ti sutiTheGame wrote:Brega je imao vrlo obilan doručak u obliku kavurme,kolenice a bogami i kolača![]()
Sta je Bregovic jutros jeo?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ako me pamcenje ne vara, postavio si temu o hapsenju....i nikakvih vijesti....TheGame wrote:mIRCerka wrote:ti sutiTheGame wrote:Brega je imao vrlo obilan doručak u obliku kavurme,kolenice a bogami i kolača![]()
juce me zeznu pravo
ko?![]()
ja![]()
kako?
ne zachatavaj....
-
TheGame
mIRCerka wrote:ako me pamcenje ne vara, postavio si temu o hapsenju....i nikakvih vijesti....TheGame wrote:mIRCerka wrote: ti sutijuce me zeznu pravo
ko?![]()
ja![]()
kako?![]()
ne zachatavaj....
na kraju naslova pomenute teme nalazi se jedan mali ali od vitalnog značenja postavljen znak..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Update:mIRCerka wrote:Javio mi se Goran jutros....daredevil wrote:Eh drago mi je da smo i ovu nedoumicu rijesili, idemo dalje, zna li iko u cemu ce brega nastupati, koji broj cipela nosi, i da li jede te cevape sa lukom ili kajmakom. Molim Vas da mi odgovorite sto prije na ovo pitanje oko cevapa jer mi je to jako bitno da znam kako ja da se postavim po pitanju cevapa. Jer Brega je moj idol jos od poratnih dana.
hvala!
kaze da se sprema za popodnevni pocinak (eben je Seul)....
rekao je da mu je strashno zao sto je prDnuo u mikrofon, ali omaklo mu se... ono sto exkluzivno javljam jeste slijedece:
Nakon pRda, publika shokirana a Brega ce ti na to: TAKO TI JE MALA MOJA KAD PRDI BOSANAC....
e onda je LANE MOJE stalo....
i tu nam je pukla veza...
Odgovori na tvoj upit:
1. Nastupati ce u odijelu, bijelome.....
2. Nosi 43, ali kad su vruci dani onda nosi kozhne sandale
3. Cevapi bez luka su mu kao gitara bez D zice....
Luk mora biti svjeze raskrizen (znaci NE izrezan) i onda se sakom razbije...inace se to u Sarajevu zove Doruchak kod Tifanija
-
ma_zdraoooo
Zelene beretke su opet trazile da se otkaze vecerasnji koncert. Razlozi su slijedeci:
1. Dugme odrzava 3 koncerta, ne 2, ne 4, nego bas 3 !!!!!!!
2. Brega je pozvao sva 3 pjevaca, mada mislimo da to nije bilo potrebno.
3. Brega pije Radensku sa 3 srca.
4. Brega je izjavio da najvise voli jesti kikiriki. Svi mi znamo kako se jede kikiriki.
A sad ono najvaznije:
5. Brega je u Seulu 3 puta prdnuo u mikrofon. 2 puta je prdnuo solidno, sto mu ne zamjeramo, ali prilikom treceg prdeza saznali smo da se Brega natezao. To se jasno moglo vidjeti jer su mu iskocile 3 zile na celu !!!!!!!!!!
4. Brega je izjavio da najvise voli jesti kikiriki. Svi mi znamo kako se jede kikiriki.
A sad ono najvaznije:
5. Brega je u Seulu 3 puta prdnuo u mikrofon. 2 puta je prdnuo solidno, sto mu ne zamjeramo, ali prilikom treceg prdeza saznali smo da se Brega natezao. To se jasno moglo vidjeti jer su mu iskocile 3 zile na celu !!!!!!!!!!
- flora.sa
JOŠ DA SI REKAO DA SE LJUBI TRI PUTA, POMISLILA BIH DA JE EDU U z. BERETKAMA!ma_zdraoooo wrote:Zelene beretke su opet trazile da se otkaze vecerasnji koncert. Razlozi su slijedeci:
A sad ono najvaznije:
-
ma_zdraoooo
flora.sa wrote:JOŠ DA SI REKAO DA SE LJUBI TRI PUTA, POMISLILA BIH DA JE EDU U z. BERETKAMA!ma_zdraoooo wrote:Zelene beretke su opet trazile da se otkaze vecerasnji koncert. Razlozi su slijedeci:
A sad ono najvaznije:
Znao sam da sam nesto zaboravio, slobodno dodajte ako se sjetite necega.