Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi jedna romanticna dusa,da mi da ono savjet a mogu i savjeti,nego tacno 20.01.2005-God...navrsava se pola godine kako sam u vezi...nakon merak svegami...e sada posto nisam romantican koliko sam nostalgican...
E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...iskreno imam ja nesto u glavi ali mi je to totalno beze....ili neka romanticna vecerica................................................................................stvarno neznam....posto sam primjetio da ste mi pravo romanticne i poetske duse da vas cujem....pomozite bratu u nevolji....eto ko hoce svapa....
U biti je nevazno sta ces joj pokloniti ili gdje ces je izvesti,vazno je da to uradis ORIGINALNO. Mozes joj poslati cvijece,neka joj liferuju na poslu,u skoli,faksu ili gdje je vec.
nebi wrote:U biti je nevazno sta ces joj pokloniti ili gdje ces je izvesti,vazno je da to uradis ORIGINALNO. Mozes joj poslati cvijece,neka joj liferuju na poslu,u skoli,faksu ili gdje je vec.
Pojma nemam,jednostavno mozak mi je u totalnoj blokadi...
_MaYa_ wrote:pokloni joj keramicku patku na aukciji jevidim li ja to 15KM? reci ovo je patka...koja zna svasta...
hmmm pa daj nam nekih informacija o curi, cime se bavi, cemu se smije a sta joj je odvratno, tako...pa budemo vidjeli sta mozemo uciniti
Mislis bas ona patka...he he......informacije...pa sta a ti kazem...onako...voli sve sto vole i mladi...ja kontam ovdje bas ima romanticnih dusa...
affff pa ja sam bas romanticarka zanemarivsi ovu patku...
no, kako rekoh treba informacija, jer romanticno je relativno, ono sto je njoj romanticno mozda nije nekoj drugoj curi, aaffff i tako dalje...a relativno je i to sta vole mladi jebiga ajnstajn je svugdje prisutan
hmmmm imal ona neke osobine? kada bi nam pokusao opisati svoju curu, rekao bi to je ona sto voli....? igleda....? a najcesce vrijeme provodi u ....? ili nema hmmm ako nema, pa pogledaj neki fim s sandrom bulock i i hhju grantom, sigurno ces naci nesto
_MaYa_ wrote:pokloni joj keramicku patku na aukciji jevidim li ja to 15KM? reci ovo je patka...koja zna svasta...
hmmm pa daj nam nekih informacija o curi, cime se bavi, cemu se smije a sta joj je odvratno, tako...pa budemo vidjeli sta mozemo uciniti
Mislis bas ona patka...he he......informacije...pa sta a ti kazem...onako...voli sve sto vole i mladi...ja kontam ovdje bas ima romanticnih dusa...
affff pa ja sam bas romanticarka zanemarivsi ovu patku...
no, kako rekoh treba informacija, jer romanticno je relativno, ono sto je njoj romanticno mozda nije nekoj drugoj curi, aaffff i tako dalje...a relativno je i to sta vole mladi jebiga ajnstajn je svugdje prisutan
hmmmm imal ona neke osobine? kada bi nam pokusao opisati svoju curu, rekao bi to je ona sto voli....? igleda....? a najcesce vrijeme provodi u ....? ili nema hmmm ako nema, pa pogledaj neki fim s sandrom bulock i i hhju grantom, sigurno ces naci nesto
i ne gnjavi!
brrrrrrrrrrrrrrrr........eh sto ti je ljubav...koji su to problemi...oni slatki...
jel joj zelis napraviti nesto sto ce zauvjek pamtiti ? paaaa,ne kupis joj nista i ne cestitass ne uradis nista, pravis se da ne znas i ona ce to zauvjek pamtiti "sine, kad smo ja i tvoj tata hodali, on meni nije nista kupio...."
pa ne, mislis sta bi ja voljela dozivjeti? pa, aaaaaono etov oljela bi dozivjeti neku vecericu koju je eto on napravio samo za nas, pa makar bila neukusna, ali da bude mastovito, znaci neizostavne svjece, lijepi neki tanjuri, onda, mmm cvijece naravno,nasa pjesma koja se odigra tamo negdje u ponoc, ....puno poljubaca i izjava ljubavi i secer na kraju.... da da
_MaYa_ wrote:jel joj zelis napraviti nesto sto ce zauvjek pamtiti ? paaaa,ne kupis joj nista i ne cestitass ne uradis nista, pravis se da ne znas i ona ce to zauvjek pamtiti "sine, kad smo ja i tvoj tata hodali, on meni nije nista kupio...."
pa ne, mislis sta bi ja voljela dozivjeti? pa, aaaaaono etov oljela bi dozivjeti neku vecericu koju je eto on napravio samo za nas, pa makar bila neukusna, ali da bude mastovito, znaci neizostavne svjece, lijepi neki tanjuri, onda, mmm cvijece naravno,nasa pjesma koja se odigra tamo negdje u ponoc, ....puno poljubaca i izjava ljubavi i secer na kraju.... da da
Pokloni joj uramljenu sliku Zalazak Sunca na Marsu ili Titanu.
Ni slučajno nemoj lisicu ili arg lisičara.
Na dinji ili lubenici izrezbari nešto, odredjene datume, neki tekst i srce probodeno strijelom. Možeš napisati nešto i na arapskom. Ovo, u slučaju da si kokuz.
Zlato je najbolje.
Treba li savjet kako joj dati kompliment da ima lijepe oči?
Last edited by PipiDugaDevetka on 17/01/2005 03:55, edited 3 times in total.
nostalgicar wrote:E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...
hvala...
recimo nesto krepano...vrabac ili mis su najcesci u parku
hem si je iznenadio..ko niko prije tebe
hem je unikatna ideja
hem je odlican test za trajnost veze i vezanost spomenute za tebe
p.s.
mozes se uvijek vaditi da ti je ideju sugerisao ludak sa foruma
nostalgicar wrote:E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...
hvala...
recimo nesto krepano...vrabac ili mis su najcesci u parku
hem si je iznenadio..ko niko prije tebe
hem je unikatna ideja
hem je odlican test za trajnost veze i vezanost spomenute za tebe
p.s.
mozes se uvijek vaditi da ti je ideju sugerisao ludak sa foruma
Predlazem da joj pruzis uzitak sisanja noznog palca nako dvosatnog dzoginga.
Uz to naravno mora ici i tretman grickanja kurijeg oka. Nakon toga slijedi struganje peta (zubima).
Sve u svemu jedna opustajuca noc
haveru ako se ti brines sta ces kupiti za sest mjeseci..sta ces tek raditi kad dodju oni srebrni i zlatni pirovi..ne kupuj nista..nisi lud..kad ih jednom naviknes popusio si..napisi joj neku pjesmu..napitaj je snijegom..odvuci je autom negdje pa je ostavi..ali dodji po nju za 10 min ..e tesko tebi kad ovdje trazis savjete..ja bih ti dao pravi savjet ali morao bih onda malo izlaziti s njom da je bolje upoznammmm...
edu wrote:haveru ako se ti brines sta ces kupiti za sest mjeseci..sta ces tek raditi kad dodju oni srebrni i zlatni pirovi..ne kupuj nista..nisi lud..kad ih jednom naviknes popusio si..napisi joj neku pjesmu..napitaj je snijegom..odvuci je autom negdje pa je ostavi..ali dodji po nju za 10 min ..e tesko tebi kad ovdje trazis savjete..ja bih ti dao pravi savjet ali morao bih onda malo izlaziti s njom da je bolje upoznammmm...
_MaYa_ wrote:jel joj zelis napraviti nesto sto ce zauvjek pamtiti ? paaaa,ne kupis joj nista i ne cestitass ne uradis nista, pravis se da ne znas i ona ce to zauvjek pamtiti "sine, kad smo ja i tvoj tata hodali, on meni nije nista kupio...."
Znaci mrtvi klise ?
ajooooj pa oko 12 da pustis...ono...when man loves woman...aaaaah
maaa daj meni niko nista romanticno nije napravio...
sta smo ja i moj decko uradili, kupili dvije litre vine, narucili picu, joint i napili se u autu ljubili se grlili se povracali, bas bilo dobro..recimo to je za mene romanticno mmmmmm
Znaci mrtvi klise ?
sta smo ja i moj decko uradili, kupili dvije litre vine, narucili picu, joint i napili se u autu ljubili se grlili se povracali, bas bilo dobro..recimo to je za mene romanticno mmmmmm
Od ljubljenja poslije porcije cevapa sa lukom i kajmakom je bolje samo ljubljenje nakon povracanja istog...
ako ne upali ovo sa pitanjem snijegom ili ostavljanjem u sedam suma...
kupi joj neku majicu, uzmi svoju najbolju fotografiju... odi u skenderiju i neka apliciraju na tvoju fotografiju na majicu....zatim joj pokloni majicu sa porukom:
hehehe jednom sam bila s deckom kad je povracao paprike kako je to smrdilo...a ja sam se pravila kao, ja njemu pomazem, a ovamo bi povratila, a on se trudio kad uhvati zraka da kaze "izvini" to je biti romanticno, o tome se prica, to su bitne stvari
a ovo majica? to se samo desava u filmovima, blabla....al ko da ce se ona sjecati mozda majice
nezaboravno ti je da je napijes, pa onda da svasta radite i onda povravate
oooo boze, sta mi je ovih dana
Od ljubljenja poslije porcije cevapa sa lukom i kajmakom je bolje samo ljubljenje nakon povracanja istog...