aha...Šeha wrote:Ali ti si svoj san i ostvarila![]()
a nisi ni ti daleko...
Moderator: anex
u zavisnosti od onoga sto mi se desavalo u zivotu toga sam se i igrala...kada sam zaglavila na tretmanu u klinici za ocnebolesti po povratku sam se igrala toga...lijecila sam lutke tako sto sam im stavljala kapi u ocianais_nin wrote:kad ste bili mali malecni sta ste sanjali da budete kad porastete?Koliko je vasa danasnja struka daleko od tog sna?
ja sam imala dugogodisnju fiks ideju da cu da postanem pilotcak se aktivno radilo na tome jedno vrijeme...druga furka je bila da cu da budem doktor...naravno, hirurg...samo su mi taj san pokusavali izbiti iz glave jer sam alergicna na pencilin....
al' eto moja sadasnja struka ima veze s bolnicom
otkud ti znas za to?Šeha wrote:Lace, meni je najdraza ona mastarija kad si se sa drugaricom igrala mame i ... mame![]()
![]()
anais_nin wrote:kad ste bili mali malecni sta ste sanjali da budete kad porastete?Koliko je vasa danasnja struka daleko od tog sna?
ja sam imala dugogodisnju fiks ideju da cu da postanem pilotcak se aktivno radilo na tome jedno vrijeme...druga furka je bila da cu da budem doktor...naravno, hirurg...samo su mi taj san pokusavali izbiti iz glave jer sam alergicna na pencilin....
al' eto moja sadasnja struka ima veze s bolnicom
Bolje od tvog , garantKakvo tijelo bug ima
Ima nas još željnihSevap bi bilo pitt-u poslati jedan primjerak nase odjece...
... da ce se mojim protivnicima noge vezati u cvor, ... da ce me na svaki nacin pokusavati zaustaviti, a ja ...... ja prolazim, .... cik - cak, .... cik - cak, k`o singerica. Sa tribina cujem najljepsu muziku, ...."Pape majstore ... - Pape majstore!!!" ... a ja, ..... ja dobijam krila, ... vezem sitni vez.