Sta da radim ? :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

nostalgicar

#1 Sta da radim ? :)

Post by nostalgicar »

Treba mi jedna romanticna dusa,da mi da ono savjet :D a mogu i savjeti,nego tacno 20.01.2005-God...navrsava se pola godine kako sam u vezi...nakon merak svegami...e sada posto nisam romantican koliko sam nostalgican... :D

E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...iskreno imam ja nesto u glavi ali mi je to totalno beze....ili neka romanticna vecerica................................................................................stvarno neznam....posto sam primjetio da ste mi pravo romanticne i poetske duse da vas cujem....pomozite bratu u nevolji....eto ko hoce svapa.... :D

hvala...
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

pokloni joj keramicku patku :D na aukciji jevidim li ja to 15KM? :) reci ovo je patka...koja zna svasta... :lol:

hmmm pa daj nam nekih informacija o curi, cime se bavi, cemu se smije a sta joj je odvratno, :) tako...pa budemo vidjeli sta mozemo uciniti :-?
nostalgicar

Post by nostalgicar »

_MaYa_ wrote:pokloni joj keramicku patku :D na aukciji jevidim li ja to 15KM? :) reci ovo je patka...koja zna svasta... :lol:

hmmm pa daj nam nekih informacija o curi, cime se bavi, cemu se smije a sta joj je odvratno, :) tako...pa budemo vidjeli sta mozemo uciniti :-?

Mislis bas ona patka...he he......informacije...pa sta a ti kazem...onako...voli sve sto vole i mladi...ja kontam ovdje bas ima romanticnih dusa... :?
nebi

Post by nebi »

U biti je nevazno sta ces joj pokloniti ili gdje ces je izvesti,vazno je da to uradis ORIGINALNO. Mozes joj poslati cvijece,neka joj liferuju na poslu,u skoli,faksu ili gdje je vec.
nostalgicar

Post by nostalgicar »

nebi wrote:U biti je nevazno sta ces joj pokloniti ili gdje ces je izvesti,vazno je da to uradis ORIGINALNO. Mozes joj poslati cvijece,neka joj liferuju na poslu,u skoli,faksu ili gdje je vec.
Pojma nemam,jednostavno mozak mi je u totalnoj blokadi... :? :? :? :?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

nostalgicar wrote:
_MaYa_ wrote:pokloni joj keramicku patku :D na aukciji jevidim li ja to 15KM? :) reci ovo je patka...koja zna svasta... :lol:

Mislis bas ona patka...he he......informacije...pa sta a ti kazem...onako...voli sve sto vole i mladi...ja kontam ovdje bas ima romanticnih dusa... :?

affff pa ja sam bas romanticarka :) zanemarivsi ovu patku...:|

no, kako rekoh :) treba informacija, jer romanticno je relativno, ono sto je njoj romanticno mozda nije nekoj drugoj curi, aaffff i tako dalje...a relativno je i to sta vole mladi :) jebiga ajnstajn je svugdje prisutan

hmmmm imal ona neke osobine? kada bi nam pokusao opisati svoju curu, rekao bi to je ona sto voli....? igleda....? a najcesce vrijeme provodi u ....? ili nema hmmm ako nema, pa pogledaj neki fim s sandrom bulock i i hhju grantom, sigurno ces naci nesto :D

i ne gnjavi! :)
nostalgicar

Post by nostalgicar »

_MaYa_ wrote:
nostalgicar wrote:

affff pa ja sam bas romanticarka :) zanemarivsi ovu patku...:|

no, kako rekoh :) treba informacija, jer romanticno je relativno, ono sto je njoj romanticno mozda nije nekoj drugoj curi, aaffff i tako dalje...a relativno je i to sta vole mladi :) jebiga ajnstajn je svugdje prisutan

hmmmm imal ona neke osobine? kada bi nam pokusao opisati svoju curu, rekao bi to je ona sto voli....? igleda....? a najcesce vrijeme provodi u ....? ili nema hmmm ako nema, pa pogledaj neki fim s sandrom bulock i i hhju grantom, sigurno ces naci nesto :D

i ne gnjavi! :)
brrrrrrrrrrrrrrrr........eh sto ti je ljubav...koji su to problemi...oni slatki... :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

jel joj zelis napraviti nesto sto ce zauvjek pamtiti ? paaaa,ne kupis joj nista i ne cestitass ne uradis nista, pravis se da ne znas i ona ce to zauvjek pamtiti :lol: "sine, kad smo ja i tvoj tata hodali, on meni nije nista kupio...."

pa ne, mislis sta bi ja voljela dozivjeti? :) pa, aaaaaono etov oljela bi dozivjeti neku vecericu koju je eto on napravio samo za nas, pa makar bila neukusna, ali da bude mastovito, znaci neizostavne svjece, lijepi neki tanjuri, onda, mmm cvijece naravno,nasa pjesma koja se odigra tamo negdje u ponoc, ....puno poljubaca i izjava ljubavi i secer na kraju....:) da da
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

_MaYa_ wrote:jel joj zelis napraviti nesto sto ce zauvjek pamtiti ? paaaa,ne kupis joj nista i ne cestitass ne uradis nista, pravis se da ne znas i ona ce to zauvjek pamtiti :lol: "sine, kad smo ja i tvoj tata hodali, on meni nije nista kupio...."

pa ne, mislis sta bi ja voljela dozivjeti? :) pa, aaaaaono etov oljela bi dozivjeti neku vecericu koju je eto on napravio samo za nas, pa makar bila neukusna, ali da bude mastovito, znaci neizostavne svjece, lijepi neki tanjuri, onda, mmm cvijece naravno,nasa pjesma koja se odigra tamo negdje u ponoc, ....puno poljubaca i izjava ljubavi i secer na kraju....:) da da
Znaci mrtvi klise ?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Pokloni joj uramljenu sliku Zalazak Sunca na Marsu ili Titanu.

Ni slučajno nemoj lisicu ili arg lisičara.

Na dinji ili lubenici izrezbari nešto, odredjene datume, neki tekst i srce probodeno strijelom. Možeš napisati nešto i na arapskom. Ovo, u slučaju da si kokuz.

Zlato je najbolje.

Treba li savjet kako joj dati kompliment da ima lijepe oči?
Last edited by PipiDugaDevetka on 17/01/2005 03:55, edited 3 times in total.
botulin

#11 Re: Sta da radim ? :)

Post by botulin »

nostalgicar wrote:E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...

hvala...

recimo nesto krepano...vrabac ili mis su najcesci u parku

hem si je iznenadio..ko niko prije tebe :shock:

hem je unikatna ideja :)

hem je odlican test za trajnost veze i vezanost spomenute za tebe :zzzz:

p.s.

mozes se uvijek vaditi da ti je ideju sugerisao ludak sa foruma :oops:
:)

#12 Re: Sta da radim ? :)

Post by :) »

botulin wrote:
nostalgicar wrote:E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...

hvala...

recimo nesto krepano...vrabac ili mis su najcesci u parku

hem si je iznenadio..ko niko prije tebe :shock:

hem je unikatna ideja :)

hem je odlican test za trajnost veze i vezanost spomenute za tebe :zzzz:

p.s.

mozes se uvijek vaditi da ti je ideju sugerisao ludak sa foruma :oops:
bravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
botulin

Post by botulin »

zaboravih reci...

MOLIM... :oops:

Predlazem da joj pruzis uzitak sisanja noznog palca nako dvosatnog dzoginga. :D
Uz to naravno mora ici i tretman grickanja kurijeg oka. Nakon toga slijedi struganje peta (zubima).
Sve u svemu jedna opustajuca noc :shock: :D

nostalgicar wrote:Sta da radim ? :)
Jel ovo pitanje postavljeno meni? :-) :-) :-) :D

...kao iskusnom kazanogi i fengshui majstoru velikog bioenergetskog potencijala...

:D :D
violentjack

Post by violentjack »

Eh otkud romantika na erotici :roll:
blue033

Post by blue033 »

Znas sta, nemoj nista, jednog dana ce ti biti drago zbog toga:)
edu

Post by edu »

haveru ako se ti brines sta ces kupiti za sest mjeseci..sta ces tek raditi kad dodju oni srebrni i zlatni pirovi..ne kupuj nista..nisi lud..kad ih jednom naviknes popusio si..napisi joj neku pjesmu..napitaj je snijegom..odvuci je autom negdje pa je ostavi..ali dodji po nju za 10 min :D :D ..e tesko tebi kad ovdje trazis savjete..ja bih ti dao pravi savjet ali morao bih onda malo izlaziti s njom da je bolje upoznammmm... :D :D :D
botulin

Post by botulin »

edu wrote:haveru ako se ti brines sta ces kupiti za sest mjeseci..sta ces tek raditi kad dodju oni srebrni i zlatni pirovi..ne kupuj nista..nisi lud..kad ih jednom naviknes popusio si..napisi joj neku pjesmu..napitaj je snijegom..odvuci je autom negdje pa je ostavi..ali dodji po nju za 10 min :D :D ..e tesko tebi kad ovdje trazis savjete..ja bih ti dao pravi savjet ali morao bih onda malo izlaziti s njom da je bolje upoznammmm... :D :D :D
dobarrr :D

potpisujem...no brine me snijeg...fali :-?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

DaysleepeR wrote:
_MaYa_ wrote:jel joj zelis napraviti nesto sto ce zauvjek pamtiti ? paaaa,ne kupis joj nista i ne cestitass ne uradis nista, pravis se da ne znas i ona ce to zauvjek pamtiti :lol: "sine, kad smo ja i tvoj tata hodali, on meni nije nista kupio...."

Znaci mrtvi klise ?
ajooooj pa oko 12 da pustis...ono...when man loves woman...aaaaah :)

maaa daj meni niko nista romanticno nije napravio...

sta smo ja i moj decko uradili, kupili dvije litre vine, narucili picu, joint i napili se u autu ljubili se grlili se povracali, bas bilo dobro..recimo to je za mene romanticno :) mmmmmm :-)

_MaYa_ wrote:
DaysleepeR wrote:

Znaci mrtvi klise ?

sta smo ja i moj decko uradili, kupili dvije litre vine, narucili picu, joint i napili se u autu ljubili se grlili se povracali, bas bilo dobro..recimo to je za mene romanticno :) mmmmmm :-)
Od ljubljenja poslije porcije cevapa sa lukom i kajmakom je bolje samo ljubljenje nakon povracanja istog... :lol:
krava

Post by krava »

ako ne upali ovo sa pitanjem snijegom ili ostavljanjem u sedam suma...

kupi joj neku majicu, uzmi svoju najbolju fotografiju... odi u skenderiju i neka apliciraju na tvoju fotografiju na majicu....zatim joj pokloni majicu sa porukom:

zelim zauvijek ostatiti na tvojim grudima!

:-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

U tvom slucaju kravo, trebao bi kupiti hlace i ispisati slicnu poruku na dupetu :D:D

p.s. ovo je kompliment :D:D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

:) wrote:
_MaYa_ wrote:
DaysleepeR wrote: Znaci mrtvi klise ?

hehehe jednom sam bila s deckom kad je povracao paprike :lol: kako je to smrdilo...a ja sam se pravila kao, ja njemu pomazem, :lol: a ovamo bi povratila, a on se trudio kad uhvati zraka da kaze "izvini" :lol: to je biti romanticno, o tome se prica, to su bitne stvari :)

a ovo majica? to se samo desava u filmovima, blabla....al ko da ce se ona sjecati mozda majice

nezaboravno ti je da je napijes, pa onda da svasta radite i onda povravate :)

oooo boze, sta mi je ovih dana :lol:

Od ljubljenja poslije porcije cevapa sa lukom i kajmakom je bolje samo ljubljenje nakon povracanja istog... :lol:
slovar

Post by slovar »

horns&drums wrote:U tvom slucaju kravo, trebao bi kupiti hlace i ispisati slicnu poruku na dupetu :D:D

p.s. ovo je kompliment :D:D

priljepila ga...nehoticno :oops:

:lol: :lol: :lol:
Post Reply