SECERU!!!!mIRCerka wrote:pogotovo one koje vole igrati PS2
sta da radim s psom
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
to je mali gizmolino....njonjica wrote:SECERU!!!!mIRCerka wrote:pogotovo one koje vole igrati PS2
pazi ovo, dodje bosanac sa MOJIM psom meni pod prozor, i husnija izleti na prozor, a ja na visokom prizemlju... da vidis pederluka kako husnija zavodi vucjaka...sve se nesto mazi i umiljava, a MOJ pas ne dise ne trepce...i onda se kao elegantno proteze uz fasadu... ali ne laje dok macka ne potrci...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Jedno pitanje oko uvoza
pasa iz drugih drzhava...kako ide ili se mozhe nekako proshvercat?
-
mIRCerka
Za uvoz psa, uopste zivih zivotinja, imas 10 granicnih veterinarskih prijelaza. Za psa je potrebno da imas njegov Pasos i onaj karton sa vakcinama, a posto ga uvozis iz npr. njemacke, moze ti pisati da je pas polozio kurs za vodica za slijepe, a ti kazes da je primio sve vakcine, i proci ce.Bobi wrote:Jedno pitanje oko uvozapasa iz drugih drzhava...kako ide ili se mozhe nekako proshvercat?
Trenutno za transport macke iz BiH je dovoljno imati karton Vet. stanice gdje pise mackino ime (cak i moj husnija ima svoj karton) sa svim vakcinama i maca moze dalje, tamo u zemlje gdje nam ne treba viza.
-
njonjica
Husnija je takodjer maca?mIRCerka wrote:to je mali gizmolino....njonjica wrote:SECERU!!!!mIRCerka wrote:pogotovo one koje vole igrati PS2
pazi ovo, dodje bosanac sa MOJIM psom meni pod prozor, i husnija izleti na prozor, a ja na visokom prizemlju... da vidis pederluka kako husnija zavodi vucjaka...sve se nesto mazi i umiljava, a MOJ pas ne dise ne trepce...i onda se kao elegantno proteze uz fasadu... ali ne laje dok macka ne potrci...
Imam drugaricu koja ima vucjaka i tri mace...i svi zive u ljubavi i slozi u stanu....Zajedno klopaju....da ih samo vidis..igraju se.....
Da se rastopis....
-
mIRCerka
ti ne znas ko je Husnija?njonjica wrote:
Husnija je takodjer maca?
Imam drugaricu koja ima vucjaka i tri mace...i svi zive u ljubavi i slozi u stanu....Zajedno klopaju....da ih samo vidis..igraju se.....
Da se rastopis....
Kakva si ti sa-x forumashica!!!!

-
njonjica
Men...kao da je iz neke price isetao, pa malo sjeo da odmori.....mIRCerka wrote: ti ne znas ko je Husnija?![]()
![]()
![]()
Kakva si ti sa-x forumashica!!!!:D:D:D:D
HUSO, LJUBIM TI OCI!!!
Jel' Huso ozenjen?
Ima jedna ovdje kod mene, nema ni dvije godine, rasa je "grupni sex" ali je krasna do bola......
- sicky
Ima l' Hule djece? Baš me zanima kakve su im očinjonjica wrote:Men...kao da je iz neke price isetao, pa malo sjeo da odmori.....mIRCerka wrote: ti ne znas ko je Husnija?![]()
![]()
![]()
Kakva si ti sa-x forumashica!!!!:D:D:D:D
HUSO, LJUBIM TI OCI!!!
Jel' Huso ozenjen?
Ima jedna ovdje kod mene, nema ni dvije godine, rasa je "grupni sex" ali je krasna do bola......
Valjda je nešto posij'o prije kastracije