Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:joj sto ga zalite bezze lozi se na curu, cura se lozi na njega, muntaju se fino, sa laganim spoticanjima, cisto zbog trosenja energije na objasnjenja i rijeci
a od kuliranja niko nikad fajde nije imao, osim sto se ima privid ¨sacuvanog ega¨ nego dosta vise teorije, zivjela praksa....kad ti ja kazem what women want....kuliranje nije sigurno
apsolutno se slazem!!!
Njoj treba malo tvoje odlucnosti. Cisto onako da je ubijedis da to sto oboje zelite "vrijedi" zamjeranja pojedincima iz vaseg okruzenja. Kuliranje bi imalo apsolutno suprotan efekat!
Samo naprijed, razuvjeri je da trebate biti samo prijatelji..
anais_nin wrote:joj sto ga zalite bezze lozi se na curu, cura se lozi na njega, muntaju se fino, sa laganim spoticanjima, cisto zbog trosenja energije na objasnjenja i rijeci
a od kuliranja niko nikad fajde nije imao, osim sto se ima privid ¨sacuvanog ega¨ nego dosta vise teorije, zivjela praksa....kad ti ja kazem what women want....kuliranje nije sigurno
FAKAT BRATE. mladi ljudi pa imaju visak energije... mora to malo tako... ne bi bilo zanimljivo da odmah sve ide ko podmazano.. pa jel
tachno tako :D hebo te, tolika se energija dzhaba potroshi, a tropske shume u juzhnoj americi izumiru :D:D
Suicidal Siberian wrote:Dragi moji forumashi...popušili smo foru...gospodjici se jako svidjam,samo nece da bude sa mnom zbog moje bivse koju kako sam vec ranije rekao poznaje...mada sam skontao da je ova moja dobra kolegica sto je najbolja kolegica od moje bivse odigrala kurvanjski ovu igru...rekla mi je bila prije da joj ova sto se meni svidja nista nije govorila sto se nas tice...a veceras mi je djevojcica rekla da joj je pomenula...i ja se mogu kladiti da joj je ona rekla da ce joj zamjeriti ako bude sa mnom...i tako se to zavrsi...ali eto sad sam vec dobio sms prije 5 minuta, da joj je bilo prelijepo i da ne zeli da me izgubi bla bla bla bla...kako ne volim kukavice u picqu materinu...
E vala sto ne mogu te price "ti se meni svidjas ali ja ne bih zbog te tamo neke" bla, bla.....ja se sjecam da sam taj izgovor iskoristila samo jednom kad mi je bilo 15!!! godina.....ne znam mozda je ta tvoja "drugarica" nesto srala (da izvines), ali ako ti njoj toliko godis, neka baci te "uticaje" sa strane u vodu......*ebo ugadjanje drugima.....
nego, k'o sto kaze anais, trebao si ti nju fino ljubnuti, ne bi joj nikakav izgovor pao na pamet.....doduse imas jos uvijek fore.....sledeci put kad se vidite obori je s nogu (ne mislim stosom u glavu nego jednom finom cmokom - svi znamo da imas usnice za 10 )
Last edited by dacina_curica on 11/10/2007 17:14, edited 1 time in total.
sad sam malo nesto razmisljao, i ispalo je tako kao da se nas dvoje suzdrzavamo da ne bi povrijedili moju bivšu???!!!!! aloooooooooooo....ko je mene pit'o sta ja osjecam kad sam prolazio kroz te pizdarije sa njom....zar to nije licemjerno...jos plus ta bivsa je sada 5000 km daleko, i nije se javila ne znam kol'ko vec svojoj najboljoj drugarici...jebote...razmisljam da kazem djevojcici, da nije fer do sebe, a ni do mene...jer garant joj je ova rekla da ce joj zamjeriti ako bude sa mnom..zbog svoje naj kolegice...mislim da sam je trebao poljubiti sinoc...damn it!
karabaja-x wrote:jarane previse razmisljas, ako ti se svidja uzmi je, ako ne, odjebi je. a sto ne mogu slusat ta pubertetska sranja
pa normalno da mi se svidja..to je vec jasno...samo nije mi jasno sto sam popustio pod tom pričom...trebao sam je poljubiti...ili ko sto ti kazes uzeti...stvarno...
De ti nju opet pozovi na palacinke ....pa Jovo na novo......samo ovaj put drugi scenario....kad pocne opet trubiti o tvojoj bivsoj usutkaj je tim svojim rumenim .....pa nek' onda nastavi sa pricom (ako bude mogla )
dacina_curica wrote:De ti nju opet pozovi na palacinke ....pa Jovo na novo......samo ovaj put drugi scenario....kad pocne opet trubiti o tvojoj bivsoj usutkaj je tim svojim rumenim .....pa nek' onda nastavi sa pricom (ako bude mogla )
i obavezno javi kako, sta (u detalje)
sta mislis bil' joj treb'o rec da sam je trebao poljubiti sinoc?
dacina_curica wrote:De ti nju opet pozovi na palacinke ....pa Jovo na novo......samo ovaj put drugi scenario....kad pocne opet trubiti o tvojoj bivsoj usutkaj je tim svojim rumenim .....pa nek' onda nastavi sa pricom (ako bude mogla )
sto bi joj govorio?....samo ces upropastiti iznenadjenje ....ovako ce biti sladje .....palacinke, prica i u po frke >>BUM<<.....pa ako joj nogice ne otkazu pisi propalo
ps. a ti popij jedan Apaurincic pred sastanak da ne budes puno nervozan (sala mala)
sto bi joj govorio?....samo ces upropastiti iznenadjenje ....ovako ce biti sladje .....palacinke, prica i u po frke >>BUM<<.....pa ako joj nogice ne otkazu pisi propalo
ps. a ti popij jedan Apaurincic pred sastanak da ne budes puno nervozan (sala mala)
eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
Suicidal Siberian wrote:eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
joooj sibirac, zadevera ti mene .....pa zovi je sad ....na palacinke (ima fore jos je rano).....nemoj dzaba komplikovati...nadje se uvijek vremena (za asikovanje)
Suicidal Siberian wrote:eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
joooj sibirac, zadevera ti mene .....pa zovi je sad ....na palacinke (ima fore jos je rano).....nemoj dzaba komplikovati...nadje se uvijek vremena (za asikovanje)
Suicidal Siberian wrote:radi do 19...onda je sa kolegicama
e *ebem ti sad kolegice .......ako joj je stalo naci ce se s tobom prije/poslije kolegica.....budi malo agresivniji "in your pursuit" ....nemoj da je ja zovem
Suicidal Siberian wrote:
eh to je sada problem....veceras je dogovorena sa prijateljicama...a sutra ide kod rodbine jer je naravno bajram....hmmm...sta sada?
dacina_curica wrote: