Sta je sa nasim navijacima???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Belminator

Post by Belminator »

Malo sam rovio po serbiancaffe i pronasao jedan komentar nekog naseg lika koji mi se je jako svidio ( komentar naravno :oops: ) pa da citiram :)

nezavisne (programer) - 12. oktobar 2005. u 17.19 (registrovani član)
Sa zadovoljstvom idem odavde, a za postene nek uzivaju na SP.

Al, za vas nacionaliste: Bosna i Hercegovina odigra danas na Marakani!!! (Pazi ko je odigrao--> Bosna i Hercegovina) I pritom, još smo vas stisli u drugom poluvremenu kao vjerovatno niko drugi u ovim kvalifikacijama!!!
Last edited by Belminator on 13/10/2005 01:56, edited 1 time in total.
morti

Post by morti »

Drago mi je jer znam da to nisu Bosanci i Hercegovci!!!
Tješim se jer je to ipak prekodrinska stoka...
Nismo mi ko oni...
Nema Bosne do Tokija...
Samo do Drine...Une,Save i mora...

:bih:
helo

Post by helo »

Pricao sam sa jednim momkom čisto poslovno iz Beograda. Nikad nije bio u Bosni i nezna kako je vam, ja sam mu reko što je kod nas normalno i što ima " da u sto metara može vidjeti Dzamiju, Pravoslavnu Crkvu, Katoličku Crkvu, i Jevrejsku Sinagogu. Nemože da vjeruje tako isto imamo i reprezentaciju svi vjera što malo u svetu ima a ne u Srbiji ( Šumadiji) da pomisle da tako nešto imaju.
pike

Post by pike »

Svaka cast nasoj reprezentaciji i nasim navijacima :bih: :bih: :bih: :bih:

Samo naprijed BHF :bih: :bih: :bih:
Faszination

Post by Faszination »

e ...de sad ,okrivi nas sto je valeron reko da ga je pogodila kugla od bilijara ?!? a ne upaljac koji ga je pogodio u rame a ne u glavu ..hej upaljac , i zbog toga suspendovano Bilino ...nista zato pravi smo bili u Bg ...doce oni u Zenicu AkoBogda
zulu_w

#131 koji ste vi misevi

Post by zulu_w »

...
txmx

Post by txmx »

morti wrote:Drago mi je jer znam da to nisu Bosanci i Hercegovci!!!
Tješim se jer je to ipak prekodrinska stoka...
Nismo mi ko oni...
Nema Bosne do Tokija...
Samo do Drine...Une,Save i mora...

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jedan veeeelkacki rispekt za ovo. :)
Zvjezdica_M

Post by Zvjezdica_M »

a da li bi ti navijao za nekoga ko je izvrsio genocid nad tvojim narodom??? razmisli malo covjece.. uostalom, ovdje ne govorimo o politici, nego o sportu, pa ti lijepo kofere, pa u srbiju, ako te prime.... samo zapamti... rs ce kad tad biti ukinuta... ili izolovana u najboljem slucaju... pa da vidim sta ces onda... samo se ti zanosi idejama da si srbin... ti si bosanac pravoslavne vjeroispovjesti i zbog toga te nikad nece prihvatiti u srbiji... haj sad na spavanje... i sanjaj svoju srbiju... jedino si tako tamo prihvacen
zzzzz

Post by zzzzz »

Faszination wrote:e ...de sad ,okrivi nas sto je valeron reko da ga je pogodila kugla od bilijara ?!? a ne upaljac koji ga je pogodio u rame a ne u glavu ..hej upaljac , i zbog toga suspendovano Bilino ...nista zato pravi smo bili u Bg ...doce oni u Zenicu AkoBogda
Ma ja sta, upaljac ga pogodio u rame a on krvari iz celenke.

Magicni upaljac 8) JFK
morti

Post by morti »

Da te volim duša zna, draga moja BIH...
Ispod behar gradova uće Bosna i Neretva...
Una Drinu doziva preko vječnih planina...
Tu su nasa ognjišta sto put krvlju plaćena, sto put krvlju plaćena...
Bosno i Hercegovino naša domovino...
Bosno i Hercegovino naša domovino...
Digni se iz pepela, kao sto put do sada...
Sad s mirisom LJILJANA ljubavi moja...
Digni se iz pepela kao sto put do sada...
Ispod Save do mora, puno boli,puno sna...
Svakoj majci srce zna, sevdah se od tuge tka...
Zemljo mojih djedova,dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo nasih djedova...
Sad s mirisom LJILJANA ljubavi, ljubavi moja...
Bosno i Hercegovino naša domovino, Bosno i Hercegovino naša domovino...

Ko je nema nek je skine...(misli se na pjesmu,perverznjaci jedni...;)...
http://www.proudbosnia.com/Dragojmojojbih.mp3
Last edited by morti on 13/10/2005 02:08, edited 2 times in total.
AjvazDedo

#136 Re: koji ste vi misevi

Post by AjvazDedo »

I nadam se da ti shvatis realnost kada predjes granicni prelaz i kad
vidis napr. ovaj znak:
Image
i jedan cika sa ovim znakom na ramenu pita te za pasos :D

Image

Takodjer uskoro ces vidjeti cikice sa tim znakom po svim gradom
BiH. :D Dakle budi i ti realan. :lol:
Faszination

Post by Faszination »

zzzzz wrote:
Faszination wrote:e ...de sad ,okrivi nas sto je valeron reko da ga je pogodila kugla od bilijara ?!? a ne upaljac koji ga je pogodio u rame a ne u glavu ..hej upaljac , i zbog toga suspendovano Bilino ...nista zato pravi smo bili u Bg ...doce oni u Zenicu AkoBogda
Ma ja sta, upaljac ga pogodio u rame a on krvari iz celenke.

Magicni upaljac 8) JFK

..ma isfoliro :D blizi je hollywoodu neg mi :D
_BaykoNoor_

#138 Re: koji ste vi misevi

Post by _BaykoNoor_ »

zulu_w wrote:...
Mora neko i za lose navijati. Tako si i ti morala navijati za goru reprezentaciju veceras. Sta ces, nisi ti kriva. Voljela bi i ti da nisi takva.. :lol: :lol: :lol: :-D Nego, RS je dio Bosne i Hercegovine. Ako mislis drugacije dodji na granicu sa SiCG i probaj je preci bez dokumenata :D :D
Inace, kad si vec odlazila iz Sarajeva...mogla si bez zaustavljanja produziti u Srbiju. I da poneses grumen zemlje bosanske sa sobom. Tako i ti imas svoj dio Bosne i zivis u srpskoj drzavi. Na radost onih koji ostaju u Bosni :D :D
noxious

Post by noxious »

Ukupno sedamnaest navijača povređeno je na stadionu Crvene zvezde tokom kvalifikacione utakmice između selekcija SCG i Bosne i Hercegovine.

Kako je za B92 izjavio direktor klinike Anlave Slobodan Ivanović, šest osoba pretrpelo je teže, a 11 lakše povrede za vreme meča.

Nijedan povređeni navijač nije životno ugrožen, a šestorica teže povređenih prebačena su u Urgentni centar radi dalje nege.

Povrede su nanesene tupim predmetima, uglavnom polomljenim stolicama, dok su se neki navijači povredili na šiljke od ograde na stadionu.

Tokom utakmice na "Marakani" bilo je incidenata na delu tribina gde su bili smešteni navijači reprezentacije BiH i u njihovoj blizini.

Bačeno je nekoliko baklji, a potom su iz ležišta su pokidane stolice kojima su se medjusobni gadjali navijači dva tima. Policija je intervenisala i sprečila veće incidente.

Među ozbiljnije povređenim navijačima je šest osoba iz Bosne i Hercegovine. Povredu levog oka zadobio je Goran Stanković (rođen 1989. godine) sa Pala, bez drugog prsta desne ruke ostao je Sarajko Ajdin (1983) iz Travnika, Izujin Barajić (1967) iz Zenice ima prelom nosa i potres mozga, Veliboru Terziću iz Mostara konstatovana je povreda glave i vratnog dela kičme, Marku Stankoviću (1985) iz Bijeljine povrede čeone regije glave, a Nemanja Vujanić (1985) ima posekotinu temene regije glave.

Posekotine desne šake na šiljcima ograde zadobio je Zoran Marjanović iz Beograda, zvezdastu povredu obraza ima Dušan Bulatović (1957.) iz Zemuna, a posekotinu u predelu čeone regije ima Nemanja Lukić (1988.) iz Beograda.

Tokom utakmice u Beogradu, na Marakani i u okolini dežuralo je sedam interventnih timova lekara klinike "Anlave".

Ovo je sa b92
ajvar

Post by ajvar »

ovaj komentar skinuh sa B92.
ove divljake iz RS fakat treba ogradit, mamu im...
svaka cast nasim momcima, dokazali smo kako se bori za BiH!

Ma ok su neke stvari...stadion...razularena masa.....frustracije....problemi kod kuce....u skoli jebem li ga.......pa majku spomenu koji put,caleta i neku familiju jos pride....na to da se zalim bio bi lud stvarno!!
Slusao sam jednog majmuna koji je sedeo iza mene i nisam mogao da verujem sta covek prica.....bukvalno urla svih 105 i kusur minuta......citiram"popisam vam se na srebrenicke grobove......iserem vam se mrtvoj deci usta itd....."
Ostrascenost je jedno,a ovo su druge stvari....a i nije da je taj majmun bio jedini...bilo je ostalih koji su se vise nego rado ukljucivali u licitaciju ko ce kome vise da se ispisa i iskenja po kom grobu i u kojoj dzamiji.......sramota me kad vidim tu marvu da oni sebe nazivaju srbima.......sta ce neko da misli o srbiji sa takvim reprezentativnim uzorcima....samo se molim da taj "krem" RS i nema prilike da ode u insotranstvo kako nas ne bi "reklamirali" kako to samo oni znaju.....neka im nadju parce neke zemlje i neka ih sa sve njihovim Ratkom i Radovanom oivice bodljikavom zicom i mogu i sto se mene tice da u tim uslovima zavrse kao u bajci "They lived hapilly ever after"......STOKO.....MARVO!!!
Ban

Post by Ban »

Samo budala i onaj koji traži belaja je otišao na utakmicu. Nema to veze sa hrabrošču nego sa zdravim razumom. Ja sam uvijek izbjegavo derbije Želje i sarajeva upravo zbog ovakvih stvari. :roll: :roll:
ajvar

Post by ajvar »

Ban wrote:Samo budala i onaj koji traži belaja je otišao na utakmicu. Nema to veze sa hrabrošču nego sa zdravim razumom. Ja sam uvijek izbjegavo derbije Želje i sarajeva upravo zbog ovakvih stvari. :roll: :roll:
bez obzira na to organizator ima duznost da obezbjedi sigurnost svim tim koji po tvom nisu zdravog razuma, a to se ocigledno nije desilo
Ban

Post by Ban »

ajvar wrote: bez obzira na to organizator ima duznost da obezbjedi sigurnost svim tim koji po tvom nisu zdravog razuma, a to se ocigledno nije desilo
Tu se slažem ali objektivno koliko je njih i otišlo na tu utakmicu prželkujući da se nešto desi??? Koliko je manijaka i pitara od onih koji uvijek naprave sranja na derbijima otišlo na tu utakmicu priželjkujući da se pobiju s kime kako bi se kasnije hvalili????

I da ostajem pri tome da bilo tko zdravog razuma i rasuđivanja ni u snu nebi otišao na tu utakmicu.
Faszination

Post by Faszination »

...hehe eno sad ..mi smo krivi sto su nas ubijali i onda necemo da imamo posla s tim ljudima ....lol ...ovo je sve toliko nenormalno , da ne znam zbog cega nam fino spanija nije dala dobre sudije koji su dijelili kartone zasluzeno i ne previse sjeckali igru i na kraju produzili igru 7 ..8 minuta ..e to je jedino beze ispalo
pike

Post by pike »

zulu_w wrote:
Zvjezdica_M wrote:
zulu_w wrote:Ajde matereti stipu tih parola o genocidu, to mozes pricati strancima pa da ti povjeruju. Ja sam isuvise dugo (20 godina) zivio u Sa i znam hronologiju dogadjaja. U svakom ratu ima manijaka koji isplivaju na povrsinu a pogotovo u gradjanskom ratu gdje se ne zna ko pije a ko placa. Ali mislim da ovdje tema nije genocid nego tekma SCG-BiH. A sto se tice tvoje brige da li ce mene Srbija prihvatiti ili ne, nema da brigas. Meni prihvatanje nije potrebno, bitnije mi je da znam ko sam i sta sam i cime se ponosim. A sta ce biti sa RS, bumo videli, more bit bidne da udje u evropu prije kantona. Veca mi je briga da na 30 milja km moram voditi bmw-a na lafo 1. servis, a vec sam presao skoro 20'.
ma nemas ti poooooojma! niti se imas cime ponositi. pogotovo ne svojom pameti :lol:

e j***ga zvjezdice, da sam rekao na pocetku kako se stidim sto sam Srbin slicno kao onaj prvi govornik iz Doboja, ti bi me pohvalila i izazvao bi salvu odusevljenja medju prisutnima. Jednom sam se zadesio u Sa kad je bila prijateljska tekma BiH-SRJ (SGC nije jos bila aktuelna). Ako si slucajno bila na toj tekmi onda si sigurno cula objektivnu i ne primitivnu sarajevsku publiku koja je goste docekala onako bas prijateljski, srdacnim povicima. Nisam mogao da vjerujem da sam ja nekad zivio sa tim ljudima oko sebe. Koji zajeb, ali srecom gresku sam ispravio. Bio sam na zapadu mozda jedan od 3-4 covjeka koji nije ustao na vasu himnu i svi blenuli u mene ko teladi. To sam bio skoro i zaboravio da se ovaj gore ne javi sa izvjestajem o skandiranjima sa tekme.
Cuj ga nije mogo da vjeruje da je zivio sa tim ljudima. Pa ti ljudi su bili u Sarajevu tokom 4 godine opsade i agresije od strane vas. Sta si ocekivo. 1600 Sarajevske djece ste pobili i ti bio zacudzen kad si dosao u Sarajevo kako ljudi nisu ljubitelji vas.
zzzzz

Post by zzzzz »

Turci su krivi za sve.....jer su kmetove rasirili po Balkanu.

Mada za ovog "sarajliju" vjerujem da su njegovi dosli na Titinim konjskim kolima, kad su se pravila prva naselja za njih na Grbavici.
Him_

Post by Him_ »

Prosli put jednom srbinu izbijeno oko, i opet sad, valjda da upare, pa dokle vise majku mu :lol: :lol: :lol:
Na spisku povrijedjenih vise cetalja nego nasih, svaka cast momcima.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Kad ste vec kod himni ;)

..... Proklet bio :D
izdajica ;) svoje domovine :D...

zamisli samo budala :)
lovu daju za BiH tim, a navijaju za protivnicki ;)

ah da ;) kakav otac takav sin ;)
ili kako Boro kaze ne mogu se odreci oca ;)
a ja velim :oops:
jednom kvisling ;)
uvijek kvisling ;)

sta li ce Borin sin sutra pricati ili unuk ;) da mu jestari bio prvoborac za BiH ;) :(
a navijaci ce djeci pricati :) o tekmi :(
steta sto ce se stidjeti tribine nakojoj su bili :D

...proklet bio .... ;)
1234/5

Post by 1234/5 »

GDJE STE SADA KOMUNISTI???????
ETO VAM VASEG BRATSTVA I JEDINSTVA, J.B.A VAS TA PAROLA!!!

GLEDAJTE SADA PROTIV KOGA I KAKVE BAGRE SE MORAO BORITI ALIJA IZETBEGOVIC, i opet mu nesto zamjerite!!!!!!!!!!!!!!
SADA SMO SE UVJERILI KAKVE CETNIKE ZA SUSJEDE IMAMO!!!!

DRAGI NAS ALIJA, SADA SMO SE UVJERILI U TVOJU BORBU!!

Image
Dobojlija-YU

Post by Dobojlija-YU »

eh meni bi bila to najdraze kad bi se vi odvojli ali sam roden u Doboju i moju zemlju nedam
Post Reply