Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj, jucer setam kroz ovaj svoj grad i gledam. ma skoro svaki tip sto je prosao u kracim hlacama, je imao obrijane none
Muz mi rece da je to neka nova "muska" moda Metrosekusalci
A meni ono bas. Hajd sto prsa zguljuju, ali noge
Zene, sta mislite
joj, jucer setam kroz ovaj svoj grad i gledam. ma skoro svaki tip sto je prosao u kracim hlacama, je imao obrijane none
Muz mi rece da je to neka nova "muska" moda Metrosekusalci
A meni ono bas. Hajd sto prsa zguljuju, ali noge
Zene, sta mislite
ja nesto ne znam da je bila ovakva tema
Da ti odgovorim na naslov - PEDEJ ili sinonim PEDEV
Noge nisam obrijao sad ce 24 godine i nemam namjeru
Još samo trebamo kao djevojke/žene napraviti pjenušavu kupku uvvaliti se u kadu, izbaciti jednu nogicu malo iznad pjenušave vode i lagano nježnim potezima obrijati noge
Ne podrzavam ni ja Ali najgore je sljedece; neki tip mi neki dan poceo pricati kako je depilirao prsa ali kaze, nisam brijao, vec sam koristio Veet kremu a ja ostala Fuj
amalka wrote:Ne podrzavam ni ja Ali najgore je sljedece; neki tip mi neki dan poceo pricati kako je depilirao prsa ali kaze, nisam brijao, vec sam koristio Veet kremu a ja ostala Fuj
amalka wrote:Ne podrzavam ni ja Ali najgore je sljedece; neki tip mi neki dan poceo pricati kako je depilirao prsa ali kaze, nisam brijao, vec sam koristio Veet kremu a ja ostala Fuj
mamica 31 wrote:
ja ni prsa ne podrzavam.
meni je muskarac bez dlaka, ko i zena bez sika (ko selo bRez doma kulture )
ja podrzavam prsa i ledja i naravno pazduh ali noge ne znam vala to mi je bas bezze
Uh zaboravila sam ovo naglasiti al sam nekako mislila da se to podrazumijeva
meni ni te dlake ne smetaju
nego, mislim na onu sirovu musku ljepotu, privlacnost, prirodnost itd...
I te dlake mi bas i ne smetaju. Jedno je miris znoja nakon cijepanja drva , a drugo od nehigijene. Nadam se da necemo pocet sad pricat gadosti, nego bas o ovoj trz. sirovoj muskoj privlacnosti
Sto bi moja nana rekla zene postadose muskarci, a muskarci zene