MarlboroGold wrote:Šta je najbolje za potenciju kod žena?

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
MarlboroGold wrote:Šta je najbolje za potenciju kod žena?
Treb'o si zaslepatiFudo387 wrote:
Ja natrpo punu kesu tih cuda, otese mi na aerodromu.
Mamu im.
Etko druze, okLen tebe na ovoj temi, a tamo nam Prosinecki zadaje ko niko?Edin H. wrote:Treb'o si zaslepatiFudo387 wrote:
Mamu im.
Vidio da HAVANA i ti dominirate temomFudo387 wrote:Etko druze, okLen tebe na ovoj temi, a tamo nam Prosinecki zadaje ko niko?Edin H. wrote:Treb'o si zaslepatiFudo387 wrote:
Mamu im.
Havana kaze on ko momak,Edin H. wrote: Vidio da HAVANA i ti dominirate temom
Jest ko i ti..Fudo387 wrote:Havana kaze on ko momak,Edin H. wrote: Vidio da HAVANA i ti dominirate temom
Tri put rafalno, ne vadi.
A nista ne uzima...
Haj mu znaj.
Ma provocira nas.animals wrote:Jest ko i ti..Fudo387 wrote:Havana kaze on ko momak,Edin H. wrote: Vidio da HAVANA i ti dominirate temom
A nista ne uzima...
Haj mu znaj.![]()
pa vreca na aerodrom..
Nista Kamagra?Fudo387 wrote:
Ma provocira nas.![]()
Sad sam sebi na amazonu kupio dvije flasice ovog,
fallout 2 redding
...doce u cetvrtak.
Jebo ga vise tehnika i iskustvo, dobro je.
Ih sad 3 puta.Necemo pretjerivat.Fudo387 wrote:Havana kaze on ko momak,Edin H. wrote: Vidio da HAVANA i ti dominirate temom
A nista ne uzima...
Haj mu znaj.
Pa nema,Edin H. wrote:Nista Kamagra?Fudo387 wrote:
Ma provocira nas.![]()
Sad sam sebi na amazonu kupio dvije flasice ovog,
fallout 2 redding
...doce u cetvrtak.
Jebo ga vise tehnika i iskustvo, dobro je.
Dobro jednom ko i ja da ne vadi..HAVANA wrote:Ih sad 3 puta.Necemo pretjerivat.Fudo387 wrote:Havana kaze on ko momak,Edin H. wrote: Vidio da HAVANA i ti dominirate temom
A nista ne uzima...
Haj mu znaj.
A jesi navalio da mi ga slozis,animals wrote:Koliko Fudo imas stvarno godina..
Ajd ako hoces na atribute da vidis jednu za potenciju..Fudo387 wrote:A jesi navalio da mi ga slozis,animals wrote:Koliko Fudo imas stvarno godina..
Nisam bolan peder, bez zajebancije.
Sta vam je danas?
Metni je ovdje, svakako je tema za to.animals wrote:Ajd ako hoces na atribute da vidis jednu za potenciju..Fudo387 wrote:A jesi navalio da mi ga slozis,animals wrote:Koliko Fudo imas stvarno godina..
Nisam bolan peder, bez zajebancije.
Sta vam je danas?
Mozda je i u pravu Trump.Fudo387 wrote: Pa nema,
Neda FDA,
Neda carina,
....jebo ih truNp
Jebo avion, nek slijece.Edin H. wrote:Mozda je i u pravu Trump.Fudo387 wrote: Pa nema,
Neda FDA,
Neda carina,
....jebo ih truNp
Ja se ne bi smio udarati ovim hapovima.
Ima ovdje jedan, nasao neku mladu trebu u Ilijasu, udario se ovim hapovima, poslije toga sjeo na avion, pozlilo mu, morao avion prinudno sletiti na pola puta.
Ma malo je zgoljava, al haj...vidi sto su joj se gace uvukle u supak, to je dobar znak.animals wrote:https://www.directupload.net/file/d/548 ... n4_jpg.htm
I ta ti je zlatnaFudo387 wrote:
Jebo avion, nek slijece.
Da si neki fanaticos, poslo bi drugu iz reprezentacije paket toga. Ne provjeravaju postu iz engleske.Edin H. wrote:I ta ti je zlatnaFudo387 wrote:
Jebo avion, nek slijece.
Pusti ba fanaticose, slabo ces se sa njima za snosaj ogrebati.Fudo387 wrote:Da si neki fanaticos, poslo bi drugu iz reprezentacije paket toga. Ne provjeravaju postu iz engleske.Edin H. wrote:I ta ti je zlatnaFudo387 wrote:
Jebo avion, nek slijece.
Ma ništa to... samo tableta da je prestane boliti glavaalmir90 wrote:MarlboroGold wrote:Šta je najbolje za potenciju kod žena?