Sta cinite kada "izletite"?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Koliko ona/on zna o dijelu vaseg zivota u koji nije ukljucen/a?

Sve
5
19%
Prilicno
10
38%
Malo
4
15%
Djelimicno
2
8%
Nista
5
19%

Total votes: 26

River_isle

#1 Sta cinite kada "izletite"?

Post by River_isle »

Sigurno ste bili u situaciji kada brzopleto, bez razmisljanja ili pukim slucajem kazete nesto sto nije za usi vaseg partnera; ona/on to registruje naravno i onda... kako spasavate brod koji tone? Vas nacin za "izvlacenje" iz neugodne situacije?
anais_nin

#2 Re: Sta cinite kada "izletite"?

Post by anais_nin »

River_isle wrote:Sigurno ste bili u situaciji kada brzopleto, bez razmisljanja ili pukim slucajem kazete nesto sto nije za usi vaseg partnera; ona/on to registruje naravno i onda... kako spasavate brod koji tone? Vas nacin za "izvlacenje" iz neugodne situacije?

kao npr? :? :D jedino sto mi pada na pamet, a u sta se ovo tvoje pitanje najlakse pretvara je "sta radite kad vas uhvate u lazi" :D je l to to? :D
d2

Post by d2 »

najbolji nacin da te ne uhvate u lazi je da ne lazes, tako i radim, ako sam vec odabrao sam nekoga s kim su biti u vezi zasto onda lagati ? ako moram lagati znaci da radim nesto lose, ako radim nesto lose sto sam onda sa tom osobom u vezi ?
River_isle

Post by River_isle »

:-D pa laz obicno uslijedi nakon sto nesto lanemo
dakle nije nuzno laz u pitanju, nego neka stvar koju ne bismo inace podijelili sa osobom s kojom smo
Baby Jane

Post by Baby Jane »

d2 wrote:najbolji nacin da te ne uhvate u lazi je da ne lazes, tako i radim, ako sam vec odabrao sam nekoga s kim su biti u vezi zasto onda lagati ? ako moram lagati znaci da radim nesto lose, ako radim nesto lose sto sam onda sa tom osobom u vezi ?
Slazem se. Nije samo zato, jer ja sam inace brbljivica, pa bi mi to svakako izletilo, tako da ne vidim koristi od laganja. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

River_isle wrote::-D pa laz obicno uslijedi nakon sto nesto lanemo
dakle nije nuzno laz u pitanju, nego neka stvar koju ne bismo inace podijelili sa osobom s kojom smo
pa kao na primjer? :? :D jer mada ne smatram da je potrebno reci SVE (dragi jutros sam ustala u 7:08, zatim sam oprala zube, nisam doruckovala, ali zato se jesam na putu do posla bezazleno osmjehnula postaru....itd itd :D), ali ne mislim da bih bila komotna u vezi s nekim pred kim ili kome NE MOGU reci bilo sta (o mom zivotu)... :D zarko me zanima tvoj primjer :D
d2

Post by d2 »

bezazleno ?
poštaru ?

:lol: :lol:
River_isle

Post by River_isle »

primjer: s njim sam pila kafu jucer.... onaj prije nego sam tebe upoznala :p ma zapravo on mi je rodjak dalji, ali tu je negdje oko lijevog/desnog koljena zavisi kako sjedimo
:lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

d2 wrote:bezazleno ?
poštaru ?

eeeeee moj postar je bio stvarno zaista :oops: kao prvo jedna od vecih mostarskih legendi :D kao drugo neprevazidjen smisao za humor, kao i za odredjene finese :D skoro svako jutro bi ga srela na istom mjestu na putu za posao, a on je uvijek imao ili neki vic, ili neku lijepu rijec (posebno one u stilu "eh da sam jedno 30-40 godina mladji, odmah bi te ukrao tom momku tvom :lol:), a ponekad i koji cvjetak :D da mi uljepsa dan :D sta je osmijeh naspram toga? :D
River_isle

Post by River_isle »

d2 wrote:bezazleno ?
poštaru ?

meni je cekat da se moj Raif penzjonise :lol:
black

Post by black »

zaletim se pa uletim
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja znam da zene vecinom sakriju koliko su potrosile (ako su u nekom novcanom skripcu), pa onda izlete i za dupe se ujedu :D
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:... dragi jutros sam ustala u 7:08, zatim sam oprala zube, nisam doruckovala, ali zato se jesam na putu do posla bezazleno osmjehnula postaru....itd itd :D ...
ovo bi moglo biti opustajuce za sagovornika, dobija se osjecaj putovanja kroz vrijeme :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

mamica papucarka wrote:ja znam da zene vecinom sakriju koliko su potrosile (ako su u nekom novcanom skripcu), pa onda izlete i za dupe se ujedu :D

hahahahah...obično :lol: :lol: :lol:
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

ne izlijecem :D 8-)
profi25

Post by profi25 »

napravim se kao da nisam izletio, nego eto to tako normalno bilo :D
najbolje je napraviti se lud :-)

onda stopiram tu temu i pocinjem nesto nju ispitivati i na nju prebacim lopticu :run:
Post Reply