Vidi, sad je nebitno stvarno. Vidio si da sam zamolio da ne koristiš te smajlije ismijavanja-šprdanja ali đaba. Pravo je ružno, to ti dođe isto kad s nekim razgovoraš, diskutuješ i smiješ mu se u lice. Pokazuje tvoj karakter. Nemoj se ljutit, nije vrijedno, odoh sa ove teme. Nek nam je svima sa srećom, trebaće nam.
P.S. Preskako sam teme jer me pravo zainteresovao ovaj tip što sam sa njim razmjenio koju. Čito sam njegove postove i pokušavao malo skontat znam li ga. Eto.
Evo ja cu bez smajlija, jer ocito ne mozes obratiti paznju na text usljed istih.
Kako kazes bio si na pilotskoj obuci.
1. Mogao si instruktora odmah pitati sto nas truju? Jesil ga upitao i kakav je odgovor?
2. Ako si bio na obuci onda znas da se trag razvija zbog nailaska na vrlo hladnu zracnu masu sa povecanim procentom vlaznosti(temperatura zraka kao i vlaznost na FL 330 nije uvijek ista). Znaci nekad ce avion ostaviti trag nekada ne. Ti tvrdis da to nije tako. E pa posto ti tvrdis da ono sto je dokazana nauka vec decinijama nije tacno, onda bi trebao da nam objasnis i podupres dokaze sto to nije tacno. Pa evo izvoli!
3. Posto vsaki avion iza sebe ostavlja trag kada naidje na vrlo hladnu zracnu masu, to znaci da hiljade mlaznih aviona ostavlja tragove iza sebe. Recimo hipoteticki da su to razni plinovi, otrovi itd. Kako su uspjeli da sakriju tu "tajnu" toliko dugo da je to jos uvijek "teorija zavjere." Da bi se takvo nesto moglo uraditi potrebno je desetine hiljada ako ne i stotine hiljda ljudi da budu dio zavjere i da niko jos do sada nije prezentovao dokaz da je neka hemikalija koristena. Pa eto, de nam objasni!