sta da se radi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
luciferino

#1 sta da se radi?

Post by luciferino »

Zdravo svima,
Nadam se da ovo nece prerasti u ponavljanje teme "ljubav na daljinu", ali ovdje se radi o konkretnom slucaju i obecavam da vas vise nikada necu maltretirati.

Naime, vec se neko vrijeme nalazim u vezi "na daljinu" s jednim Amerikancem. Posto takve veze obicno ne opstaju dugo, moj momak je odlucio da dodje u Sarajevo kako bismo mogli zivjeti zajedno. On bi želio naći posao (nista luksuzno) i nastaviti živjeti ovdje, a ne boraviti u Bosni kao turista. Vrlo dobro znam koliki je procenat nezaposlenih i kako se dobija radna dozvola i bla bla ... stari mi je vec ocitao bukvicu ... ali...sta ja sad tu mogu.

Interesuje me da li je iko od vas imao sličan problem i kako ste ga prevazišli (znam da postoje price sa sretnim krajem)? Odakle da se počne? Sta mislite, postoji li sansa da dobije posao?

Bilo koje pozitivno iskustvo bi mi pruzilo nadu.
hananah

Post by hananah »

Ja mislim da ti previse dumas i da treba da se opustis i uzivas. Momak tvoj je pametan cim je odlucio tako daleko da dodje sigurno se sam raspitao i sigurno sam ima vec plan u glavi kako se snaci. Muskarci takve stvari oko egzistencije ne govore zenama.
Zato se opusti i uzivaj kad ti je bog dao :)
sojka

Post by sojka »

Sta da se radi...?

Gledano gore, dole,
kombinacije do mile volje...

(ne mogu da se sjetim cijelog texta pjesme..)

Mislim da je Drugi Nacin, Smak... (ni to nisam sigurna)

nakon udara, nakon udara
Post Reply