Eto pa pucajte - samo se držite pravila foruma
Možete i slikovito pokazati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zlo zlo wrote:to je bar lako, fufica je ona koja daje rado svima a tebi neda, znači žena s nekim kriterijima

Opet zenska osoba koja svakom da a tebi ne da.Bobi wrote:Ok, a sta je "ofajla" ? ILi "dronfulja" ?
manje više, drugi naziv za kamenjarkuBobi wrote:Ok, a sta je "ofajla" ? ILi "dronfulja" ?
Tvoj opis je korektan, no da li zbilja muskarci obasipaju zene 'toliko izvikanim poklonima'.Ramzess Veliki wrote:Ja sam ubijedjen da fufica ni ne daje tako lako, nego voli da se poigrava sa muskarcima, ono k'o dala bi, ali se k'o premislja.
A muskinje k'o muskinje, na takve se najvise zalijepe pa kupuju, caste, skrhase pare, a ona se I dalje necka ...![]()
Meni su to simpaticne djevojke.
Znas li ti koliko kostaju danasnji kolaci ?moonca wrote:Tvoj opis je korektan, no da li zbilja muskarci obasipaju zene 'toliko izvikanim poklonima'.Ramzess Veliki wrote:Ja sam ubijedjen da fufica ni ne daje tako lako, nego voli da se poigrava sa muskarcima, ono k'o dala bi, ali se k'o premislja.
A muskinje k'o muskinje, na takve se najvise zalijepe pa kupuju, caste, skrhase pare, a ona se I dalje necka ...![]()
Vi to smtrate sto placate izlaske - vecere, kolacejadno i za zene i za muskarce.
klixoris wrote:Znas li ti koliko kostaju danasnji kolaci ?moonca wrote:Tvoj opis je korektan, no da li zbilja muskarci obasipaju zene 'toliko izvikanim poklonima'.Ramzess Veliki wrote:Ja sam ubijedjen da fufica ni ne daje tako lako, nego voli da se poigrava sa muskarcima, ono k'o dala bi, ali se k'o premislja.
Vi to smtrate sto placate izlaske - vecere, kolacejadno i za zene i za muskarce.
![]()
Moglo bi se tako protumačiti. Svako ima neko svoje mišljenje, pa da zaokružimo u cjelinuEuridika wrote:![]()
Kakve su ovo teme? Sociološka istraživanja?
I lijepo mu je rečeno da je onda najbolje da zaobiđe sve sa vaginom. Lakše. Vako dok on eliminiše sve što je napisao, sumnjam da će išta i ostati.ExNihilo wrote:E'o čovjek detaljno naveo kvantitativne kriterije.![]()
koje-djevojke-treba-zaobilaziti-t139523.html
Kako ko. Ima levata koji se zaduze do grla samo da bi impresionirali djevojku, koja ih na kraju sve price ostavi i uda se za "kokuza" koji joj posvecuje vise paznje na drugaciji nacin, I ostavi onog jadnika da u kafani polupijan drami kako ga je "kurva" ostavila a on joj kupio BMW, potrosio na nju toliko i toliko para, oblacio je u svilu i kadifu.moonca wrote:Tvoj opis je korektan, no da li zbilja muskarci obasipaju zene 'toliko izvikanim poklonima'.Ramzess Veliki wrote:Ja sam ubijedjen da fufica ni ne daje tako lako, nego voli da se poigrava sa muskarcima, ono k'o dala bi, ali se k'o premislja.
Za ove sam i ja čuo ali samo čuo. Nikada ih nisam vidio niti sreo u stvarnosti.Ramzess Veliki wrote:moonca wrote:Ramzess Veliki wrote: Kako ko. Ima levata koji se zaduze do grla samo da bi impresionirali djevojku, koja ih na kraju sve price ostavi i uda se za "kokuza" koji joj posvecuje vise paznje na drugaciji nacin, I ostavi onog jadnika da u kafani polupijan drami kako ga je "kurva" ostavila a on joj kupio BMW, potrosio na nju toliko i toliko para, oblacio je u svilu i kadifu.![]()
Ovo ja sve iz iskustva baziranom na raji koju poznajem.