STO CE PAPCI I PRIMITIVCI DA IDU DALJE,ALI MI JE DRAGO STO SMO DOKAZALI DA SMO ,MOZDA CAK I BOLI U FUDBALU OD NJIH! I OD SAME POMISLI DA SMO SE DO PRIJE KOJU GODINU BORILI ZA GOLI OPSTANAK I PRIJETILO NAM ISTRIJEBLJENJE,A DA SADA TI ISTI(TJ. MI) IGRAMO U SRCU DRZAVE NACIONALIZMA,PRIMITIVIZMA,ANARHIJE,I DA DALJE NE NABRAJAM...OSJECAM SE SRETNIM I ZADOVOLJNIM.JER,OPET,ZNAM DA NAM NISTA NISU MOGLI-NI U RATU ASADA NI U FUDBALU.ONI POZNAJU SAMO ZAKON SILE I PRISILE,A MI SMO HVALA BOGU,DOBRANO OJACALI,PA... NECU DALJE!NIJE VRIJEDNO TRUDA PISANJA ZA BAGRU I GAMAD! VOZDRICA I POZDRAV ZA SVE MOJE BOSANCE I HERCEGOVCE,KAO I ZA SVE OSTALE KOJI PREZIRU PRIMITIVIZAM I PLICINU LJUDSKOG UMA,A I SRCA,NARAVNO!
Solomon

Post by Solomon »

Zabranjeno vrijedjanje i prijetnje na nacionalnoj osnovi.
hananah

Post by hananah »

Cuj citav svijet zna kakvi su oni????? Pa maloprije na CNN javise da je doslo do sukoba izmedju nasih i njihovih navijaca :x :x :x :x bojim se da se ovdje nesto izjednacuje kao i obicno :x :x :x :x
Zvjezdica_M

Post by Zvjezdica_M »

ma nista se ne izjednacuje, vec se mi opet krivimo za sve.... :x :x :x
tuga... davno je nama svijet okrenuo ledja....
sarajlija

Post by sarajlija »

HAJDE BOSNO,BOSNO ,HAJDE HERCEGOVINO.... :bih: :bih: javascript:emoticon(':bih:')
javascript:emoticon(':bih:')
Zelenko_

Post by Zelenko_ »

Nema bezobrazni su stvarno bili navijaci SCG... ali opet kazem nije iznenadjenje... mozemo se mi zaliti FIFI koliko hocemo nejebu nas oni ni 2 %... ali neka ako nema pravde na ovom svijetu bit ce na drugom sigurno..
sarajlija

Post by sarajlija »

KO VRIJEDJA!? JA NE! JA SAMO GOVORIM ONO STO SAM VIDIO,A I PROZIVIO!ZNACI,NISAM NACIONALISTA I PAPAK!SVAKA CAST IZUZECIMA I LJUDIMA KOJI NE PRIZNAJU ZAKON GLUPOSTI I SILE!TOLIKO,SOLOMON!
Belminator

Post by Belminator »

hananah wrote:Cuj citav svijet zna kakvi su oni????? Pa maloprije na CNN javise da je doslo do sukoba izmedju nasih i njihovih navijaca :x :x :x :x bojim se da se ovdje nesto izjednacuje kao i obicno :x :x :x :x
http://www.b92.net ... a nađi ovde galeriju slika pa pogledaj i citaj komentare pored, sve bosanski navijaci sa polomljenim stolicama, bosanski navijaci gađaju njihove jadne, nevine navijace... bosanski navijac u sukobu sa policijom... ma nema jadnih 70.000 cetnika jedva zivi veceras ostadose od oko 1000 razjarenih bosanskih navijaca.
No_Comment

Post by No_Comment »

Zvjezdica_M wrote:ma nista se ne izjednacuje, vec se mi opet krivimo za sve.... :x :x :x
tuga... davno je nama svijet okrenuo ledja....
Kakve li ce biti kazne od Fife i Uefe za ove incidente...neko ce biti dobro udaren po dzepu... :roll:
zlajaBHF

Post by zlajaBHF »

Samo da javim da su nasi navijaci svi na okupu i da su na putu prema BiH. Svi koji su bili povrijedjeni nalaze se u autobusima i vracaju se sa ostalim navijacima. Budimo ponosni na nase igrace i navijace koji su bili u Beogradu!

A prema onim fasistima trebamo izgraditi kineski zid!

Nasih 6 navijaca je bilo teze povrijedjeno, dok je i nekoliko srba i manjeg entiteta zadbilo povrede tokom tuce na tribini. Izmedju ostalig jedan tip sa pala je izgubio oko....
Belminator

Post by Belminator »

Zelenko_ wrote:Nema bezobrazni su stvarno bili navijaci SCG... ali opet kazem nije iznenadjenje... mozemo se mi zaliti FIFI koliko hocemo nejebu nas oni ni 2 %... ali neka ako nema pravde na ovom svijetu bit ce na drugom sigurno..
Ma znam i ja da nema od zalbe nista ali eto u tandemu sa Spancima, mozda oni mogu izvrsiti neki pritisak na FIFU, njima treba vise nego nama... mada sve su to pusti snovi valjda se opet nekad sretnemo sa ovim levatima pa im vratimo i to ne nasiljem vec rezultatom na terenu...
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

@ Zlaja BHF

Svaka vam cast momci, uz vama smo bili srcem i dusom. Vi ste pravi heroji jer je trebalo imati srca i otici u cetnicko leglo. Veceras ste me ucinili silno ponosnim i pokazali ste kako se voli svoja zemlja. RESPECT!
sarajlija

Post by sarajlija »

DA,NA ZALOST...OPET CE NAS IZJEDNACITI!RECI CE DA JE DOSLO DO SUKOBA,ALI I NE,KO JE ZAPOCEO SUKOB ,I OD KADA SE POVLACI TA TENZIJA!A MI ZNAMO,ONI KOJI SMO BILI UZ BOSNI+U ,ILI,U NJOJ SVO VRIJEME ,OD RATA PA NA OVAMO!
Prince

Post by Prince »

Ne ide im s tim očima nikako.
Solomon

Post by Solomon »

Moj post je bio upucen Dobojliji-YU.
hananah

Post by hananah »

Fala Belminator ali radije ne bih, cini mi se da sam veceras vec jedan cir fasovala, a dovoljno mi je to sto sam procitala sto si ti napisao za pocetak fasovanja drugog, ako odem tamo samo cu im majku cetnicku hebati pa mi je ipak bolje radi svog zdravlja ne ici :x
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

hananah wrote::x :x :x :x :x davno sam se zaklela da moja noga nikad u srbiju krociti nece, nisu zasluzili ni da se popisam u njihovom wc-u niti bilo ko od Bosanaca i Hercegovaca, stoka jedna cetnicka treba zid oko srbije izgraditi :x :x :x :x pa nek se sami kolju medjusobom :x
i ja sam rekao moja noga vise nikad nece tamo .... :x
momcima koji su otisli svaka cast... nadam se da ce se sretno vratiti
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

zlajaBHF wrote:Samo da javim da su nasi navijaci svi na okupu i da su na putu prema BiH. Svi koji su bili povrijedjeni nalaze se u autobusima i vracaju se sa ostalim navijacima. Budimo ponosni na nase igrace i navijace koji su bili u Beogradu!

A prema onim fasistima trebamo izgraditi kineski zid!

Nasih 6 navijaca je bilo teze povrijedjeno, dok je i nekoliko srba i manjeg entiteta zadbilo povrede tokom tuce na tribini. Izmedju ostalig jedan tip sa pala je izgubio oko....
Oko je zijanio i onaj "slucajni prolaznik" sa SCG tablama poslije "prijateljske" utakmice na Kosevu.

Oko po oko, zub po zub, sve se vraca sve se placa

I jebe me se sta pacifisti misle, iz mene veceras fura bijes i ponos
Frutek

Post by Frutek »

Ovakve utakmice nam pokažu realnost, gdje i s kim mi živimo :x
Nema mira na ovim prostorima još 1000 godina :x
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Frutek wrote:Ovakve utakmice nam pokažu realnost, gdje i s kim mi živimo :x
Nema mira na ovim prostorima još 1000 godina :x
mira ce biti kad se gamad do kraja potamani
Belminator

Post by Belminator »

hananah wrote:Fala Belminator ali radije ne bih, cini mi se da sam veceras vec jedan cir fasovala, a dovoljno mi je to sto sam procitala sto si ti napisao za pocetak fasovanja drugog, ako odem tamo samo cu im majku cetnicku hebati pa mi je ipak bolje radi svog zdravlja ne ici :x
Imas pravo, no za mene je vec kasno, odoh i pogledah i da ti pravo kazem iznervirah se... a tu je i slika Hasagica i Vidica, eh kako bi im to promaklo... kud levat ne fasova od Kene da valja pa da bas imaju sliku da okace i da se pozale :x
sarajlija

Post by sarajlija »

ZLAJA,U PRAVU SI!SVAKA CAST TIM MOMCIMA!FAKAT JE TREBALO STISNUTI JAJA I TAMO OTICI-U CETNICKU NASTAMBU.U LEGLO SVEGA ONOG LOSEG STO SE DESAVA U ZADNJIH 20 GOD.
MOMCIMA SVE CESTITKE I PRIZNANJA! ZELIM STO BRZI OPORAVAK POVRIJEDJENIM!
Zvjezdica_M

Post by Zvjezdica_M »

ako nas sad opet okrive za sve ili izjednace.... :x pa ljudi treba dici frku kakva se nije vidjela na ovim prostorima.. sto je previse previse je... :x :x :x :x :x
karanana

Post by karanana »

ovu zemlju treba ili podijeliti ili opet u rat pa ih sve istjerati tamo gdje oni hoce da budu - u srbiju. zasto da vucemo cetnike kao neki tumor za nama. ako mrze bosnu i ako smo vec potpisali da se 49% teritorije zove srpskim, onda bi im trebalo i dozvoliti da odu. da su otisli ovaj dio bi vec bio u EU-u. Ko ih jebe, ionako nikad nisam ni bio niti imam potrebu da odem niti u lukavicu niti na pale, sokolac...i ostale smrdljive vukojebine
Post Reply