Sta je ovo?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Enigma29

#1 Sta je ovo?

Post by Enigma29 »

Ustala nocu iz kreveta,prohodala do vrata i klepila koliko sam duga i siroka na pod.Puna povreda na koljenu ,nosu i rukama...a nicega se ne sjecam.Probudila se ,lezim na podu pojma nemam sta se desilo.Krvarila iz nosa.

Prvi Dr. misli da mjesecarim,drugi tvrdi da je nemoguce jer bih bila svega svjesna -ako nista barem bih se probudila od silnog pada i zadobijenih provreda,taj isti misli da je do niskog pritiska a odbacuje tvrdnju da je moguci epilepticni napad.S Glavom mi je ok ,isla na snimanje (mislio je i da je Tumor),treci doktor trubi o zdravoj ishrani i sportu.

´Elem nisam pametna :(

Imal´pomoci,sta mi je ciniti?

De koju pametnu,mozda mi se razbistri-al bez zeze, frka mi je zesca
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Otiæi jo¹ jednom doktoru i ponijeti mi¹ljenja prethodnih - ovdje neæe¹ ni¹ta pametno èuti sve dok se ne javi neko ko je fakat ljekar...
Enigma29

Post by Enigma29 »

Cetvrta Sreca....

dobicu onaj EKG 24 sata da se ko biva preispita pritisak.Bice da je nizak,a ovaj cetvrti ni epilepsiju ne iskljucuje,jer kaze ne moraju se oni tipicni znaci pokazati kao mokrenje,ujed za jezik i bla bla bla

Da Bog na hajr okrene,svasta
patrius

#4 Re: Sta je ovo?

Post by patrius »

Enigma29 wrote:Ustala nocu iz kreveta,prohodala do vrata i klepila koliko sam duga i siroka na pod.Puna povreda na koljenu ,nosu i rukama...a nicega se ne sjecam.Probudila se ,lezim na podu pojma nemam sta se desilo.Krvarila iz nosa.

Prvi Dr. misli da mjesecarim,drugi tvrdi da je nemoguce jer bih bila svega svjesna -ako nista barem bih se probudila od silnog pada i zadobijenih provreda,taj isti misli da je do niskog pritiska a odbacuje tvrdnju da je moguci epilepticni napad.S Glavom mi je ok ,isla na snimanje (mislio je i da je Tumor),treci doktor trubi o zdravoj ishrani i sportu.

Draga moja @Enigmo,to ti je "beyond the invisible",i svima nam se to u ovoj nasoj "poharanoj" desava,jer prosto nemoguce da potpuni besmisao bude stvarnost...nista ne brini...to je posve normalna reakcija...
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

vec si posjetila doktore i napricali su se svih tih stvari jer ni oni nemaju pojma sta govore i sta da kazu... slikala si glavu, nije organski i sve je ok. ja se ne bih previse zarinjavala, evo moj primjer:

oduvijek neredovno spavam i mnogo radim, pogotovo nocu. jednom sam i ja ustala u wc, skroz nesvjesna (mislim, to je moguce, ne sjecati se, alko si jako pospana) i pala pred krevetom na povratku. sreca, nisam se ozbiljno ozlijedila,ali me nije probudio pad nego nezgodan poloza (pola na krevetu pola na podu iskrenutih nogu :D:D). malo sam se pripazila, zivjela i jela urednije, dobri su i cajevi i svi preparati za nerve. nikad mi se nije vise desilo, a nisam ni isla doktoru.
patrius

Post by patrius »

dawn_upon_dawn wrote:vec si podsjetila doktore i napricali su se svih tih stvari jer ni oni nemaju pojma sta govore i sta da kazu... slikala si glavu, nije organski i sve je ok. ja se ne bih previse zarinjavala, evo moj primjer:

oduvijek neredovno spavam i mnogo radim, pogotovo nocu. jednom sam i ja ustala u wc, skroz nesvjesna (mislim, to je moguce, ne sjecati se, alko si jako pospana) i pala pred krevetom na povratku. sreca, nisam se ozbiljno ozlijedila,ali me nije probudio pad nego nezgodan poloza (pola na krevetu pola na podu iskrenutih nogu :D:D). malo sam se pripazila, zivjela i jela urednije, dobri su i cajevi i svi preparati za nerve. nikad mi se nije vise desilo, a nisam ni isla doktoru.
"Down_upon_down" to the waterline...I like you...Dobro sad,spremni smo za "zle jezike"...al' boli me djon...
Gile Šampion

Post by Gile Šampion »

Da nisi gdje po mrvama gazila pa ograjisala? :zzzz: :-)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

patrius wrote:
dawn_upon_dawn wrote:vec si podsjetila doktore i napricali su se svih tih stvari jer ni oni nemaju pojma sta govore i sta da kazu... slikala si glavu, nije organski i sve je ok. ja se ne bih previse zarinjavala, evo moj primjer:

"Down_upon_down" to the waterline...I like you...Dobro sad,spremni smo za "zle jezike"...al' boli me djon...
dje nesh, ova gore zgoda je practically a recommendation :lol:
felichi

Post by felichi »

trebala si odmah nakon te krize otici u kosevo i javiti se u CUM, a onda uraditi EEG nalaz.
patrius

Post by patrius »

felichi wrote:trebala si odmah nakon te krize otici u kosevo i javiti se u CUM, a onda uraditi EEG nalaz.
@Felichi,are you jealousy??? :D
Enigma29

Post by Enigma29 »

Pomirila sam se s tim da mi ocigledno niko ne moze pomoci.Bice da je stvarno do mene i neredovnog spavanja i uopste konfuznog stanja mog trenutnog "zivljenja".Samo da kazem da se radi o Njemackim Doktorima a kod njih je ama bas sve samo stres i to me ubija u pojam.Ponekad osjecam kao da zelim da nesto nadju da bih smirila savjest,ali mislim da je stvarno do mene i vrlo moguce do niskog pritiska i vrtoglavice koju non stop imam.Da bulaznim u snu to sam vec cula,i to kakve nebuloze ali da hodam i upadam nisam znala.

Sto je najgore sad fatam sebe kako recimo ostavljam u WC-u solju(poklopac) otvoren da bih ujutro kad ustanem trcala da vidim jel spustena,cisto eto da vidim jesam li opet hodala i radila nesto u neznanju.

Ako se ´vako nastavi jos cu i kod psihica zavrsit´......
hammerhead

Post by hammerhead »

postavi kamere po kuci :D
skojotovski

#13 Re: Sta je ovo?

Post by skojotovski »

Enigma29 wrote:Ustala nocu iz kreveta,prohodala do vrata i klepila koliko sam duga i siroka na pod.Puna povreda na koljenu ,nosu i rukama...a nicega se ne sjecam.Probudila se ,lezim na podu pojma nemam sta se desilo.Krvarila iz nosa.

da nisi mahnula koju casicu vise? :D
Enigma29

Post by Enigma29 »

Da sam bar :-) znala bih barem da haluciniram a ´vako ...............cinjenicno stanje je drugacije :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

ih ma dobro si ti, cim ne vidis nikakve sijede dede i brkate nane kako ti pametuju :D
xon_sa

Post by xon_sa »

Boga mi nije provokacija, ali sta mislis da posjetis psihologa? Mozda sam gledao puno filmova, ali poremecaj dvostruke licnosti mi ovdje izgleda kao moguca opcija...
Eshek

Post by Eshek »

Meni se desila identična stvar, ali sam saznao o čemu se radilo...

Zdrmalo me 240 V :D
trinaesti

Post by trinaesti »

hammerhead: "postavi kamere po kuci :D "

...postavi web camere po kuci, i nabaci na sa-x portal. da te gledamo i pazimo :)
Post Reply