Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koliko ja skontam za svojih 27 god,.,.cetnici su htjeli(jos uvjek zele) veliku srbiju,.,hrvati veliku croatiu ,., a alija dzamahiriju,., sta dobismo mi obican narod samo najebasmoo,,
samo da hoce otvorit sve dokumente,., ne ono pregledano izbrisano,.,., sta bi se svasta saznalo,., al jbga dosta i ovoo da malo uskomesa lesinare
sema911s wrote:koliko ja skontam za svojih 27 god,.,.cetnici su htjeli(jos uvjek zele) veliku srbiju,.,hrvati veliku croatiu ,., a alija dzamahiriju,., sta dobismo mi obican narod samo najebasmoo,,
sema911s wrote:koliko ja skontam za svojih 27 god,.,.cetnici su htjeli(jos uvjek zele) veliku srbiju,.,hrvati veliku croatiu ,., a alija dzamahiriju,., sta dobismo mi obican narod samo najebasmoo,,
Svi su isti bili, je li to hoces da kazes?
I na sta ciljas sa tim terminom "dzamahirija" ?
Ne zna ni sta to znaci inace to nikad ne bi ni koristio
samo da hoce otvorit sve dokumente,., ne ono pregledano izbrisano,.,., sta bi se svasta saznalo,., al jbga dosta i ovoo da malo uskomesa lesinare
Sema jako si bezobrazan.Uostalom džamahirija znači republika.I hrvatska je džamahirija....A ovo izjednačavanje krivice samo govori kolko smo mi bošnajci u govnima i zašto kao narod nikad nismo imali državu nit ćemo je imati.
Svi su isti bili, je li to hoces da kazes?
I na sta ciljas sa tim terminom "dzamahirija" ?
Misli da ti je Alijica htio na svom komadu podijeljenog kolaca stvoriti islamsku fildzan-drzavicu u kojoj ce vladati nekoliko "dinastija".
A tvoji su htjeli etničku čistu srbiju gdje bi bošnjaka i hrvata bilo samo u bajkama...nemoj mislit da se sa tim yugo zastavicama mozes prodati,citao sam ja tvoje komente i prije..
Nista nije tako preuvelicano kao uloga obavjestajnih sluzbi.
Pazi ti njih. Alija bi kao islamsku drzavu, a Haris ne bi. Majko mila sa kakvim sve polusvijetom imamo posla. Oni nesto kao analiziraju.
Ali najbolje je ono kako im je pijani Iracanin prodao pricu o WMD da bi dobio njemacku vizu
Eto kad nismo nezavisna drzava. Kazu hasisari kako nam ne treba ni vojska, ni pravni fakultet pa ni ekonomski fakultet. Sta ce nam.
Liga Rojalista wrote:
A tvoji su htjeli etničku čistu srbiju gdje bi bošnjaka i hrvata bilo samo u bajkama...nemoj mislit da se sa tim yugo zastavicama mozes prodati,citao sam ja tvoje komente i prije..
[/quote]
Preko 100 godina se pokusava unistiti BiH i narod Bosnjacki...pa im nije poslo za rukom...imali su dosta vremena
kao i 3 rata....BiH i Bosnjaci opstadose...sada jaci nego proteklih 100 godina...uzalud vam trud sviraci...
Liga Rojalista wrote:
Preko 100 godina se pokusava unistiti BiH i narod Bosnjacki...pa im nije poslo za rukom...imali su dosta vremena
kao i 3 rata....BiH i Bosnjaci opstadose...sada jaci nego proteklih 100 godina...uzalud vam trud sviraci... [/quote]
Umjesto BiH i Bosnjaka stavi Srbija i Srbi i dobijes pricu cetnika
Liga Rojalista wrote:
kao i 3 rata....BiH i Bosnjaci opstadose...sada jaci nego proteklih 100 godina...uzalud vam trud sviraci...
Umjesto BiH i Bosnjaka stavi Srbija i Srbi i dobijes pricu cetnika [/quote]
Znaci negiras da ste cinili genocide nad Bosnjacima i u Balkanskim ratovima , i u prvom i u drugom svjetskom i u ovom zadnjem Kako se samo ofiraju .
Sto ti je glupi bosnjo, evo citam ove komentare na klixu i zakljucak je da su amerikanci poceli rat. Po ko zna koji put padaju na onu propagandnu "ko nas bre zavadi". Najgluplji narod na planeti.
Havatar wrote:
Znaci negiras da ste cinili genocide nad Bosnjacima i u Balkanskim ratovima , i u prvom i u drugom svjetskom i u ovom zadnjem Kako se samo ofiraju .
Ko cinio genocid? Ja? Aha kontam. Vidis "Zoki" To mora da je Srbin, A ako je Srbin, znaci da je cetnik, ako je cetnik, znaci da je cinio genocid.
Pateticno
Ja se, suprotno od tebe i takvih kao ti, ne deklarisem kao srbin, bosnjak ili hrvat. Mozda je to tesko zamisliti kad si naviknut da mislis u svojoj jebenoj kutiji od 5 m2. Meni se ne igra indijanca, vi koji se hocete dijeliti po plemenima, svaka vam cast, tako i nastavite. Samo nemojte mene mijesati u vasim pricama o bosnjastvu, srpstvu itd itd.
Havatar wrote:
Ko cinio genocid? Ja? Aha kontam. Vidis "Zoki" To mora da je Srbin, A ako je Srbin, znaci da je cetnik, ako je cetnik, znaci da je cinio genocid.
Pateticno
Ja se, suprotno od tebe i takvih kao ti, ne deklarisem kao srbin, bosnjak ili hrvat. Mozda je to tesko zamisliti kad si naviknut da mislis u svojoj jebenoj kutiji od 5 m2. Meni se ne igra indijanca, vi koji se hocete dijeliti po plemenima, svaka vam cast, tako i nastavite. Samo nemojte mene mijesati u vasim pricama o bosnjastvu, srpstvu itd itd.
sori za oftopik
Pa ako si takav sto negiras da je cilj bio da se uniste Bosnjaci kad je to cinjenica
rajv0sa wrote:Sto ti je glupi bosnjo, evo citam ove komentare na klixu i zakljucak je da su amerikanci poceli rat. Po ko zna koji put padaju na onu propagandnu "ko nas bre zavadi". Najgluplji narod na planeti.
sta je ba ovo? eki teksta. i zar bi oficir cia-e na treskavici nosio ovako glupu mapu?
ovo neki srboslav iz vojkovica nacrto i dao srni da objavi na vestima.
sta je ba ovo? eki teksta. i zar bi oficir cia-e na treskavici nosio ovako glupu mapu?
rajv0sa wrote:Sto ti je glupi bosnjo, evo citam ove komentare na klixu i zakljucak je da su amerikanci poceli rat. Po ko zna koji put padaju na onu propagandnu "ko nas bre zavadi". Najgluplji narod na planeti.