Šta je njemu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

duplanula

#26 Re: Šta je njemu?

Post by duplanula »

podivljala wrote:Prema drugima je zabavan, pleše vani sa ženskama, pun je samopouzdanja, flerta s otvorenijim ženskama, a predamnom je hladan i služben, ponekad bezobrazan iako mu ništa nažao nisam napravila. Ne obraćam mu se, ali me provocira pitanjima: "Ti to imaš novu suknju?" ili "Kakav ti je to parfem?"

Primjećujem da sam počela razmišljati o njemu i analizirati njegove postupke, do tad ga nisam ni primjećivala iako se često nađemo na istom mjestu u miješanoj ekipi, jer sam imala dojam da me baš ne simpatizira. Znači, s drugima je otvoren i zeza se, a kad ja dođem promjena za 180 iako uvijek bude negdje blizu mene. Znamo se sresti i nasamo, tad je skroz zbunjen, druga ličnost, gleda me kao da me se boji, obraća mi se tiho i pažljivo.
Pa bona nebila, daj da dodjem ja, picnem se, pa pocnemo se nesto sus-mus, kao fol mi se semimo, poljubimo se tu i tamo, a on jadan gleda, pa konta, a vidi jebo ode za drugim, a ja ovdje laf. Ma nece pa makar. I tako ti njega napravis l jubomornog i dobijes ga na kraju :)
Locked