Sta ima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
rajvosa

#1 Sta ima

Post by rajvosa »

kako ste ,
jeste li dobro i zdravo?
Sekirate li se?
Sta vas veseli a, sta ljuti?
Volite li ili mrzite?
Radite li ono sto zelite?
Zelite li ono sto imate? Imate li ono sto zelite?
Znate li sta necete?
Smijete li ono sta hocete?
Jeste li iskreni prema sebi?
Vjerujete li u sebe?

Pzdrav

vas rajvosa
Last edited by rajvosa on 25/06/2005 09:20, edited 1 time in total.
Sale_Magare malo

Post by Sale_Magare malo »

Dobar Memo,dobar :-) .Moga si veća slova staviti,pa da se vidi odmah čim se uđe na forum :)
Ako si mislia ovo ka neku ANKETU onda si triba malo POSLOŽITI.Đava se ovdi sada ne može snači...na što bi prvo odgovoria.
Ajde,ako imaš vrimena,malo presloži,poredja po linijama,pa da ti mogu odgovoriti,jer ovako... :shock:
rajvosa

Post by rajvosa »

jeli dobro sad mestre
Sale_Magare malo

Skidam kapu Prijatelju.Sad već djeluje profesionalno :) .
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

dobro
jesam
da
pare, kisa
volim
ne
ne, ne
da
da
pojma nemam
nisam budala
Sale_Magare malo

kako ste , -Hvala na pitanju,dobro sam u jednini.U množini je gužva a čim ima gužve ..nije dobro.
jeste li dobro i zdravo? -Vazda dobro.Zdravlje nekad zeza,ali to je valjda svima tako,pa se ne žalim.
Sekirate li se? -Jok,sinko.Od sikeracije opada kosa,uništavaju se nervi i tko zna koji još đava ima veze sa sikeravijom.NO SIKIRIKI šta bi reka Edo Puškin Maaajka.
Sta vas veseli a, sta ljuti? -Vesele me vesele stvari a ljuti...ma puno toga,ali u zadnje vrime EKOLOGIJA.Nasrno narod da pravi vikendice pa uništi svu zemlju.Drmnu kućerinu od 500 metara u kvadratima ani priključka za ćenife,ni vode ni struje.E,to me ljuti.Sve kao oni napravili pa kada im se to počne rućiti onda govore da je kriva ZEMLJA.Đava zna da su zakoni za ljude a štale i staje za stoku.
Volite li ili mrzite? -Ja uvik volim.Čovik čim se rodi dobije od Boga ono što je božije,a to je ljubav.Zato i čovik živi dok mu radi srce.U srcu se ljubav čuva.
Mržnja...Mržnja je ka bolest...Ali puno gora od gripe i AIDSa..Nema tableta,ni narodnig lika.Samo Mržnja...Ne triba mi u životu.Niti sam se rodia sa njom,nitu su me tako odgajali niti imam volje da se zanimam za nju.
Radite li ono sto zelite?-Jok.Ja završia građevinu.Kuće se prave ali ja radim skroz drugo.Tako mi pa grah
Zelite li ono sto imate? Imate li ono sto zelite? -Zdravlje je najvažnije pa valjda imam sve što želim.
Znate li sta necete? -Neću rata,gladi,bjede,požara,poplava...
Smijete li ono sta hocete? -U većini slučajeva smijem,ali baš sve ne.Imaju neki zakoni i propisi koje su ljudi stavili na papir pa u knjige.Poštujem toliko uložen trud,pa ono što tamo piše da nije dozvoljeno i sam sebi ne dopuštam.
Jeste li iskreni prema sebi? -Jesam.Možeš zavarati selo ali sebe ne.
Vjerujete li u sebe? -Naravno da virujem.Nisam veliki vjernik po crkvenom shvaćanju,ali da bi čovik opsta mora da bude uvjeren u samog sebe.Posli može NAKALEMITI crku...ili nešta drugo šta ga ispunjava.

Evo,Prijatelju moj :) .Nadam se da si zadovoljan.Ako imaš još kvalitetnih pitanja,slobodno pitaj.
Drug_Tito je to skratia.Zauzet čovik :-) .
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Drug_Tito je to skratia.Zauzet čovik
Vecera se nece sama napraviti.
Sale_Magare malo

Znam,znam...I ja ponekad večeram :-) .Sada idem na doručak.Je malo rano...ali,tko zna hoću li imati vrimena za DORUČAK U 9h
:sad: .Triba se kupati,sunčati,pijuckatu u hladu nekog od kafića na plaži...igrat na karte...i još svašta nešta.Ako nabavimo novi balun za picigin i picigina odrapiti koju turu...
Ajde,progledamo ti kroz prste :-D ,Tito je bia jedan aTitića ima milijun.
I pazi što spremaš za večeru kada kuhaš.ZDRAVA ISHRANA I PREHRANA je pola zdravlja :)
I pozdravi rajvosa ako ga vidiš prije mene. :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

Sale_Magare malo wrote:(...)
:sad: .Triba se kupati,sunčati,pijuckatu u hladu nekog od kafića na plaži...igrat na karte...i još svašta nešta.Ako nabavimo novi balun za picigin i picigina odrapiti koju turu...
(...)
Šije, šete, oto, nove, cinkve, kvatro, tuti...
Sale_Magare malo

...note,soli,kiki,rifuža,roll,tratamenti... :-)
Post Reply