ja sam imala dugogodisnju fiks ideju da cu da postanem pilot
al' eto moja sadasnja struka ima veze s bolnicom
Moderator: anex
Vruci Kaj, Erotika, kondomi........flora.sa wrote:
trafika je za mene bio vrhunac...časopisi, žvake, novine, olovke...svega na tako malom prostoru...
knjižare...joj te knjige koje sam obožavala, pa sveske, okviri, olovke svih boja, crtaći pribor, mirisne gumice....uhhhhh....
mislim da je ova tema već bila...i ja sam isto ovo postirala....i pitt je isto ovako reagovao na moj post...pitt wrote:Vruci Kaj, Erotika, kondomi........flora.sa wrote:
trafika je za mene bio vrhunac...časopisi, žvake, novine, olovke...svega na tako malom prostoru...
knjižare...joj te knjige koje sam obožavala, pa sveske, okviri, olovke svih boja, crtaći pribor, mirisne gumice....uhhhhh....
:D:D
Dobro je onda.....imamo kontinuitetflora.sa wrote:mislim da je ova tema već bila...i ja sam isto ovo postirala....i pitt je isto ovako reagovao na moj post...pitt wrote:Vruci Kaj, Erotika, kondomi........flora.sa wrote:
![]()
![]()
sve je isto...
samo njega nema..flora.sa wrote:mislim da je ova tema već bila...i ja sam isto ovo postirala....i pitt je isto ovako reagovao na moj post...pitt wrote:Vruci Kaj, Erotika, kondomi........flora.sa wrote:
![]()
![]()
sve je isto...