da samo tvoja majka nije kao ostale žene...
tipicus Balkanicus
čak ni hljeb koji jedeš svaki dan, nije uvijek isti, ni oblikom, ni količinom utrošenog materijala, ni...etc...
trpati sve nas u isti koš, je više nego žalosno, NAŽALOST
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Svaka cast za komentarhananah wrote:Ma da si ti sigurna da hoces provesti zivot sa tipom br. 1 ne bi pomislila ni na kog drugog. Zato ti je najbolje da i radi sebe i radi tipa broj 1. jednostavno prekines sa njim, jer ga u biti ne volis. Kad se neko voli ne pomislja se na nekog drugog.
Nisam citao ostale postove (kasno je, ne mogu...), tako da se moze desiti da kazem nesto sto je vec receno...ali cu ti ipak reci sta ja mislim. Prvo, da je tvoja sadasnja veza savrsena - NIJE. To je valjda svima jasno. Meni i u ove sitne sate jeste....namah mi se iskristaliziralosure_alma wrote:evo narode reko da se javim i da kazem svoju ljubavnu pricu, a vi ako ste raspolozeni dajte mi savjete...
imam tipa i sa njim sam vec 3 i po godine..volimo se i sve ide po planu..ima svadja tu i tamo ko i svaki par ali sve u svemu veza je savrsena..eh sad ovako, srela sam drugog tipa prosle godine i bili smo prava raja...nakon nekog vremena to prijateljstvo je preslo u nesto vise i cak je i bilo nesto vise...ali ja sam napravila odluku da se vratim svojoj vezi i da nastavim sa normalnim zivotom..sad je zamka u tome sto s vremena na vrijeme mislim o onom drugom tipu..cak sta vise vidjece mo se ovaj vikend..nije nista planirano bilo, ali imamo zajednicku raju tako da ce biti nezgodno..moj dragi nece biti tu jer ima nekih drugih obaveza..pitanje je sta da radim i kako da se postavim? da ne bude zabune, volim svog dragog i zelim da sa njim ostanem cijeli zivot, ali ima neki dzavo sto mi ne da mira...hajde sad raspisi te se i posavjetuj te ovu sitnu dusu..
pozdrav svima