Odgovori su bili zanimljivi, iskreni i šaroliki, a velika se rasprava pokrenula zbog glagola "primijetiti".

Primjeri pravopisnih grešaka na koje su ukazali naši čitatelji ukazuje da se......
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... ama/337388

cyprus wrote:Skraćenica tkz. umjesto tzv.
vjesticanametli wrote: Iza dvotacke veliko slovo osim ako nije vl. Imenica
Et naslov je s greskom![]()
Mozes ti meni , znas sta..uglavnomja wrote:i animalsov nedostatk H u genitivu
ima ih jos bez h, ali animlas je sampion
s druge strane, oni sto trpaju h dje mu nije mjesto![]()
ali ga zboravljaju gdje treba![]()
"ja bi njega hloptom ..."
ma djeca iskomplexirana..cuj pisati gramaticki na ovome forumu..vjesticanametli wrote:DZhajte ba pa necemo valjda na forumu lektorisat
Nema to veze sa tastaturom, većina nikada ne nauči pravilno koristiti afrikate.todd_smith wrote:mislim da dosta ljudi pravi greske kod afrikata jer na qwerty tastaturi ih i prakticno nema, tako da vremenski i zaborave pravilno koristiti
Valjda sadomazohist?animals wrote:ma djeca iskomplexirana..cuj pisati gramaticki na ovome forumu..vjesticanametli wrote:DZhajte ba pa necemo valjda na forumu lektorisat
ovo je najgluplja tema i moze je samo sadomazist otvoriti..
Evo ga jos jedan..salik79 wrote:Valjda sadomazohist?animals wrote:ma djeca iskomplexirana..cuj pisati gramaticki na ovome forumu..vjesticanametli wrote:DZhajte ba pa necemo valjda na forumu lektorisat
ovo je najgluplja tema i moze je samo sadomazist otvoriti..
Smiri doživljaje čovječe, mislim da nije poenta teme da ismijava bilo koga već da ukaže na greške i da samim tim čovjek radi na korekciji istih.animals wrote: Evo ga jos jedan..![]()
![]()
znam da si pismen i da imas tri fakulteta i dva doktorata..
ja sam imao SH ili HS jezik u skoli..
i mogu ga pisati pravilno, ali sto posto gramaticki, ne vjerujem sada..
trebao bi opet malo vjezbati..
jer ovo pismo, pisem samo jos na ovome forumu..
i tako da sam nepismen.
zadovoljan..
ja sam nepismen..
ja sam nepismen..
jeste li sretni..i zaboli me za vasom pismenoscu, koju lijecite ovdje na forumu..