Sta je ovo?
Moderator: anex
-
almin-78
#1 Sta je ovo?
Prije par sedmica sam dobio nekakvu kvrgu ispod uha,,ne boli,ne raste..ne znam sta moze biti.Na moju zalost googlovao sam na to i prvo sto je google izbacio jeste- rak..i sada sam postao pravo hipokondrican
.Nisam jos bio kod ljekara,,ali sam nasao sajt gdje se mogu postavljati pitanja doktorima,,ja sam pitao nekog onkologa za ovo i on mi je odgovorio da je moguce da se radi o pocetku atheroma,da ne zvuci kao nesto opasno..i da ce to samo od sebe nestati.Sad me zanima,koliko dugo treba da to nestane?? jel ko od vas imao slicne probleme?
-
Lesli Eldridž
#2 Re: Sta je ovo?
Masno tkivo. 
- Krigla_Sa
#3 Re: Sta je ovo?
Jarane imao sam i ja nesto slicno, oteklo i ja kontao bubuljica pa jos pocnem istiskati,ma upalilo se sve i pravo nateklo,pitam havera sto studira medicinu i kaze mi kao ono nisi trebao to dirati, nesto je uglavnom tu iza uha zahebano kod muskaraca i ono ima slucajeva i s gluho bilo... pu pu pu .... pomjeri se s mjesta...
Fala Bogu dragom proslo je ali bio sam se ucrnjacio pravo, isto me hipohondrija opalila
Medjutim meni to nije trajalo par sedmica vec oko 10-tak dana, mozda je i masno tkivo ali ono, bolje ti je otidji kod doktora pa neka on to fino pogleda
Bolje nego da se crnjacis i trazis odgovore po netu, ja za sta god sam trazio odgovor na netu, vazda pise neki rak... pu pu pu... Zato lijepo kod doce i mirno spavas...
Hajde sa srecom i nemoj da ne odes
Fala Bogu dragom proslo je ali bio sam se ucrnjacio pravo, isto me hipohondrija opalila
Medjutim meni to nije trajalo par sedmica vec oko 10-tak dana, mozda je i masno tkivo ali ono, bolje ti je otidji kod doktora pa neka on to fino pogleda
Hajde sa srecom i nemoj da ne odes
- Kraljica_Suza
#4 Re: Sta je ovo?
Joj rak
nije ba rak, ne panici...masno tkivo..ja to redovno imam..pa ja to jos i diram, copkam, igram se...i cim zaboravim na to par dana, povuce se i naravno prodje...nista strasno, samo ne diraj
i cisti usi i okolo 
-
delightful
#5 Re: Sta je ovo?
potrazi ljecnicku pomoc. ljudi ti daju savjete iz svog iskustva, ali niko ne moze znati o cemu se radi, osim doktora.
-
Lesli Eldridž
#6 Re: Sta je ovo?
Alkoholom, hoće da se uščujeKraljica_Suza wrote:Joj raknije ba rak, ne panici...masno tkivo..ja to redovno imam..pa ja to jos i diram, copkam, igram se...i cim zaboravim na to par dana, povuce se i naravno prodje...nista strasno, samo ne diraj
i cisti usi i okolo
-
Abacija
#7 Re: Sta je ovo?
Moguce da su to izumrla bijela krvna zrnca koja su se skupila na tom mjestu pod kozom. Dobro ti je @Krigla rekao, nemoj to slucajno istiskivati niti dirati. Vjerovatno si imao neku infekciju i onda ti je to izaslo kao posljedica. Otidji kod doktora za svaki slucaj da to pogleda i da u provjeri da li jos uvijek imas infekciju. Javi nam poslije sta je bilo.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: Sta je ovo?
Ne maži ničim ,ne cjedi, i ne čekaj samo da prođe.Aterom se uklanja kratkom rutinskom hirurškom operacijom.Prije operacije,pazi samo da aterom ne ozlijediš ili inficiraš.
-
MOMAK2
#9 Re: Sta je ovo?
Ma sta te briga samo nek ne boli, a bice sta treba biti-uzivaj