Šta je njemu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

podivljala

#1 Šta je njemu?

Post by podivljala »

Prema drugima je zabavan, pleše vani sa ženskama, pun je samopouzdanja, flerta s otvorenijim ženskama, a predamnom je hladan i služben, ponekad bezobrazan iako mu ništa nažao nisam napravila. Ne obraćam mu se, ali me provocira pitanjima: "Ti to imaš novu suknju?" ili "Kakav ti je to parfem?"

Primjećujem da sam počela razmišljati o njemu i analizirati njegove postupke, do tad ga nisam ni primjećivala iako se često nađemo na istom mjestu u miješanoj ekipi, jer sam imala dojam da me baš ne simpatizira. Znači, s drugima je otvoren i zeza se, a kad ja dođem promjena za 180 iako uvijek bude negdje blizu mene. Znamo se sresti i nasamo, tad je skroz zbunjen, druga ličnost, gleda me kao da me se boji, obraća mi se tiho i pažljivo.
horty225

#2 Re: Šta je njemu?

Post by horty225 »

jel ti on decko/muz ili samo ti se svidja? Nisam bas shvatio. U prvom dijelu kao da govoris da ste zajedno ali da provodi sa drugima vrijeme, a u drugom dijelu kao da ste samo prijatelji koji se nekada vidite a zeljeli biste nesto vise.
alchak.ba

#3 Re: Šta je njemu?

Post by alchak.ba »

mislim da je zbunjen tih i pazljiv.

hoce da te kara, al do koke hoce da dodje na finjaka.
podivljala

#4 Re: Šta je njemu?

Post by podivljala »

On mi nije ni dečko ni muž ni prijatelj, više kao neki poznanik
fidoremilienko

#5 Re: Šta je njemu?

Post by fidoremilienko »

:sax:
horty225

#6 Re: Šta je njemu?

Post by horty225 »

Pa vjeovatno se liku pravo svidjas dok je takav. Ono sa drugima je kao normala i super mu je al ne osjeca nista posebno, a kad tebe vidi prevrne mu se sve u stomaku i vjerovatno ne zna kako da ti pridje i pita te za nesto vise i onda se na neki nacin izgubi. Ne znam, bilo bi dobro da malo pricate na bilo koji nacin, mozda bi ti se i otvorio. Probaj i ti navuc tu temu, sta misli o tebi ili tako nesto. Ili ako se vec tako provodi, mozda i ti , pa imate zajednickih prijatelja, mozes pitati nekoga ko mu je blizi da se raspita onako sta misli o tebi, mada je opet najbolje sa njim nasamo pricat, jer opet mozda nece ni svakome priznati.
alchak.ba

#7 Re: Šta je njemu?

Post by alchak.ba »

podivljala wrote:On mi nije ni dečko ni muž ni prijatelj, više kao neki poznanik
sta bi ti takva podivljala od njega?
todd_smith

#8 Re: Šta je njemu?

Post by todd_smith »

ocigledno da igra "Igru" s tobom, i tvojim drustvom :lol:

"Osvoji njene prijatelje, pa ce se ona sama tebi "prodati" "

Osnovno pravilo, na koje si ocigledno nasjela, ali ne brini se nisi jedina :mrgreen:
Yokyouare

#9 Re: Šta je njemu?

Post by Yokyouare »

sigurno je da imaš drugačiji efekat na njega od ostalih žena...
nije baš dobro što ima taj neki pasivno agresivni pristup, ali kao što već rekoše možda se zbuni pred tobom.

u svako slučaju slijedeći korak mora biti tvoj ako hoćeš nešto da se desi, jer bi on da je htio već nešto i učinio.
horty225

#10 Re: Šta je njemu?

Post by horty225 »

Ja nekako ne vjerujem da on misli ista lose. Vjerovatno je takav tip muskarca. Sad postoji mnogo razloga koji mogu utjecati na to. Ako te bas zanima mozes i ispitati. Ne znam kolko imate godina. Mozda je recimo kad je rijec o curama povuceniji, mozda nije imao bas neku vezu osim dobrih prijateljica pa ne zna kako ce. Ili je mozda imao, pa je sa svakom bio takav. Ako te zanima, a jos ste i u slicnom drustvu, raspitaj se malo. To su neke informacije koje ti mogu pomoci a lahko su dostupne i svako moze saznati. Al ti bi svakako trebala probati neki korak napraviti, ali ne odma ono kao svidjas mi se, nego onako, polahko probat nasamo o nekim temama pa da nadodje da o tome sta misli o tebi i tako tim stvarima.
GoodTaste

#11 Re: Šta je njemu?

Post by GoodTaste »

A sto uvijek ovakve teme neko zapocne koji se tek registruje ? :-)
nula37

#12 Re: Šta je njemu?

Post by nula37 »

podivljala wrote:On mi nije ni dečko ni muž ni prijatelj, više kao neki poznanik
pa sta hoces da i tebe simpatizira kao tvoje drustvo?
zelis ga kao buduceg decka ili samo kao jarana koji ce i sa tobom kao sa tvojim drustvom plesat pricat itd...?
podivljala

#13 Re: Šta je njemu?

Post by podivljala »

Pa ne treba me simpatizirati, ali ne treba se ni toliko ograđivati kad sam ja u pitanju, jer nisam napadna osoba.
Yokyouare

#14 Re: Šta je njemu?

Post by Yokyouare »

Možda je skontao da ga snimaš pa pomislio da si zainteresirana za njega i takvim ponašanjem ti želi staviti do znanja da nemaš šansi kod njega... jus' maybe :-?
horty225

#15 Re: Šta je njemu?

Post by horty225 »

@goodtaste
mozda zato sto ovi stariji clanovi su tu samo da za****aju i nista vise, uglavnom rijetki su tu koji ce iskreno pomoc, uglavnom zene, a muskarci nista, cast izuzecima.

@podivljala
Ne znam sta bih ti rekao, onako i ti mi izgledas kao da ne znas sta bi. Jel ti se lik svidja, volis li ga ili sto? Onako ne znam sta zelis od toga, de malo preciznija budi. Jel samo dobrog drugara ili sta? Posto kazes poznanici, niste cak ni vrhunski prijatelji, onda brine te samo sto se distanciro, nista vise ni osjecaji niti ista nisi napomenula.
GoodTaste

#16 Re: Šta je njemu?

Post by GoodTaste »

Ja sam samo 100% siguran da kad bi te "napao" da bi bilo :dance:
Jer ti vec dosta razmisljas o njemu, i zanima te, samo jos ni sama ne znas dal ti se svidja ili sta vec.

kako god ... BIT CE :dance:
:thumbup:

ps: javi za mjesec dana jesam li bio u pravu :D
Last edited by GoodTaste on 18/07/2012 13:46, edited 1 time in total.
_Saša_

#17 Re: Šta je njemu?

Post by _Saša_ »

GoodTaste wrote:A sto uvijek ovakve teme neko zapocne koji se tek registruje ? :-)
Vjerovatno je to jedan te isti lik koji konstantno otvara nove teme a raja se hvata za pricu :)
Mozda bas neko sa klixa (sto vise posjetilaca to veca zarada od reklama)! :D
GoodTaste

#18 Re: Šta je njemu?

Post by GoodTaste »

Lozi nas neko a mi se palimo ko hepo kocke :D
Tim psihologa je ovde prisutan i proucavaju kako ljudski mozak reaguje na ovakve teme od "novih" korisnika :D

:run:
nula37

#19 Re: Šta je njemu?

Post by nula37 »

a zasto si podivljala kad ste samo poznanici pa i ne zna te dovoljno da bi bio blizak sa tobom :run: :run:
iili ja nisam dobro skontala sture informacije dajes?
npr kad je on poceo s vama izlaziti? da li si ga znala prije toga? sta ti u buducnosti zelis sa njim?
da li on zna nekog dobbrrrooo iz tvog drustva ili ne?------ puno je pitanja sa nase strane malo odgovora i objasnjena sa tvoje? fkt bi ti htjela pomoci ali nemam informacije
podivljala

#20 Re: Šta je njemu?

Post by podivljala »

Yokyouare wrote:Možda je skontao da ga snimaš pa pomislio da si zainteresirana za njega i takvim ponašanjem ti želi staviti do znanja da nemaš šansi kod njega... jus' maybe :-?
Ali nisam ni obraćala pažnju dok nije počeo s takvim ponašanjem. Znao me čak pitati zašto mu se nikad ne obraćam, onako kao uvrijeđeno. Kako da mu se obraćam kad se s takvom odbojnošću postavlja? Čak je u zadnje vrijeme počeo s nekim forama, sve kao gleda da li mi je smiješan... A ja ne znam ni sama što da više mislim.
horty225 wrote:Ne znam sta bih ti rekao, onako i ti mi izgledas kao da ne znas sta bi. Jel ti se lik svidja, volis li ga ili sto? Onako ne znam sta zelis od toga, de malo preciznija budi. Jel samo dobrog drugara ili sta? Posto kazes poznanici, niste cak ni vrhunski prijatelji, onda brine te samo sto se distanciro, nista vise ni osjecaji niti ista nisi napomenula.
Brine me što je prema meni ko da sam mu pobila familiju, inače je dobar
Last edited by podivljala on 18/07/2012 13:52, edited 1 time in total.
nula37

#21 Re: Šta je njemu?

Post by nula37 »

_Saša_ wrote:
GoodTaste wrote:A sto uvijek ovakve teme neko zapocne koji se tek registruje ? :-)
Vjerovatno je to jedan te isti lik koji konstantno otvara nove teme a raja se hvata za pricu :)
Mozda bas neko sa klixa (sto vise posjetilaca to veca zarada od reklama)! :D
a i ti vidim pravo imas puno postova (ko i ja ) pa sudis o drugima a i datum registracije ti je pravo dobar :run:
Last edited by nula37 on 18/07/2012 13:51, edited 1 time in total.
podivljala

#22 Re: Šta je njemu?

Post by podivljala »

Nisam nikakav troll ni nabijač posjeta, samo znatiželjna :)
illuminated

#23 Re: Šta je njemu?

Post by illuminated »

:zzzz:

dajte neke akcije....
Last edited by illuminated on 18/07/2012 13:53, edited 1 time in total.
horty225

#24 Re: Šta je njemu?

Post by horty225 »

Pa dobro ali ak ote samo to brine to nije ni bitno. Jer ako ti ne zelis sa njim nista onda te ne mora to previse brinuti. A ako zelis nesto vise, onda je to vec nesto drugo. A ocito je da mu se svidjas. I ako zelis pomoc, bilo bi lijepo da odgovoris onako na neka pitanja, postavio sam ti ih i ja vec a i jos ima tu nekih pitanja tako da imamo bolji uvid u situaciju ako nas vec pitas za misljenje.
alchak.ba

#25 Re: Šta je njemu?

Post by alchak.ba »

podivljala wrote:Nisam nikakav troll ni nabijač posjeta, samo znatiželjna :)
bil mu dala kada bi trazio?
Locked