Šta ima veze,poskupljuje i struja...
- floki
ma nije mi jasno dokad vise
.
eto hvala bogu imam posao, zdrava, prava kao i moja uza i sira familija.mnogo sto sta smo prozivili i prezivili u proslosti mislim 92.-95.
koliko- toliko jos uvijek mogu si priustiti normalan zivot ali mi stvarno ne ide u glavu koliko jedan ljudski zivot moze da trpi
.
eto hvala bogu imam posao, zdrava, prava kao i moja uza i sira familija.mnogo sto sta smo prozivili i prezivili u proslosti mislim 92.-95.
koliko- toliko jos uvijek mogu si priustiti normalan zivot ali mi stvarno ne ide u glavu koliko jedan ljudski zivot moze da trpi
-
konyan
Uvijek sam se pitao sta znaci ovo prava..floki wrote:ma nije mi jasno dokad vise.
koliko- toliko jos uvijek mogu si priustiti normalan zivot ali mi stvarno ne ide u glavu koliko jedan ljudski zivot moze da trpi.
- floki
mislim konkretno u mom slucaju da ovi robovlasnici nisu izrabili u tolikoj mjeri da su mi ostala iskrivljena ledja.konyan wrote:Uvijek sam se pitao sta znaci ovo prava..floki wrote:ma nije mi jasno dokad vise.
koliko- toliko jos uvijek mogu si priustiti normalan zivot ali mi stvarno ne ide u glavu koliko jedan ljudski zivot moze da trpi.
ako se bas toliko pitas pored svega drugog
- Patron of Formello
Masala.Ko prezivi imace o cemu pricati. 
- Prpa.ba
RIZVA wrote:nije mi jasno kad vec izvozimo struju, zasto nam uzimaju danak u naplacivanju dokle ovako nemam pojma samo izgleda narod najvise moze da trpi
Bice struje ko' sto je bilo u ratu. Krivicemo Dodicka jer ne zeli dozvoliti jedinstvenu Bosnu i to direktno utjece na nase vozdove koji za tu plemenitu borbu ukidanja genocidne tvorevine, moraju uzeti krvni danak od naroda. Nadam se da cemo svi gladovati, ali ce nam put osvjetljavati i stomak hraniti spoznaja da se Haris i Suljo bore za nasu domovinu
-
Bajrin najmladji
Tri požara za 9 mjeseci u mojoj zgradici.rajvosa^ wrote:Izgleda da ce biti tajno ustekavanje na prioritete.
Kradu struju, a kao nulu koriste uzemljene i,....kurcšlus,...napravi struja rupu na plinovodu 2mm. Šištalo, al' ne roknu i ne zapali se. Komšija se nađe u blizini i zavrnu plin.
Pošto je drugi komšija-lopov, penzioner EDP,...eto, on malo,...pljaha,... tolerišu mu kada pozovemo EDP.
Tako EP i EDP pomažu svoje penzionere, a troškove prikazuju kao gubitke u transportu. Hajmo uporediti gubitke u transportu sa nekom od zemalja kao što su Mađarska, Slovenija, Slovačka, Bugarska,...Prekontrolisati zaposlene u EP i EDP, njihova brojila, brojila u njihovim vikendicama, pa ko je sve oslobođen od naplate "angažovane snage" ili kako se već zove...