Sta da radim :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- maccarona
ja ne vjerujem u te izmisljotine, sto se neki romanticarsk karinas sjetio u nekom stoljecu iz dosade...(bolje da su se kupali)lady_bug wrote:moglo bi biti. i ja sam ters kad se zaljubim. kao rondam, a ustvari sve je niceeeeeeeeeepitt wrote:to je maska........zaljubljena je do usiju samo nece da priznalady_bug wrote: nisi ti meni dzaba jedan od najdrazih likova na forumu. tako si suptilna, osjecajna i romanticna![]()
![]()
:D
maki jel' istina ovo sto pitt kaze?
sajo, proce
-
lady_bug
sram te bilopitt wrote:ja sto ti kazem.....ko da ti je hodza zapisaolady_bug wrote: maki jel' istina ovo sto pitt kaze?
nego de vi starke posavjetujte momka:D
salu na stranu.
saiane, mislim da ti je proradio ego i da si pod utiskom susreta, ali s druge strane nekako te jako pukla "povratna". sta vas zapravo koci da budete zajedno? taj dio mi je nejasan.
-
lady_bug
dobro, ali ZASTO NE MOZETE BITI ZAJEDNO? kilometri, njena nezainteresovanost...Saian wrote:Ne znam, ali kada god sam blizu nje, privlaci me kao muha na med.![]()
i ona je sada tu, tako blizu.
I rijetkost je prava...
Toozla, dadulle, Zhaba hvala na lijepim rijechima
-
lady_bug
dok te ne lupi. k'o sajumaccarona wrote:ja ne vjerujem u te izmisljotine, sto se neki romanticarsk karinas sjetio u nekom stoljecu iz dosade...(bolje da su se kupali)lady_bug wrote:moglo bi biti. i ja sam ters kad se zaljubim. kao rondam, a ustvari sve je niceeeeeeeeeepitt wrote: to je maska........zaljubljena je do usiju samo nece da prizna:D
maki jel' istina ovo sto pitt kaze?
da hebe normalnom svijetu zdrav mozak
![]()
sajo, proce
- maccarona
ma joklady_bug wrote:nemoj samo patetike u izvjestaju molim temaccarona wrote:zato ja lupim prije nego mene lupilady_bug wrote: dok te ne lupi. k'o saju![]()
![]()
dobro iskrena da budem , voljela bih bar jednom promasiti![]()
al bice izvjestaj
-
lady_bug
to se od tebe i ocekujemaccarona wrote:ma joklady_bug wrote:nemoj samo patetike u izvjestaju molim temaccarona wrote: zato ja lupim prije nego mene lupi![]()
![]()
dobro iskrena da budem , voljela bih bar jednom promasiti![]()
al bice izvjestajal ce biti dramaticno
![]()
- Saian
Draga moja...
...tekila Sousa, hvala sto mi dajes inspiraciju. Nitko u tebi ne moze uzivati kao ja. Ljubomoran sam kada su tudje usne na tvom grlicu, kada te drzi netko drugi.
Tako sam se lijepo osjecao tog ljeta kada sam s tobom poceo u predvecerje, a zavrsio ujutro.
Igrala si u meni, budila mi inspiraciju. Jebes onu zenu sto se probudila kraj mene, prava ljubav si mi ti.
Konacno se netko sjetio da te uveze i u moj grad tako da cemo se cesce druziti. Ja cu pokusati da ti se jos vise priblizim, da se ne bojim kada te cugam, jer imam blackoute koliko mi je dobro s tobom.
Pio sam ja i druge tekile no ti si fakat najbolja, ono su bile blijede kopije
tema je nastala kao revolt na milion "novih" starih tema koje vidjam i na koje sam dao misljenje po 3 puta, pa sam pomislio josh jedna nova stara tema nece skoditi nikome, ali bilo bi bolje da prestanemo
, sve koji su mozda vishe rekli nego sto bi inache molim za oprost, stvar se malo otela kontroli, valjda je Horns bio veca baraba pa mu je manje ljudi vjerovalo http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0
...tekila Sousa, hvala sto mi dajes inspiraciju. Nitko u tebi ne moze uzivati kao ja. Ljubomoran sam kada su tudje usne na tvom grlicu, kada te drzi netko drugi.
Tako sam se lijepo osjecao tog ljeta kada sam s tobom poceo u predvecerje, a zavrsio ujutro.
Igrala si u meni, budila mi inspiraciju. Jebes onu zenu sto se probudila kraj mene, prava ljubav si mi ti.
Konacno se netko sjetio da te uveze i u moj grad tako da cemo se cesce druziti. Ja cu pokusati da ti se jos vise priblizim, da se ne bojim kada te cugam, jer imam blackoute koliko mi je dobro s tobom.
Pio sam ja i druge tekile no ti si fakat najbolja, ono su bile blijede kopije
horns&drums wrote:PART ONE:
Problem normalnog covjeka ili opsesija?
Pogledajte sto mi se sinoc desilo...
Moja draga,
Tebe sam jedino u zivotu voljeo. Samo jedino tebe. Sinoc mi se sve vratilo kada sam te vidio. Nas susret na plazi, nas prvi zalazak sunca, nase prvo jutro. Bacao sam kamencice u vodu, ti si igrala po meni. Htjedoh da vjecno traje, znao sam da nece ali sam ipak bio uz tebe do zadnjeg dana. Moja bajka, moj mit o tebi trajao je i traje i dan danas. Vidjevsi te druge ruke kako te obuhvataju uhvatila me neopisiva jeza, javio se u meni onaj zivotinjski instinkt da te opet imam.
Sjedoh sinoc u kut i zatvorih oci. Nista nisam zaboravio. Kada sam te prvi put dotakao usnama to je bio kao dar bogova s neba, kao beskrajna nadolazeca plima srece i zadovoljstva. Znao sam, slutio sam da ces mi se jednom desiti. Sve sam druge pospremio da bih tebi napravio mjesta. Explodirala si u meni poput super nove, beskrajna si bila poput dalekog horizonta.
Ni sa kim te nisam htio dijeliti, nitko ti se nije smio pribliziti. Toliko sam bio zadovoljan trenutkom, da mi na pamet nije padala buducnost. Zato te i nisam potrazio kada si nestala. Gdje da te trazim? Ni na kraj pameti. Ti si vjecno moja, sto bih ja tebe trazio kada ces uvijek biti tu.
Vrativsi se s tog bozanstvenog ljetovanja trazio sam utjehu u drugima, slicnima tebi. Nisam je mogao naci. Mozda, kada bi ih sastavio stotinu, mozda bih tada nasao 1% tebe. Ovako sam se topio u svojim pokusajima da te zamijenim, nesposoban i ustrasen da te potrazim. Jer, kada te imam gubim se poput mrava koji je krenuo na veliki put preko Mount Everesta
I sinoc. Ti u mom gradu. Prvo sok. Pa nevjerica. Pa te muske ruke oko tebe. Znoj me oblio. Zahvaljivao sam Bogu sto te ponovno vidim, proklinjuci istog sto drugi uziva u necemu mom.
Gledam te kako se smijesis svima. I kako se smijese tebi. Znam ja kako ti djelujes na ljude, nakon 10 minuta svi ti se smijese. Razgaljujes, uveseljavas, inspirises. Ples andjela, smijeh bogova, let sokola. Sve je to u tebi. Da je bilo samo malo vise vremena onda, da sam samo imao minutu za razmisljanje....Ma to je nemoguce, s tobom razmisljati, to je nemoguca misija. S tobom se plese, s tobom se sanja, s tobom se leti.
Iz tebe progovara neka magija koju nikada necu objasniti i koju nikome drugom necu dopustiti da je objasni.
Pozivim li dovoljno dugo, isklesat' cu ti spomen u stijeni 100X100 metara.
Vrti mi se sada, pisati cu ti poslije. Sada hocu da sanjam, da se sjecam nase ljetne romanse, da odagnam sve kasnije tuge.
Draga moja...
tema je nastala kao revolt na milion "novih" starih tema koje vidjam i na koje sam dao misljenje po 3 puta, pa sam pomislio josh jedna nova stara tema nece skoditi nikome, ali bilo bi bolje da prestanemo