Sta da uradim...i kako???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zelena Carapa

Post by Zelena Carapa »

anais_nin wrote:joj sto ga zalite bezze :D lozi se na curu, cura se lozi na njega, muntaju se fino, sa laganim spoticanjima, cisto zbog trosenja energije na objasnjenja i rijeci :D

a od kuliranja niko nikad fajde nije imao, osim sto se ima privid ¨sacuvanog ega¨ :D nego dosta vise teorije, zivjela praksa....kad ti ja kazem :D what women want....kuliranje nije sigurno :D
apsolutno se slazem!!!

Njoj treba malo tvoje odlucnosti. Cisto onako da je ubijedis da to sto oboje zelite "vrijedi" zamjeranja pojedincima iz vaseg okruzenja. Kuliranje bi imalo apsolutno suprotan efekat!

Samo naprijed, razuvjeri je da trebate biti samo prijatelji..
Dajdo

Post by Dajdo »

anais_nin wrote:joj sto ga zalite bezze :D lozi se na curu, cura se lozi na njega, muntaju se fino, sa laganim spoticanjima, cisto zbog trosenja energije na objasnjenja i rijeci :D

a od kuliranja niko nikad fajde nije imao, osim sto se ima privid ¨sacuvanog ega¨ :D nego dosta vise teorije, zivjela praksa....kad ti ja kazem :D what women want....kuliranje nije sigurno :D
FAKAT BRATE. mladi ljudi pa imaju visak energije... mora to malo tako... ne bi bilo zanimljivo da odmah sve ide ko podmazano.. pa jel ;-)
lady midnight

Post by lady midnight »

tachno tako :D:D hebo te, tolika se energija dzhaba potroshi, a tropske shume u juzhnoj americi izumiru :D:D:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja bih vama svima trnokope podijelila, pa na ledinu :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

koji problemi jebote:lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Suicidal Siberian wrote:Dragi moji forumashi...popušili smo foru...gospodjici se jako svidjam,samo nece da bude sa mnom zbog moje bivse koju kako sam vec ranije rekao poznaje...mada sam skontao da je ova moja dobra kolegica sto je najbolja kolegica od moje bivse odigrala kurvanjski ovu igru...rekla mi je bila prije da joj ova sto se meni svidja nista nije govorila sto se nas tice...a veceras mi je djevojcica rekla da joj je pomenula...i ja se mogu kladiti da joj je ona rekla da ce joj zamjeriti ako bude sa mnom...i tako se to zavrsi...ali eto sad sam vec dobio sms prije 5 minuta, da joj je bilo prelijepo i da ne zeli da me izgubi bla bla bla bla...kako ne volim kukavice u picqu materinu...
E vala sto ne mogu te price "ti se meni svidjas ali ja ne bih zbog te tamo neke" bla, bla.....ja se sjecam da sam taj izgovor iskoristila samo jednom kad mi je bilo 15!!! godina.....ne znam mozda je ta tvoja "drugarica" nesto srala (da izvines), ali ako ti njoj toliko godis, neka baci te "uticaje" sa strane u vodu......*ebo ugadjanje drugima.....

nego, k'o sto kaze anais, trebao si ti nju fino ljubnuti, ne bi joj nikakav izgovor pao na pamet.....doduse imas jos uvijek fore.....sledeci put kad se vidite obori je s nogu (ne mislim stosom u glavu nego jednom finom cmokom - svi znamo da imas usnice za 10 :oops: ) :D :D :D :D :D
Last edited by dacina_curica on 11/10/2007 17:14, edited 1 time in total.
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Aloha :)

malo update-a...

sad sam malo nesto razmisljao, i ispalo je tako kao da se nas dvoje suzdrzavamo da ne bi povrijedili moju bivšu???!!!!! aloooooooooooo....ko je mene pit'o sta ja osjecam kad sam prolazio kroz te pizdarije sa njom....zar to nije licemjerno...jos plus ta bivsa je sada 5000 km daleko, i nije se javila ne znam kol'ko vec svojoj najboljoj drugarici...jebote...razmisljam da kazem djevojcici, da nije fer do sebe, a ni do mene...jer garant joj je ova rekla da ce joj zamjeriti ako bude sa mnom..zbog svoje naj kolegice...mislim da sam je trebao poljubiti sinoc...damn it! :x
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

jarane previse razmisljas, ako ti se svidja uzmi je, ako ne, odjebi je. a sto ne mogu slusat ta pubertetska sranja
Suicidal Siberian

karabaja-x wrote:jarane previse razmisljas, ako ti se svidja uzmi je, ako ne, odjebi je. a sto ne mogu slusat ta pubertetska sranja
pa normalno da mi se svidja..to je vec jasno...samo nije mi jasno sto sam popustio pod tom pričom...trebao sam je poljubiti...ili ko sto ti kazes uzeti...stvarno...
dacina_curica

Post by dacina_curica »

De ti nju opet pozovi na palacinke :D ....pa Jovo na novo......samo ovaj put drugi scenario....kad pocne opet trubiti o tvojoj bivsoj usutkaj je tim svojim rumenim :D .....pa nek' onda nastavi sa pricom (ako bude mogla :D )

i obavezno javi kako, sta (u detalje) :D
Suicidal Siberian

dacina_curica wrote:De ti nju opet pozovi na palacinke :D ....pa Jovo na novo......samo ovaj put drugi scenario....kad pocne opet trubiti o tvojoj bivsoj usutkaj je tim svojim rumenim :D .....pa nek' onda nastavi sa pricom (ako bude mogla :D )

sta mislis bil' joj treb'o rec da sam je trebao poljubiti sinoc?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Suicidal Siberian wrote:Aloha :)

malo update-a...

sad sam malo nesto razmisljao, ..........
ima stara izreka

Dok si mislio, na mom si visio...

tako nekako....

vise nemoj razmisljat STA BI BILO KAD BI BILO vec kreni pa sta bude bude..
:x
Suicidal Siberian

mIRCerka wrote:
Suicidal Siberian wrote:Aloha :)

malo update-a...

sad sam malo nesto razmisljao, ..........
ima stara izreka

Dok si mislio, na mom si visio...

tako nekako....

vise nemoj razmisljat STA BI BILO KAD BI BILO vec kreni pa sta bude bude..
:x
:sad: .....ok

:roll:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Suicidal Siberian wrote:
dacina_curica wrote:De ti nju opet pozovi na palacinke :D ....pa Jovo na novo......samo ovaj put drugi scenario....kad pocne opet trubiti o tvojoj bivsoj usutkaj je tim svojim rumenim :D .....pa nek' onda nastavi sa pricom (ako bude mogla :D )

sto bi joj govorio?....samo ces upropastiti iznenadjenje :D ....ovako ce biti sladje :D .....palacinke, prica i u po frke >>BUM<<.....pa ako joj nogice ne otkazu pisi propalo :D

ps. a ti popij jedan Apaurincic pred sastanak da ne budes puno nervozan :-) (sala mala)
Suicidal Siberian

dacina_curica wrote:
Suicidal Siberian wrote:

sto bi joj govorio?....samo ces upropastiti iznenadjenje :D ....ovako ce biti sladje :D .....palacinke, prica i u po frke >>BUM<<.....pa ako joj nogice ne otkazu pisi propalo :D

ps. a ti popij jedan Apaurincic pred sastanak da ne budes puno nervozan :-) (sala mala)
eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Suicidal Siberian wrote:eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
joooj sibirac, zadevera ti mene :-) :D .....pa zovi je sad :oops: ....na palacinke (ima fore jos je rano).....nemoj dzaba komplikovati...nadje se uvijek vremena (za asikovanje) :-) :D :D :D
explorer

Post by explorer »

e jeba ga sad... :zzzz:
Suicidal Siberian

dacina_curica wrote:
Suicidal Siberian wrote:eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
joooj sibirac, zadevera ti mene :-) :D .....pa zovi je sad :oops: ....na palacinke (ima fore jos je rano).....nemoj dzaba komplikovati...nadje se uvijek vremena (za asikovanje) :-) :D :D :D
radi do 19...onda je sa kolegicama :roll:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Suicidal Siberian wrote:radi do 19...onda je sa kolegicama :roll:
e *ebem ti sad kolegice :roll: .......ako joj je stalo naci ce se s tobom prije/poslije kolegica.....budi malo agresivniji "in your pursuit" :oops: :D ....nemoj da je ja zovem :oops: :lol: :lol: :lol:
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Suicidal Siberian wrote:
dacina_curica wrote:
Suicidal Siberian wrote: sta mislis bil' joj treb'o rec da sam je trebao poljubiti sinoc?

eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
nemoj letit bolan, sacekaj par dana
Suicidal Siberian

ok...idem ja u napad...javit cu se kasnije... ;)
Suicidal Siberian

karabaja-x wrote:
Suicidal Siberian wrote:
dacina_curica wrote: sto bi joj govorio?....samo ces upropastiti iznenadjenje :D ....ovako ce biti sladje :D .....palacinke, prica i u po frke >>BUM<<.....pa ako joj nogice ne otkazu pisi propalo :D

e jebiga sad.... :-?
explorer

Post by explorer »

karabaja-x wrote: nemoj letit bolan, sacekaj par dana
ma ja... neka se ohladi malo :-) :-)
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Suicidal Siberian wrote:
karabaja-x wrote:
dje ces bolan karabaju slusati :shock: :shock: :shock:
karabaja-x

Post by karabaja-x »

dacina_curica wrote:
Suicidal Siberian wrote:
karabaja-x wrote:
dje ces bolan karabaju slusati :shock: :shock: :shock:
e mala ne znas ti kako se bare koke, ti bi da on leti za njom, da na kraju ispane iskorisceni levat
Post Reply