vodolija_33 wrote:Sinapsa wrote:
veoma interesantno misljenje....drago mi je sto si mi sasvim jasno dala do znanja da sam dzaba tracio vrijeme na ovu temu... hvala. Nego, de mi molim te reci na kakve to ti ozbiljne teme ovoga foruma ili nekog drugog dajes dnevno u prosjeku dva komentara??? Nemam danas bas mnogo vremena da ti analiziram profil, ali ono malo sto sam vidio mi ne izgleda bas tako korisno za bilo koga osim za tebe samu... Razmisli o tome zasto si na forumu i zasto dajes komentare na odredjenu temu pa ces znati da svakog ponekad i radi necega "zasvrbi"..
Ne bih da te vrijedjam, ali nemam bas mnogo razumijevanja za ovako nepromisljene komentare koje si ocigledno bez potrebne samorefleksije napisala...potrudi se drugi put...i izlazi na izbore jer nekad je bolje birati izmedju neurodermitisa i raka pluca...jer inace mozes dobiti obadvoje...manje boli, kontas

Nema na čemu, i drugi put

naravno ako budem u mogućnosti, jer mi se desi da mi se jednostavno ne da raspravljati na temu “jel’ starija kokoš ili jaje” i na nebuloze sličnoga tipa. To prepuštam filozofima tvoga kova, jer ste očigledno shvatili bit života i imate neodoljivu potrebu ( a očigledno i puno slobodnoga vremena na raspolaganju) da to podijelite sa nama, ljudima ograničenih mentalnih sposobnosti, iako mi možda uživamo u bogatstvu neznanja u kom se nalazimo. Kontaš?!
P.S. Nije mi jasno kakve veze ima moje bojkotovanje izbora sa činjenicom da Mađarska nema more??
P.P.S. Šta ti znače metafore “rak pluća” I “neurodermitis”??

Sorry, ali taj dio nisam baš najbolje konzumirala s obzirom na moje ograničene kapacitete. Kontaš??
P.P.P.S. Žao mi je ako si se zaista našao prozvanim u mome prethodnom postu, jer mi nije bila namjera baš tebe komentarisati. Tek sam danas pročitala tvoj post u potpunosti, ali stvarno, stvarno.....
Lijep pozdrav

ooooooohaaaa, zdravo vodolijice_33,
izgleda da te moja kritika malkice naljutila, pa si startala jedan kontranapad u kojemu se tvoja ljutnja da prepoznati.
Posto si civilizovano kontrirala moram ti izraziti postovanje. Jest´ da ima malo sarkazma (po tome smo haman slicni) ali to je valjda zacin za supicu

tako da mi cak simpaticno djelujes..bez zezanja!
Posto si u svom komentaru napravila gresku u koracima, htjedoh te malo nakritikovati...sto pokazuje svoje dejstvo...ali nemoj da se ljutis previse, jer je forum zezanje, razmjenjivanje misljenja, provociranje, "gajenje socijalnih kontakata", itd. itd. uglavnom seganje...i iskreno da ti kazem volim i kad me izdriblaju ali i kad driblam....i posto momentalno mentalno

nadjoh malo vremena, rekoh da ti se javim...a osim toga da malo nabijem cifru svojih komentara.....jer, otkako sam se uclanio samo par puta se javih, 10-15 puta mozda, pa reko´sramota me jer neki su vrijedniji pa znaju 500 ili cak 1000 puta godisnje, gluho bilo, da komentarisu ozbiljne teme...
Ovu temu si pogresno shvatila ako mislis da se radi o tome "jel´starija kokos ili jaje". Ja bih rekao da gdjica ARI ANA postavlja pitanje o kvalitetu religija....
Ne znam kako dolazis do zakljucka da sam tvrdio ili tvrdim ili ostavljam utisak da sam skontó bit zivota??
Za ovog filozofa...znam sta si mislila, ali te shvatam jer se i ti moras nekako braniti...
Za ovu "neodoljivu potrebu" mislim da si pretjerala...ja bih je nazvao potrebom....znas i sama....
Majke mi

, ovaj tvoj komentar me nije nimalo pogodio ali ti nas prozva sve, pa mi bi cudno kako neko moze tako da se sa tako nepromisljenim komentarom, onako usput, postavi iznad ostalih....kontah onda, da te malo driblam nebil´sebi kakvu satisfakciju nabavio...
PS. sto se tice metafora...odgovor ti lezi u zadnjim tvojim postovima....gdje si mi ostavila veoma ozbiljan

utisak, sa ozbiljnim komentarima na preozbiljne teme, pune smisla..

Uzeo sam ono "prepucavanje" izmedju tebe i PRENJa o izlazku na izbore
Znas li onu da covjek na izborima ponekad moze da bira izmedju kuge i kolere...htio sam ti reci da kad malo bolje pogledas da neke politicke partije nisu niti jedna od tih bolesti nego eto npr. samo neurodermitis....
Tako da je ponekad bolje birati amatere nego kriminalce....stime htjedoh da ti ukazem na cinjenicu da su tvoji komentari vecinom zezanje ali i kada zastupas neke stavove....pravis ponekad greske..tj. moze se reci da ne stojis iznad stvari (u najsirem smislu)...eto stvarno mi je vise omrzlo....ali ja mislim da iako tvrdis da imas niske kapacitete ovo mozes sabrati...sad valjda znas kakve veze imaju bojkotovanje izbora sa cinjenicom da Madjarska nema more...
Et´sad vodolijice_33, ako hoces kontriraj...kako vidim za to imas par mogucnosti...mozes mi kvalitetno suknuti, ako hoces..mada i nemora biti..