Šta je "Grozd" uradio povodom predstojecih izbora?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BHG

Post by BHG »

vec je poznato da u nasoj drzavi ljudi nerazmisljaju bas svojom glavom...svasta se tu moze izanalizirati ko je kakav i ko je najmanje zlo od svih kandidata...ali treba sjesti i malo se informisati i razmisliti...nije dovoljno samo polijepiti plakate po gradu sa slikama lijepih politicara preradjenih u photoshopu i sa nekim vrlo zvucnim parolama...a to se upravo desava...

i meni nije jasno zasto GROZD neistupi sa nekim zahtjevom da politicke partije predstave neki svoj plan u realizaciji gradjanske platforme koju su, meni se cini, sve stranke prihvatile?
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

a sta i imaju uraditi. to isto kao i onaj pokret DOSTA ha
oni mogu nesto reci ali sta ce ko uraditi u ovoj drzavi to je pod znakom pitanja jer i onako trpi ljudska motivacija i zelja za politickom aktivnoscu (mislim ljudi su jos pored toga neinformisani i ne trude se... sve mi ovo lici kao vladavina elite kao u americi :D ) jer je svima lakse i bolje biti tromi :D

al et... :D
shin

Post by shin »

Odisej

Post by Odisej »

Dobro jutro Kolumbo. Demokratija je iza ćoška!
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

U nekim dnevnim novinama sam vidjela da su objavili rezultat istrzivanja, pri kojem su utvrdili da cini mi se 36 politickih stranaka koje su se prijavile za ucesce na ovim izborima, uopste nemaju nikakav program rada
Lady_Incognitoo

#6 Re: Šta je "Grozd" uradio povodom predstojecih izb

Post by Lady_Incognitoo »

DobroJutroKolumbo wrote:Šta je "Grozd" uradio povodom predstojecih izbora??? Koliko ja vidim nista...ja sam mislio bice nesto od toga ali se sve svelo na prikupljanje potpisa gradjana...Zasto sad ne istupe i usmjere gradjane da glasaju za onog za koga misle da ce biti posten...Ako se neko sjeca , oni su to i rekli da ce uradit...Oni su samo rekli ko je sta obecavao i ko je sta ispunio od tih obecanja...pa sad ko sam izaberi...Ne slazem se sa ovakvim stavom...Treba ovom narodu jasno i glasno reci "LJUDI OVAJ JE POSTENJACINA I ON JE PAMETAN SA OVIM COVJEKOM (STRANKOM) CE NAM BITI BOLJE !!! " Pa onda da svi mi koji smo potpisali peticiju za gradjansku platformu da glasamo za njega (stranku)... I jos je bilo govora da ako ne bude niko posten ili "normalan" da ce GROZD uraditi nesto konkretnije a to bi u tom smislu bilo kao formiranje nove stranke...Kako dalje i sta dalje???
Po tvom postu jedino mogu skontati da ti niti citas novine, niti gledas TV. Pa bar 10 puta je u zadnjih 10 dana bilo na TV-u ili u novinama kako je objavljena analiza koliko su politicke partije uskladile svoje izborne programe prema Gradjanskoj platformi. Najsvjezije: sinoc, FTV i BHT dnevnik, evo danas: Oslobodjenje na str 4 i 5, Dnevni avaz (ne znam tacno koja stranica).
shin

Post by shin »

Kolumbo, nisi skontao probaj opet.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Upravo to "savjetovanje" je ono sto mi jedino pravo i smeta kod Grozda...
bas im hvala sto nas tretiraju kao ovce kojima je potreban choban bilo koje vrste...sto se ostalog tice, cijeli dojam je kao i sa CCI.... ma nek se nesto desava :D
Post Reply