Šta ima veze,poskupljuje i struja...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Daphna

Post by Daphna »

Ama rekoh ja, isključujem si struju... Kupujem fenjer! Pa onda neka poskupe i 106% ako hoće...
Dori

Post by Dori »

Juhu! :roll:
floki

Post by floki »

ma nije mi jasno dokad vise :shock: .

eto hvala bogu imam posao, zdrava, prava kao i moja uza i sira familija.mnogo sto sta smo prozivili i prezivili u proslosti mislim 92.-95.
koliko- toliko jos uvijek mogu si priustiti normalan zivot ali mi stvarno ne ide u glavu koliko jedan ljudski zivot moze da trpi :( .
konyan

Post by konyan »

floki wrote:ma nije mi jasno dokad vise :shock: .

eto hvala bogu imam posao, zdrava, prava kao i moja uza i sira familija.mnogo sto sta smo prozivili i prezivili u proslosti mislim 92.-95.
koliko- toliko jos uvijek mogu si priustiti normalan zivot ali mi stvarno ne ide u glavu koliko jedan ljudski zivot moze da trpi :( .
Uvijek sam se pitao sta znaci ovo prava.. :D
floki

Post by floki »

konyan wrote:
floki wrote:ma nije mi jasno dokad vise :shock: .

Uvijek sam se pitao sta znaci ovo prava.. :D
mislim konkretno u mom slucaju da ovi robovlasnici nisu izrabili u tolikoj mjeri da su mi ostala iskrivljena ledja.

ako se bas toliko pitas pored svega drugog :) :-)
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

Masala.Ko prezivi imace o cemu pricati. :roll:
RIZVA

Post by RIZVA »

nije mi jasno kad vec izvozimo struju, zasto nam uzimaju danak u naplacivanju dokle ovako nemam pojma samo izgleda narod najvise moze da trpi
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

RIZVA wrote:nije mi jasno kad vec izvozimo struju, zasto nam uzimaju danak u naplacivanju dokle ovako nemam pojma samo izgleda narod najvise moze da trpi

Bice struje ko' sto je bilo u ratu. Krivicemo Dodicka jer ne zeli dozvoliti jedinstvenu Bosnu i to direktno utjece na nase vozdove koji za tu plemenitu borbu ukidanja genocidne tvorevine, moraju uzeti krvni danak od naroda. Nadam se da cemo svi gladovati, ali ce nam put osvjetljavati i stomak hraniti spoznaja da se Haris i Suljo bore za nasu domovinu :)
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Izgleda da ce biti tajno ustekavanje na prioritete. :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Jedva cekam :D
Bajrin najmladji

Post by Bajrin najmladji »

rajvosa^ wrote:Izgleda da ce biti tajno ustekavanje na prioritete. :-)
Tri požara za 9 mjeseci u mojoj zgradici.
Kradu struju, a kao nulu koriste uzemljene i,....kurcšlus,...napravi struja rupu na plinovodu 2mm. Šištalo, al' ne roknu i ne zapali se. Komšija se nađe u blizini i zavrnu plin.
Pošto je drugi komšija-lopov, penzioner EDP,...eto, on malo,...pljaha,... tolerišu mu kada pozovemo EDP.
Tako EP i EDP pomažu svoje penzionere, a troškove prikazuju kao gubitke u transportu. Hajmo uporediti gubitke u transportu sa nekom od zemalja kao što su Mađarska, Slovenija, Slovačka, Bugarska,...Prekontrolisati zaposlene u EP i EDP, njihova brojila, brojila u njihovim vikendicama, pa ko je sve oslobođen od naplate "angažovane snage" ili kako se već zove...
pesak

Post by pesak »

Eh, samo da vam kazem da i kod nas sve poskupljuje od septembra...u istom smo sosu...
RIZVA

Post by RIZVA »

dobro je nismo sami :P
Post Reply