Sta je sa forumom (verzija 2)
-
Bodkin
#1 Sta je sa forumom (verzija 2)
dakle u zadnje vrijeme navala nekakvih trolova i pacijenata na forum. otvaraju se nebulozne teme i lijepe se likovi sa 20-ak postova sa jos nebuloznijim komentarima. sto je najgore i ozbiljni forumasi se zalete pa odgovaraju ozbiljno na najgluplje moguce postove. jel to ima negdje objavljena nagrada za trolanje i unistavanje rasprava na klixu?
- rajvoSa0
#2 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
Interesantno je da moderacija teme psihickih bolesnika sa podforuma politika ostavlja po citav dan.. a cim neko otvori zanimljivu temu u raznim diskusijama odmah se brise.
Mozete pricati sta hocete, ali dobro se zna koja je tema izazvala najvise prasine na forumu, nikad toliko odgovora (DUGACKIH SMISLENIH ODGOVORA) u tako kratko vrijeme..
1500 postova u tipa tri dana..
http://www.klix.ba/forum/sindrom-neudat ... 20785.html
Mozete pricati sta hocete, ali dobro se zna koja je tema izazvala najvise prasine na forumu, nikad toliko odgovora (DUGACKIH SMISLENIH ODGOVORA) u tako kratko vrijeme..
1500 postova u tipa tri dana..
- ho oponopono
#3 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
...misliš kaj je sa ljudima pobogu, pukli!?

-
Bodkin
#4 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
Politika je najgora ubjedljivo. Nema teme vise kako treba. Sve se svede da upadnu trolovi i onda "domaci" odgovore i ode sve u pm. Da ne spominjem teme kao npr o meksiku 
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
- ho oponopono
#5 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
...ma oko kurvi se vazda polemisalo istina! 
- rajvoSa0
#6 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
Evo recimo ja hocu da pokazem narodu sliku jedne sarajke, prelijepa mala, popularna je u gradu, dakle nije narusavanje privatnosti. Ja da to uradim, tema bi mi bila zakljucana i dobio bi ban.
Ali zato bolesnik otvori temu za popis, bosnjaci, srbi ovi oni.. i tema mu bude citav dan otvorena.
Ali zato bolesnik otvori temu za popis, bosnjaci, srbi ovi oni.. i tema mu bude citav dan otvorena.
- ho oponopono
#7 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
...a koji klinac ju imaš nam pokazivati, znaš koliko veremimo za istom?! 
- rajvoSa0
#8 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
Misljenja sam da je bolje gledati u lijepo zensko i isto komentarisati za razliku od prebrojavanja srba, hrvata i bosnjaka.
Pa jel neko otvarao skoro onu temu gdje se popisuje broj djece nacionalno po skolama i racuna se ko ce imati prednost u buducnosti? Bolesno, ja vam kazem.
Pa jel neko otvarao skoro onu temu gdje se popisuje broj djece nacionalno po skolama i racuna se ko ce imati prednost u buducnosti? Bolesno, ja vam kazem.
-
Bodkin
#9 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
rajvoSa0 wrote:Misljenja sam da je bolje gledati u lijepo zensko i isto komentarisati za razliku od prebrojavanja srba, hrvata i bosnjaka.
100%
Sent from my Lumia
- ho oponopono
#10 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
...patologija ti se zakukulji zamumulji pak mnogi likuju pojedince a ni zamisliti ne mogu o kome se zapravo radi...no pu pu patologije, ne više o istoj! 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11 Re: Sta je sa forumom (verzija 2)
Dusho draga, ti si do sada dobio toliko banova da ides rame uz rame sa onim brojcanim.rajvoSa0 wrote:Evo recimo ja hocu da pokazem narodu sliku jedne sarajke, prelijepa mala, popularna je u gradu, dakle nije narusavanje privatnosti. Ja da to uradim, tema bi mi bila zakljucana i dobio bi ban.
Samo sto su tvoje teme "sofisticiranije" poput "vidite kako izgledaju forumasi" u 101 nastavku, ili gladan sam pomozite mi ili lazes ljudima o streamu sa Aus Opena ili
rajvoSa0 wrote: 1500 postova u tipa tri dana..
pa onda naredni dan "balije jebem vam mater i Srebrenicu".
Kad vec pricas o psihickim bolesnicima, nemoj da sebe zaboravis i svoj doprinos.
Iduci put kad budes htio pljuvati po moderaciji, nemoj.
Inace tema kljuc