Neke ne mogu da nafataju jednog, a ona našla dvojicu...
Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matzan
#151 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Treba stvari posmatrati sa bolje strane.
- Ramzess Veliki
#152 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Partneri se ne mijenjaju na bolje nego obavezno na gore.Aylin25 wrote:[....... pa su uspjeli promijeniti partnera i zanima me kako!
- insomnia78
#153 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Ramzess Veliki wrote:Partneri se ne mijenjaju na bolje nego obavezno na gore.Aylin25 wrote:[....... pa su uspjeli promijeniti partnera i zanima me kako!
-
Pirija
#154 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
50 nijansi ajline...
-
Gabrielo
#155 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Dobro si. Ta knjiga je najbolji pokazatelj sta zene zele.Pirija wrote:50 nijansi ajline...
Najgore je kad si fin i dosadan.
- vivak
#156 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Nasla dvojicu!!!!
jebo te crnjaka
OT
Sto je tuce il ne tuce il maltretira il psihicki jebe(to moze bit gore od udarca) nema nikakvo opravdanje.Lik bi da je se rjesi zapeo u nekom svom limbu pa ne zna sta ce nema daMu da je sutne a ona trpi,zna zasto,zensko je to,laze da ne zna da mi je sestra ovo bi joj reko.
Bilo koja vrsta torture nad zenama pa da su kurave i drolje najgore nema opravdanja, treba bit musko i sutnut to od sebe ko dingospo,daleko ti mahala ba ti sebi ja sebi,pa tamam da mi je familiju pobila,svak dobije po zasluzi prije il kasnije zato djubretom ne prljat ruke i vozdra
OT
Sto je tuce il ne tuce il maltretira il psihicki jebe(to moze bit gore od udarca) nema nikakvo opravdanje.Lik bi da je se rjesi zapeo u nekom svom limbu pa ne zna sta ce nema daMu da je sutne a ona trpi,zna zasto,zensko je to,laze da ne zna da mi je sestra ovo bi joj reko.
Bilo koja vrsta torture nad zenama pa da su kurave i drolje najgore nema opravdanja, treba bit musko i sutnut to od sebe ko dingospo,daleko ti mahala ba ti sebi ja sebi,pa tamam da mi je familiju pobila,svak dobije po zasluzi prije il kasnije zato djubretom ne prljat ruke i vozdra
-
sha_ba
#157 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Matzan wrote:Treba stvari posmatrati sa bolje strane.
- Bluemore
#158 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
zato sto ih vole i to takve kakvi jesu divni, posesivni, uplakani nakon modrica bla bla... ona sebe postuje na nacin da zivi svoju ljubav kako god to nama cudno bilo....i nedokucivo... jednostavno licni izbor..Sephora wrote:Ime Korisničko wrote:Aylin25 wrote:Informisala sam se putem neta zakon u toj zemlji ne dozvoljava da se muz i zena razvedu dok je zena trudna i dok ne prodje godina dana od rodjenja djeteta....![]()
O kojoj drzavi je rijec? Mozes u pp reci, ako ti predstavlja problem ovako javno?!
Eto ako je zakon takav, ne mozete se razvesti, onda postoje nacini da se sve to zaustavi,(naravno ako ti to zelis )...Ja ne mogu i necu nikada shvatiti zasto zene, ostaju sa tipovima koji ih maltletiraju, ...a sa druge strane, tip bio sa jednom zenom, ostavljaju ga iz prve i bez sigurnosti da je prevara pocinjena...
Halllo nositi modrice na sebi, je li ti zaista nemas postovanja prema samoj sebi..???????
- Sephora
#159 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Vjerovatno da postoj i strah od istih, jer traze pomoc, a rjesenja ima/ postoje, a nista ne rade po tom pitanju.. mozda i noedostatak sigurnosti u sebe..i svoju odlucnost...tesko je o tome uopste i sta reci..nekad covijek nema pravih rijeci..Bluemore wrote: zato sto ih vole i to takve kakvi jesu divni, posesivni, uplakani nakon modrica bla bla... ona sebe postuje na nacin da zivi svoju ljubav kako god to nama cudno bilo....i nedokucivo... jednostavno licni izbor..
- fatamorgana
#160 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
A da ovaj što ima dvije ličnosti nema još slučajno I različite poglede na svijet?
-
staraojebina
#161 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Ove picke sto tuku i ponizavaju zene treba svaki dan isprebijat ko macke...to je najveci sljam na svijetu... da si moja sestra ovaj ne bi dugo budi sigurna...
E sad, sto se tice teme taj tvoj lik je pickica i nikad se promjeniti nece, samo gori moze biti... to sto je vagina je dovoljan razlog da ga ostavis...
E sad, sto se tice teme taj tvoj lik je pickica i nikad se promjeniti nece, samo gori moze biti... to sto je vagina je dovoljan razlog da ga ostavis...
- ElDzidziIbnDzo
#162 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
A sta da ti je seka neka ofajla pa da nekog lika jePe uzduz i poprijeko svim mogucim zenskim metodama(a zene ih imaju na pretek),a ovamo da glumi ugnjetavanu ovcicu.
I ti dodjes da se fol obracunas sa likom,frajer i tebe i seku ti isamara i jos vas naguzi.
Sta onda lave moj? A?
Da se razumijemo-ne opravdavam nasilje jedne jedine sekunde !
I ti dodjes da se fol obracunas sa likom,frajer i tebe i seku ti isamara i jos vas naguzi.
Sta onda lave moj? A?
Da se razumijemo-ne opravdavam nasilje jedne jedine sekunde !
-
staraojebina
#163 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Nije se rodio koji bi to mogao uraditi, ali to nije bitno...
Ako je ofajla kako ti kazes, fino je ostavis a ne tuces je i ne ugnjetavas je... vrlo jednostavno...
Ako je ofajla kako ti kazes, fino je ostavis a ne tuces je i ne ugnjetavas je... vrlo jednostavno...
-
sedma_7
#164 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Izvini ako je pitanje suvise licno ali si ti psiholog?SaraFina wrote:Da se razumijemo ne postoji nijedno zdravorazumsko pojašnjenje ( opravdanje ) a da je drustveno prihvatljivo "zašto bi neko udario zenu"
Dakle, u startu ta opravdanja su truli temelji jedne veze ili braka.
Bilo da dolaze zbog zbog :
Opravdanja bezumne bolesne ljubavi od strane zlostavljane
Ili zbog predrasuda i straha od okoline, društva i porodice ..
Te sl.
- kockica_kockica
#165 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
NIkad nece biti normalniji...Aylin25 wrote:Sve se nadam da ce biti normalniji i bolji kad se beba rodi, ali plasim se.....plasim se da se nece promijeniti iako bih to volila vise nego ista....
Bjezi od njega sto prije...
Ne okreci se....
Samo bjezi....
Bjezi....
Nema te ljubavi koja moze opravdati zlostavljanje bilo koje vrste...
On se ne kaje sto te zlostavlja on samo svojim navodnim kajanjem tebe zavarava...
S dolaskom djeteta bice samo jos gore...
Zlostavljao te dok niste bili u braku i ti se udala za njega... taj dio ne razumijem...
Bjezi dok jos uvijek mozes..
- bubi_mama
#166 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Iscitah sve
Moje misljenje je da tebi ne treba savjet niti misljenje. Kad si otisla nisi bila udata, vec djevojka koja je zaposlena, emancipirana, ima sredjenu porodicu itd.
Poslije par dana te lik namlatio da budes sva modra i ti umjesto da se istog momenta spakujes i via kuca, jos na izlazu da mu se popljujes na prag, ne ti ostajes i nastavljas dramu i razmisljas kao da si odrastala u totalno rasturenoj porodici punoj nasilja.
E izvinuces, ali ti zelis i zeljela si ovakav zivot, jer svaka djevojka koja dolazi iz sredjene porodice i normalne zna da cim se prvi vid nasilja pojavi jedino sto radis je da bjezis koliko te noge nose ( meni je tako moja majka rekla) . E sad koji su tvoji razlozi bili da ostanes... To samo ti znas.
Moje misljenje je da tebi ne treba savjet niti misljenje. Kad si otisla nisi bila udata, vec djevojka koja je zaposlena, emancipirana, ima sredjenu porodicu itd.
Poslije par dana te lik namlatio da budes sva modra i ti umjesto da se istog momenta spakujes i via kuca, jos na izlazu da mu se popljujes na prag, ne ti ostajes i nastavljas dramu i razmisljas kao da si odrastala u totalno rasturenoj porodici punoj nasilja.
E izvinuces, ali ti zelis i zeljela si ovakav zivot, jer svaka djevojka koja dolazi iz sredjene porodice i normalne zna da cim se prvi vid nasilja pojavi jedino sto radis je da bjezis koliko te noge nose ( meni je tako moja majka rekla) . E sad koji su tvoji razlozi bili da ostanes... To samo ti znas.
- muha_sa
#167 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
ma jok, popravit ce se kad unucad dobijukockica_kockica wrote:NIkad nece biti normalniji...Aylin25 wrote:Sve se nadam da ce biti normalniji i bolji kad se beba rodi, ali plasim se.....plasim se da se nece promijeniti iako bih to volila vise nego ista....
Bjezi od njega sto prije...
Ne okreci se....
Samo bjezi....
Bjezi....
Nema te ljubavi koja moze opravdati zlostavljanje bilo koje vrste...
On se ne kaje sto te zlostavlja on samo svojim navodnim kajanjem tebe zavarava...
S dolaskom djeteta bice samo jos gore...
Zlostavljao te dok niste bili u braku i ti se udala za njega... taj dio ne razumijem...
Bjezi dok jos uvijek mozes..
- vjesticanametli
#168 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
jel pobjegla il ga jos voli smajlikojibljujeodljubavi

- vjesticanametli
#169 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
nije nije sigurno.....voli ga 
-
prog321
#170 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
-
Last edited by prog321 on 24/03/2015 11:56, edited 1 time in total.
-
Bolonjac
#171 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Definitivno on mora psihijatru !
Sljedeci put kad nesto "zasere" nedaj nemoj se pomiriti dok ne ode pisijatru i ne poprica o problemu - agresivnosti.
Agresivnost se teoretski moze lijeciti
Sljedeci put kad nesto "zasere" nedaj nemoj se pomiriti dok ne ode pisijatru i ne poprica o problemu - agresivnosti.
Agresivnost se teoretski moze lijeciti
-
prog321
#172 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Zena kad je trudna sve joj smeta. Culi smo njenu stranu, a gdje je njegova ?
Mozda je slucajno dao jednu vaspitnu, a ona okrenula u pricu o megalomanskom zlostavljanju ?
Neka saceka, dobije djete, pa onda vidjeti u kojem smjeru da ide.
Mozda je slucajno dao jednu vaspitnu, a ona okrenula u pricu o megalomanskom zlostavljanju ?
- dust in the wind
#173 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
ajde priznaj koliko ti cesto das svojoj vaspitnu?prog321 wrote:Zena kad je trudna sve joj smeta. Culi smo njenu stranu, a gdje je njegova ?
- ExNihilo
#174 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
p206 wrote:Islamska država Iraka i LevantaSephora wrote:Ime Korisničko wrote:![]()
O kojoj drzavi je rijec? Mozes u pp reci, ako ti predstavlja problem ovako javno?!
-
Sunny-7
#175 Re: Sta da radim, kao da ima dvije licnosti u sebi
Cuj ovoga... slucajno vaspitnu?!prog321 wrote:Zena kad je trudna sve joj smeta. Culi smo njenu stranu, a gdje je njegova ?