ŠTA JE SA GRČKOM
-
Paja Pecipajkovski
#1 ŠTA JE SA GRČKOM
1. Kakvo je stanje u Grčkoj?
2. Politika Evrope?
3. Opstanak monetarnog sistema u Grčkoj?
4. Posljedice referenduma?
5. Posljedice u praktičnom životu?
2. Politika Evrope?
- Suelureac
#3 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Već ima tema na Raznim diskusijama. Što otvarati na svakom podforumu?
http://forum.klix.ba/spasavanje-grcke-t136624.html
Plus tema o Tziprasu. Rade li išta moderatori da malo poslože ovaj forum ili se teme otvaraju kako kome ćefne?
http://forum.klix.ba/spasavanje-grcke-t136624.html
Plus tema o Tziprasu. Rade li išta moderatori da malo poslože ovaj forum ili se teme otvaraju kako kome ćefne?
- bh.tornjak
#4 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
jeli....pili....igrali....pjevali...svirali....dosao konobar da naplati....i to je to.
i ako bude nekog "spasavanja" grcke....tto ce bit da povjerioci izvuku koliko toliko svojih para nazad....a narod je ne*ebo...
a slicno se moze ocekivati i kod jos nekih balanskih zemalja....inkusive BiH....
i ako bude nekog "spasavanja" grcke....tto ce bit da povjerioci izvuku koliko toliko svojih para nazad....a narod je ne*ebo...
a slicno se moze ocekivati i kod jos nekih balanskih zemalja....inkusive BiH....
-
Haman
#5 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Nista, Grcka je tamo gdje je i bila. Lose stoji ma ko bio na vlasti. Kakva je ceka buducnost ostaje da vidimo. Previse trosili a malo radili, imaju dobru klimu i lijepo more. Mogli bi biti turisticka sila ali nisu. Zasto?
- bh.tornjak
#6 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
hm....neki poznanici koji su bili tamo na moru, po povratku su rekli ....NIKAD VISE....unatoc lijepom moru i dobroj klimi.Haman wrote:Nista, Grcka je tamo gdje je i bila. Lose stoji ma ko bio na vlasti. Kakva je ceka buducnost ostaje da vidimo. Previse trosili a malo radili, imaju dobru klimu i lijepo more. Mogli bi biti turisticka sila ali nisu. Zasto?
sta mislis zasto...???
-
Gandra_1
#7 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Ja sam evo bio npr prosle godine i vrlo rado bih opet i ove, bez obzira na ovu situaciju...bh.tornjak wrote:hm....neki poznanici koji su bili tamo na moru, po povratku su rekli ....NIKAD VISE....unatoc lijepom moru i dobroj klimi.Haman wrote:Nista, Grcka je tamo gdje je i bila. Lose stoji ma ko bio na vlasti. Kakva je ceka buducnost ostaje da vidimo. Previse trosili a malo radili, imaju dobru klimu i lijepo more. Mogli bi biti turisticka sila ali nisu. Zasto?
sta mislis zasto...???
Usluzni, ljubazni, nikakvih primjedbi nemam na njih, bar tamo gdje sam ja bio... Kako sam istrazivao i sada se trude da se ova sva kriza i problemi ne osjete u turistickim mjestima, tako da prema informacijama ljudi koji su trenutno tamo za sada ima i goriva i prodavnice su snabdjevene uredno...
- spreca
#8 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Propali ko Grcka.....nije dzabe narod to govorio.......ali kad pomizlim i kurac me bolishandrprcSA wrote:koga boli k***a
- bvcx
#9 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Socijalizam u praksi.bh.tornjak wrote:jeli....pili....igrali....pjevali...svirali....dosao konobar da naplati....i to je to.
-
Innovation
- spreca
#11 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
On nezna da sto vise otimas i gicas da oni zhesceInnovation wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/zaokr ... /150701038
- Ludzak
#12 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Moj stari je bio prije nekoliko godina u Grčkoj. I kaže da veće neradnike u životu nije vidio. Možeš misliti, čak su veći neradnici i od nas samih
I eto zbog čega propadaju.
I eto zbog čega propadaju.
-
dezurni_ucenik
#13 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Koja je ovo tema po redu ?
- BHCluster
#14 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Propala!Paja Pecipajkovski wrote:ŠTA JE SA GRČKOM?
- spreca
#16 Re: ŠTA JE SA GRČKOM
Otidji u crkvu i zapali joj svijecuPaja Pecipajkovski wrote:1. Kakvo je stanje u Grčkoj?
2. Politika Evrope?