Šta je istina u BiH?

Aspekt

#76 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Aspekt »

Perec wrote:
Itakoto wrote:
Aspekt wrote:Negiranje genocida u srebrenici na ovom forumu je zabranjeno i kaznjivo . To ce se desiti jednog dana i u svim drugim segmentima drustva . Nece proci jos puno vremena kada ce bosanska policija ovakve traziti po ip adresama .
Ne znam da li da se smijem ili da placem. :lol: :cry: Jebi ga jarane, nista mu trenutno ne mozemo jer nije usvojen zakon o negiranju genocida. Jadno ali istinito. Ali mu se mozes onako kulturno prisjetiti mame (naravno u sebi, bez dokaza). :D
Kakve su ovo gluposti. Zakon o negiranju genocida.
Što ćete uhititi pola države
?
Ako treba i vise od toga .
Da li postoji zakon o negiranju genocida nad Jevrejima ? Postoji !!!!!! Da li je i to glupost
Perec

#77 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

Hoces reci bice po onoj:
Kadija te tuzi - Kadija ti sudi!
Bit će po onoj Hitlerovoj, ili si za mene ili si moj neprijatelj. To će bit krasna podloga za budućnost. Pogotovo jer takva opcija čini manje od pola stanovništva i trećine teritorija.
Last edited by Perec on 30/01/2014 17:39, edited 1 time in total.
Itakoto

#78 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Itakoto »

Aspekt wrote: Ako treba i vise od toga .
Da li postoji zakon o negiranju genocida nad Jevrejima ? Postoji !!!!!! Da li je i to glupost
Zakon o negiranju holokausta i genocida (jos) nije usvojen! Osim ako ja nisam prespavao nesto zadnjih par mjeseci.
Perec

#79 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

Memory wrote:Ne pola države, nego 49% genocidne tvorevine. Gdje si ti vidio da krivac priznaje krivicu? :wink:
Da, uhitit ćete 2 milijuna ljudi. :D
S čime?
Dionysios

#80 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Dionysios »

Prestanite sa raspravama... Ono sto je bitno glede ove vijesti, u Svedskoj sigurno ima 50-tak hiljada gradjana porijeklom iz BiH, djeluje sigurno na stotine nasih klubova, drustava, organizacija itd. Neka se samo 20 njih javi i napise reakciju na ovaj tekst i bice sasvim dovoljno da vise nikada ne daju ovoj dvojici majmuna medijski prostor. Naravno normalno bi bilo i ocekivati reakciju nase ambasade ako je kojim slucajem neki nas na njenom celu.
Memory

#81 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Memory »

Evropa zna ko je krivac a ko žrtva, vremenom će sve doći na svoje.

Dovoljno je pogledati dodika sa malim d na početku karijere o rs-u, a pogledajte mu danas izjave.
hizo ramidovic

#82 Re: Šta je istina u BiH?

Post by hizo ramidovic »

toptip9 wrote:
Zato sto se ne moze donijeti zakon za nesto sto se nije ni dogodilo. Prije ce se donijeti zakon o obaveznoj nosnji nikaba nego zakon negiranju genocida. Nije moguce da si 20 i nesto godina jos uvijek u komi.
za dodikovog potomka, ne zboris lose...mora da je precednik bio malo 'pod gasom' dok je vrsio oplodnju...
Last edited by hizo ramidovic on 30/01/2014 17:45, edited 1 time in total.
Aspekt

#83 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Aspekt »

Perec wrote:
Memory wrote:Ne pola države, nego 49% genocidne tvorevine. Gdje si ti vidio da krivac priznaje krivicu? :wink:
Da, uhitit ćete 2 milijuna ljudi. :D
S čime?
Ili si glup ili se pravis glup . Ti ne mozes znati broj tih ljudi . Nema veze . Trojica najglasnijih se kazne zatvorom od 20 godina , npr samo kazem primjer i poslije toga nece ti pasti na pamet . Sve je to povezano sa snagom . Da su bosnjaci jaci vojnicki i ekonomski pjevo bi ti drugu pjesmu
Perec

#84 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

Uostalom kako bi vi donijeli takav zakon na nivou države i entiteta bez Hrvata i Srba? Baš me zanima? Ili mislite da je Bosna vaša privatna prčija gdje ćete drugima određivat kako će misliti, kakve stavove će imati, pa ih čak i trpati u zatvore ako ne misle kao vi? Planirate ukidanje njihove konstitutivnosti?
Memory

#85 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Memory »

Bez Hrvata? Otkad to Hrvati negiraju genocid u Srebrenici?
hizo ramidovic

#86 Re: Šta je istina u BiH?

Post by hizo ramidovic »

Perec wrote:Uostalom kako bi vi donijeli takav zakon na nivou države i entiteta bez Hrvata i Srba? Baš me zanima? Ili mislite da je Bosna vaša privatna prčija gdje ćete drugima određivat kako će misliti, kakve stavove će imati, pa ih čak i trpati u zatvore ako ne misle kao vi? Planirate ukidanje njihove konstitutivnosti?
ne moraju misliti, ali moraju postovati odluke suda. kapak!
Aspekt

#87 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Aspekt »

Dionysios wrote:Prestanite sa raspravama... Ono sto je bitno glede ove vijesti, u Svedskoj sigurno ima 50-tak hiljada gradjana porijeklom iz BiH, djeluje sigurno na stotine nasih klubova, drustava, organizacija itd. Neka se samo 20 njih javi i napise reakciju na ovaj tekst i bice sasvim dovoljno da vise nikada ne daju ovoj dvojici majmuna medijski prostor. Naravno normalno bi bilo i ocekivati reakciju nase ambasade ako je kojim slucajem neki nas na njenom celu.
srpski lobi je to platio a svedskom novinaru koji je vjerojatno desnicar nije bilo tesko to napisati pogotovo za pare . Kada dobije tuzbu od nasih ljudi iz Svedske ( na nasu drzavu se ne mozes osloniti ) popravice on svoj tekst a redakcija ce mu dati otkaz .
Last edited by Aspekt on 30/01/2014 17:50, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#88 Re: Šta je istina u BiH?

Post by hizo ramidovic »

Memory wrote:Bez Hrvata? Otkad to Hrvati negiraju genocid u Srebrenici?
taj @perec dolazi sa istoka...miletov isprdak
Perec

#89 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

hizo ramidovic wrote:
Perec wrote:Uostalom kako bi vi donijeli takav zakon na nivou države i entiteta bez Hrvata i Srba? Baš me zanima? Ili mislite da je Bosna vaša privatna prčija gdje ćete drugima određivat kako će misliti, kakve stavove će imati, pa ih čak i trpati u zatvore ako ne misle kao vi? Planirate ukidanje njihove konstitutivnosti?
Takav zakon se ne može donijeti bez srpske i hrvatske suglasnosti, a njihovu suglasnost nećete dobiti. Ako si zaboravio, Hrvati i Srbi su konstitutivni narodi. Kapiraš?
Last edited by Perec on 30/01/2014 17:53, edited 1 time in total.
Memory

#90 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Memory »

Memory wrote:Na Bosnu i Hercegovinu je izvršena agresija koju je Evropa dozvolila sa embargom na oružje u BiH. Hrvatska, Franjo, umjesto osuđivanja "susjeda" pravi plan sa zločincem oko podjele Bosne i Hercegovine.

Genocid se desio, rs je genocidna tvorevina svima u Evropi osim Srbima, Rusima, Grcima (pravoslavna braća).
HVO je izvršila agresiju na BiH, osuđeni su im generali na 111 godina zatvora.

Neki žele predstaviti rat u BiH kao građanski rat. Politika koja može proći samo kod idiota. BiH se odbranila praktično bez oružja, a danas se želi maloumnom politikom predstaviti kao nefunkcionalna što i ruku na srce uspjeva radi naših hajvana od političara koji predstavljaju kao Bošnjake (nebitno musliman, katolik, pravoslavac, židov).

Samo u BiH imaš slučaj da je u državi dozvoljena izmjena historije, istorije, povijest, pa djeca u školi uče potpunu mitomaniju u kojoj su Srbi akademici. Ne treba zaboraviti licemjere Hrvate, tj. ugroženi koji prodaju šuplju priču da su stali u odbranu BiH. Naravno, Stari most nije srušio HVO, nego NLO (natpis koji je dugao stajao u blizini Španskog trga).
Da ponovimo.

Dosta smo hranili trola, neka živi i dalje u zabludi i svojoj izmišljenoj "istoriji", šta ću mu ja, zna i sam da samo sebe laže.
Aspekt

#91 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Aspekt »

Perec wrote:Uostalom kako bi vi donijeli takav zakon na nivou države i entiteta bez Hrvata i Srba? Baš me zanima? Ili mislite da je Bosna vaša privatna prčija gdje ćete drugima određivat kako će misliti, kakve stavove će imati, pa ih čak i trpati u zatvore ako ne misle kao vi?
Planirate ukidanje njihove konstitutivnosti
?
Bez obzira da li si Srbin ili Hrvat ne primjecujem da te uznemirava cinjenica da je 1990 te ukinuta konstitutivnost Srba u Hrvatskoj . Niko se ni poceso nije ni u Evropi ni Srbiji ni u Rusiji ni Africi ....a ti skaces ko ofurena kokos na rijec konstitutivnost , po....... se na konstittutivnost
hizo ramidovic

#92 Re: Šta je istina u BiH?

Post by hizo ramidovic »

Perec wrote:
hizo ramidovic wrote:
Takav zakon se ne može donijeti bez srpske i hrvatske suglasnosti, a njihovu suglasnost nećete dobiti. Ako si zaboravio, Hrvati i Srbi su konstitutivni narodi. Kapiraš?
mislio sam na odluke haskog suda. kontas? visa je ovo matematika za tebe, jaro...
glede donosenja zakona o negiranju genocida, samo lagano, to je proces, ali da ce kad-tad biti usvojen, u to sam siguran...
Perec

#93 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

Dosta smo hranili trola, neka živi i dalje u zabludi i svojoj izmišljenoj "istoriji", šta ću mu ja, zna i sam da samo sebe laže.
Ja ne živim u svojoj "istoriji" niti me vrijeđa ako netko drugi ima drugačiji pogled na nju. Problem je kad bi nekoga išao napadati silom zbog toga što je njegov pogled drugačiji. Tu onda nije problem u onome sa drugačijim stavom, nego u meni.
Perec

#94 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

Aspekt wrote:
Perec wrote:Uostalom kako bi vi donijeli takav zakon na nivou države i entiteta bez Hrvata i Srba? Baš me zanima? Ili mislite da je Bosna vaša privatna prčija gdje ćete drugima određivat kako će misliti, kakve stavove će imati, pa ih čak i trpati u zatvore ako ne misle kao vi?
Planirate ukidanje njihove konstitutivnosti
?
Bez obzira da li si Srbin ili Hrvat ne primjecujem da te uznemirava cinjenica da je 1990 te ukinuta konstitutivnost Srba u Hrvatskoj . Niko se ni poceso nije ni u Evropi ni Srbiji ni u Rusiji ni Africi ....a ti skaces ko ofurena kokos na rijec konstitutivnost , po....... se na konstittutivnost
Ne vidim smisao uvlačenja hrvatske, gotovine i oluje na ovu temu. Nastat će kupus.
It_is_a_Leclerc

#95 Re: Šta je istina u BiH?

Post by It_is_a_Leclerc »

Da li je @Perec izvolio pročitati povelju o spriječavanju i kažnjavanju genocida, presudu Krstiću, srebreničkoj sedmorki, ili i dalje lupeta šta stigne ?!
Aspekt

#96 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Aspekt »

Perec wrote:
hizo ramidovic wrote:
Takav zakon se ne može donijeti bez srpske i hrvatske suglasnosti, a njihovu suglasnost nećete dobiti. Ako si zaboravio,
Hrvati i Srbi su konstitutivni narodi. Kapiraš
?
Ja kapiram ali ti slabo kapiras . Ta tvoja konstitiuvnost ne postoji da bi neko 1000 godina blokirao svaku razumnu inicjativu i svaki normalan zakon . Kada nesto zloupotrebljvas onda taj mehanizam izgubis . KAPIRAS :-D
Perec

#97 Re: Šta je istina u BiH?

Post by Perec »

mislio sam na odluke haskog suda. kontas? visa je ovo matematika za tebe, jaro...
glede donosenja zakona o negiranju genocida, samo lagano, to je proces, ali da ce kad-tad biti usvojen, u to sam siguran...
Da, ali to znači da ćete kad-tad morati taj zakon donijeti mimo volje Hrvata i Srba, a to znači da će kad-tad doći do nove nestabilnosti i rascijepa države.
hizo ramidovic

#98 Re: Šta je istina u BiH?

Post by hizo ramidovic »

Perec wrote:
Ne vidim smisao uvlačenja hrvatske, gotovine i oluje na ovu temu. Nastat će kupus.
i da, nisi se izjasnio glede odluka haskog suda po pitanju 'oluje' i generala gotovine i markaca? cekamo tvoj stav?
JackTheStripper

#99 Re: Šta je istina u BiH?

Post by JackTheStripper »

Nu ti kockoglava, rodila ga majka. Jos uzeo ime "Perec", potpuna suprotnost. Za neupucene, pereci su u ocima "majoriziranih" "mentalne poturice" iz Hrvatske, "mesicevci" koji nemaju mrznju protiv Bosnjaka. Pereci su najbolnija rana ovih kockoglava hersek-Bosanskih.

Nije ni za ocekivati da ce Srbi aminovati rezoluciju u genocidu, prije ce jesti vlastito govno. A i ovi kockoglavi su uzoriti orjunasi. Kockoglavi srbokatolici.

Ali neka, na kraju ce pojesti sva govna koja su izasrali. I veliki Srbi a bome i srbokatolicka braca.
Last edited by JackTheStripper on 30/01/2014 18:03, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#100 Re: Šta je istina u BiH?

Post by hizo ramidovic »

Perec wrote:
Da, ali to znači da ćete kad-tad morati taj zakon donijeti mimo volje Hrvata i Srba, a to znači da će kad-tad doći do nove nestabilnosti i rascijepa države.
koliko je meni poznato, hrvati ne negiraju genocid u srebrenici.
kao to vec rekoh, to je proces, trajat ce ali ce na kraju sve doci na svoje.
mnogi su tvrdili kako ni karadzica ni mladica nikad nece uhapsiti, pa ih eno sad prde u hagu...strpi se malo, jaro, ne moze to preko noci.
Locked