Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyblue18 wrote:Mashala sto izbacuje, ne ureklo se
to je urota protiv tebe....meni i dalje ne izbacuje možda jednom-dvaput na dan ali ništa iritirajuće....doduše tad mi vrati stari avatar ali ja ga vrlo brzo preobratim u novi
ladyblue18 wrote:Mashala sto izbacuje, ne ureklo se
to je urota protiv tebe....meni i dalje ne izbacuje možda jednom-dvaput na dan ali ništa iritirajuće....doduše tad mi vrati stari avatar ali ja ga vrlo brzo preobratim u novi
Moja smizlo, 10 puta se pokusavam ulogovati, cim uspijem, ono me naravno izbaci
Nediraj nista ostavi ovako pravo je zabavno . Osjecam se pravi Hacker nakon postignuta 2 posta . hehe
Na prvom sam se zivcirao WTF glavni BiH portal . Na drugom mi vec postalo zabavno . Evo sad trci malo mi krivo sto prodje iz prve tj druge .. trece .
damskot wrote:Nediraj nista ostavi ovako pravo je zabavno . Osjecam se pravi Hacker nakon postignuta 2 posta . hehe
Na prvom sam se zivcirao WTF glavni BiH portal . Na drugom mi vec postalo zabavno . Evo sad trci malo mi krivo sto prodje iz prve tj druge .. trece .
al fakat. za postanje ti trebaju visinske pripreme.
Domy31 wrote:Sve kontam kad me odjaavi da sam banovan i vrtim film sta li sam napisao pogresno. Ko ce meni snositi stetu za ovu nanesenu dusevnu bol
I ja isto Tako kad su mi permanentno izbrisali prvi account prije par godina, pokušavala sam se prijaviti pola sata dok mi nije sinulo šta je na stvari