Sta cu ja sad sto je....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sebilj

#1 Sta cu ja sad sto je....

Post by sebilj »

... umro Pavarotti i sto je negdje neko slavan prdnuo, neko nestao u pustinji, neko dodao silikone, neko prevario ovog, neka prevarila onog.
Umrli meni rahmetli roditelji pa eto.
Sad ce da se "zakite" sve novine i mediji o tome kao je onaj ono, ovaj ovo i tralalalalala...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Jel' ovo tema za takarenje ili sta? :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

_BosanaC wrote:Jel' ovo tema za takarenje ili sta? :D
jeste :D let's go :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Cool 8-)

Samo da kazem da je i medo tako isao sumom a sustalo lisce :oops:

A medu bolio q*** sto je sustalo lisce :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

ja jutros ustanem kad zvoni telefon :D

kad ja se javim :D

kad ono zena dubokim glasom, sva horna, meni koja jedva govorim hoce za minutu da prezentira nekakvo osiguranje :D

kad znaci dakle telemarketing :D

totalno novo iskustvo :D
obuca

Post by obuca »

_BosanaC wrote:Cool 8-)

jel to reko zeko :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

obuca wrote:
_BosanaC wrote:Cool 8-)

jel to reko zeko :lol:
Jasta vec zeko rek'o 8-)

A ne bi kaze da nije djeci obecao :D :lol:
amrino

Post by amrino »

Cini mi se da je ovo pravo mjesto na kojem bih mogla postaviti slijedece pitanje. A to je: da li su ljudima ikada vracene pare od onog Pavarotievog koncerta koji nikada nije odrzan?! :?
Bas me nesto zanima.
sebilj

#9 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by sebilj »

seka wrote:
sebilj wrote:... umro Pavarotti i sto je negdje neko slavan prdnuo, neko nestao u pustinji, neko dodao silikone, neko prevario ovog, neka prevarila onog.
Sad ce da se "zakite" sve novine i mediji o tome kao je onaj ono, ovaj ovo i tralalalalala...
porediti pavarottijevu smrt sa svim ostalim :shock: pa jos dodati i svoje rahmetli roditelje :shock: svasta :shock:
nista ti ne skuzi :?
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#10 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by karabaja-x »

sebilj wrote:... umro Pavarotti i sto je negdje neko slavan prdnuo, neko nestao u pustinji, neko dodao silikone, neko prevario ovog, neka prevarila onog.
sranje za mase
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#11 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by mIRCerka »

slazem se, umjesto da se bavimo problemima koji tiste nas zive i erlativno mlade (pretpostavljamo da cemo zivjeti jos nekih 30ak godina) mi se bavimo oplakivanjem ne samo pavarotija, vec citam kako je smrt Safeta Isovica, covjeka koji se dugo borio sa bolescu, TRAGEDIJA...
dragi moji, meni je veca tragedija to sto su mi labruscu zamalo opljackali neki dan na sred ulice, veca mi je tragedija to sto je hljeb i u sarajevu poslupio, al jebo sve to , hajmo srat o stvarima koje nama nisu licno bitne...

s druge strane, raja ima pravo da prica o cemu hoce...
samo me tuga hvata kad vidim oko kakvih idiotluka se vode zucne rasprave...pored sranja pod nasim prozorima...
sebilj

#12 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by sebilj »

seka wrote:
sebilj wrote:
seka wrote: porediti pavarottijevu smrt sa svim ostalim :shock: pa jos dodati i svoje rahmetli roditelje :shock: svasta :shock:
pa objasni :? cemu tema :?

hmmmm objasni? Pa sta se ima tu objasnit, citaj pazljivo i sve ja rekoh cini mi se :shock:
Last edited by sebilj on 06/09/2007 16:38, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#13 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by mIRCerka »

seka wrote:
sebilj wrote:
seka wrote: porediti pavarottijevu smrt sa svim ostalim :shock: pa jos dodati i svoje rahmetli roditelje :shock: svasta :shock:

@mirci i ti k´o svabo tralala
seko, ako nisi skontala sta je sebilj rekao, i ako nisi iz mog posta skontala poentu, nacrtacu ti ovako, malo vulgarno, jer sam bijesna i placem vec sat vremena:

Boli me kurac sto se umro Pavaroti (u stvari tuzna sam jer sam ga uvijek gotivila) jer su djeca kukuruza iz aleje lipa opet sinoc pobila 6 macica, jer su mi opet provallili u zgradu, i jer sam hljeb jutros platila 70 feninga umjesto 50 kao do sada...

kontas li sad? :(

Nije u pitanju Pavaroti, nije u pitanju Safet Isovic, vec je u pitanju trosenj vremena na nesto sto se promijeniti ne moze, dok se nama pod nosom desavaju stvari koje ce nas opaliti po glavi a mozemo uticati na njih sad, tj. mogli bismo kad se ne bi zamarali glupostima.
:D
sebilj

#14 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by sebilj »

mIRCerka wrote:
seka wrote:
sebilj wrote: nista ti ne skuzi :?

seko, ako nisi skontala sta je sebilj rekao, i ako nisi iz mog posta skontala poentu, nacrtacu ti ovako, malo vulgarno, jer sam bijesna i placem vec sat vremena:

Boli me kurac sto se umro Pavaroti (u stvari tuzna sam jer sam ga uvijek gotivila) jer su djeca kukuruza iz aleje lipa opet sinoc pobila 6 macica, jer su mi opet provallili u zgradu, i jer sam hljeb jutros platila 70 feninga umjesto 50 kao do sada...

Nije u pitanju Pavaroti, nije u pitanju Safet Isovic, vec je u pitanju trosenj vremena na nesto sto se promijeniti ne moze, dok se nama pod nosom desavaju stvari koje ce nas opaliti po glavi a mozemo uticati na njih sad, tj. mogli bismo kad se ne bi zamarali glupostima.
hvala mirci, ja ne htjedoh bit vulgaran :D
mora se crtat izgleda uskoro, ja nemam bojica, sve sam pogubio :D
sebilj

#15 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by sebilj »

ostro i na prvu wrote:
mIRCerka wrote:
seka wrote: pa objasni :? cemu tema :?

kao prvo za nekog ko uredjuje ovaj forum zaista vulgaran reply i to ti ne prilici a vezano za dva velikana koja su preminula mislim da ih je ipak vrijedno spomenti,diskutovati i osvrnuti se na ono sto su nam u amanet ostavili.
:-? treba crtat, trebaaaaaaaaaaaaaaaa uhhhhhhhhhhhhh !!!!! :x
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#16 Re: Sta cu ja sad sto je....

Post by karabaja-x »

sebilj wrote:
mIRCerka wrote:
seka wrote: pa objasni :? cemu tema :?

hvala mirci, ja ne htjedoh bit vulgaran :D
mora se crtat izgleda uskoro, ja nemam bojica, sve sam pogubio :D
sve to sam i ja htio, al bi mi mrsko to stavit na papir
Locked