Sta je ovim ljudima?!!!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

101power

#76 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

no father i will never join the dark side...
Bakir1

#77 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by Bakir1 »

i am your father luke :lol:
kume do banovica nam je najbolje preko zenice-zepca-zavidovica :lol:
Image
fixer

#78 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by fixer »

....progovori i otkloni sumnju!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Last edited by fixer on 20/02/2009 17:18, edited 1 time in total.
101power

#79 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

Image
Bakir1

#80 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by Bakir1 »

fixer wrote:....progovori i otkloni sumnju!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Image
Image
101power

#81 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

Image
Bakir1

#82 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by Bakir1 »

Image
JThomas

#83 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by JThomas »

101power wrote:fixeru SAJSI GA.BA i zovi vatrogasce

a jthomas
ako vec pametujes budi pametan ,nemoj da ispadas glup i padas na tako glupim stvarima ,nije kalodont vec pasta za zube.....
oooo, gosn. multitalenat, em vozačina, em poznavalac auta, em jebač, em lingvista...ja i ne mogu ispasti nikakav nego glup pored takvih genijalaca :D

vjerujem da svako ko kaže džip, kaladont i digitron svakodnevno "ispada glup", ma šta glup, retardiran :roll: evo priznajem, ako to znači biti glup, onda jesam glup :roll:
101power

#84 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

djes ugrozeni hrvat...:)vjerujes u pogresne stvari.....ja nigdje nisam rekao to sto si ti naveo ,ajde citiraj molim te.i ajd oladi malo ,ne osjecam te uopste....

Image
Last edited by 101power on 20/02/2009 17:51, edited 1 time in total.
Bakir1

#85 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by Bakir1 »

kume ja bih se zabrinuo :lol:
Image
101power

#86 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

ma i mene je strah

Image
JThomas

#87 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by JThomas »

101power wrote:djes ugrozeni hrvat...:)vjerujes u pogresne stvari.....ja nigdje nisam rekao to sto si ti naveo ,ajde citiraj molim te.i ajd oladi malo ,ne osjecam te uopste....

Image
genijalac, to si pomiješao s nekim drugim. ja niti sam hrvat niti se osjećam ugroženim.
101power

#88 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

ma ti svugdje kenjas o njima i o ugrozenosti manjina....aj sad cipela

Image
JThomas

#89 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by JThomas »

kao što rekoh, to si pomiješao s nekim, ili eventualno nisi shvatio neku ironiju, što me ne bi pretjerano čudilo od takvog all-around genijalca...
101power

#90 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

jos nisi otpedalo???shvati da nisam ja genijalac vec ti ,ja se nigdje ne pravim pametan i ne filozofiram ,samo citam sta pises,vrati se i ti malo pa se sjeti sta si svasta srao svugdje...

Image
JThomas

#91 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by JThomas »

jest, ja sam hrvatina koji poriče tu činjenicu, inače su hrvati baš poznati po tome :roll:

ovo sve piše čovjek koji mi je rekao da sam GLUP zato što sam nissan patrol nazvao džipom :roll: eto, kažem ti, ako to znači biti glup, onda jesam glup :roll: što se uopšte raspravljaš s nekim ko je glup?
gumifufna

#92 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by gumifufna »

Pa dobro i ja sam kao dijete pravio vratolomje gdje sam par puta i slomio ruku,ali zato sam uvijek dobivao batine od roditelja zbog svojih budalastina.Sve sto sam radio kao mali morao sam kriti i od roditelja i od komsija ,jer znam ako neko vidi ne ginu mi batine kod kuce.A ovdje roditelj svjesno svoje dijete izlaze opasnosti
amrica

#93 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by amrica »

gumifufna wrote:Pa dobro i ja sam kao dijete pravio vratolomje gdje sam par puta i slomio ruku,ali zato sam uvijek dobivao batine od roditelja zbog svojih budalastina.Sve sto sam radio kao mali morao sam kriti i od roditelja i od komsija ,jer znam ako neko vidi ne ginu mi batine kod kuce.A ovdje roditelj svjesno svoje dijete izlaze opasnosti
:thumbup:

Roditelji su ti koji se moraju brinuti o djeci, jer djeca nisu svjesna opasnosti, a onaj tata sto je zakacio dijete na sankama za auto na prometnoj cesti, po snijegu, gdje pola "super" vozaca ima ljetnje gume ili izlizane zimke je IDIOT!!
I ovi sto ga brane nemaju svoju djecu, sjeticete se ovih postova kad vam dodje maleni stvor potpuno zavisan od vas, i kad osjetite brigu i odgovornost i STRAH za svoje dijete, isti koji su vasi roditelji osjecali kad ste vi padali, lomili noge itd.... zbog dizanja adrenalina, normalnog za klinacko doba.

Of topic:
Uh, sto ce biti guzve u Banovicima.... :D
101power

#94 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

amrice otkud ti znas da nemaju djecu?? po cemu to zakljucujes??

što se uopšte raspravljaš s nekim ko je glup?
aj vozdra glupi
Bakir1

#95 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by Bakir1 »

nista znaci sad za vikend patrole po planinama,jahorina,bjelašnica,igman,vlašić,roditelji cuvajte se dolaze bijesni forumasi,
samo neka vas vide da sa svojim dijetetom radite sta zelite a slucajno namlatite ne gine vam haski sud i celija do gospodina dabića :lol:
AdnanSA

#96 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by AdnanSA »

Pa sa kojim pravom ovaj 101 Power ljude po forumu naziva glupima. Do sada je sa 10 likova usao u dublju raspravu i naravno svi su dobili etiketu GLUP.(uključujući i mene) Eto nisam znao kako se izračunava brzina kretanja nekog X vozila prema broju obrtaja motora i broju stepena prenosa.Kriv sam priznajem ali sreća Power je tu pa će nas prosvijetliti sve zajedno.
A sada vezano za temu i mene su ovako vozali 86 godine samo sam se držao za otvoreni gepek Lade i ja sam bio na skijama. To je reći bio doživljaj.
Naravno sada to ne bi smjeo uraditi niti bih ikoga "šlepao" na taj naćin ali su tada druga vremena bila. Manje je se razmišljalo o sigurnost: pojas,sjedalice za djecu,koja ljuta rakija. Sada drugačije posmatram stvari, ostarilo se malo i opametnilo.
101power

#97 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

necu te ja prosvjetljivati ,ja to ne radim,obrati se nekom drugom...nisam ja ucitelj.ja sam glupi seljak i nemam pojma o nicemu ,vozim trulog stojadina...svugdje ste vi pametni i svakom loncu poklopac ,petljate se u stvari o kojima nemate pojma i onda kad vam neko ukaze na to on je najgori......ko prizna pola mu se prasta ;-)
fixer

#98 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by fixer »

101power wrote:necu te ja prosvjetljivati ,ja to ne radim,obrati se nekom drugom...nisam ja ucitelj.ja sam glupi seljak i nemam pojma o nicemu ,vozim trulog stojadina...svugdje ste vi pametni i svakom loncu poklopac ,petljate se u stvari o kojima nemate pojma i onda kad vam neko ukaze na to on je najgori......ko prizna pola mu se prasta ;-)
ti ocigledno imas velikih problema sa svojom retorikom, apostolskim nacinom na ukazivanje "istina". pronadji bolji nacin za reci ono sto mislis, ovako samo pokazujes frustracije za koje samo ti znas kako su nastale.
101power

#99 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by 101power »

fixer wrote:
101power wrote:necu te ja prosvjetljivati ,ja to ne radim,obrati se nekom drugom...nisam ja ucitelj.ja sam glupi seljak i nemam pojma o nicemu ,vozim trulog stojadina...svugdje ste vi pametni i svakom loncu poklopac ,petljate se u stvari o kojima nemate pojma i onda kad vam neko ukaze na to on je najgori......ko prizna pola mu se prasta ;-)
ti ocigledno imas velikih problema sa svojom retorikom, apostolskim nacinom na ukazivanje "istina". pronadji bolji nacin za reci ono sto mislis, ovako samo pokazujes frustracije za koje samo ti znas kako su nastale.
mozda da dodjem kod tebe da me naucis??gdje ordiniras?? u jagomiru???daj pomozi molim te niko me ne voli ,svi govore da sam frustriran :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#100 Re: Sta je ovim ljudima?!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ova tema je privedena u corsokak i vrijeme je da bude zatvorena i prociscena. Pocinilac ovog djela je svakako kaznjen, a ja pozivam sve vrle forumase da i dalje dokumentuju i prijavljuju svaki najmanji prekrsaj neodgovornih roditelja i sugrađana.

Hvala. :bih:
Locked