uFff...ne znas ni ti sa valja...muha_sa wrote: samo cevapirijetko doruckujem
izadjem u čaršiju i drito po cevapima--njih bi mogAo za dorucak, rucak, veceru i izmedju obroka
ne do mi bog dva dana preskocit a ne pojest bar peticuGuadalajara wrote:uFff...ne znas ni ti sa valja...muha_sa wrote: samo cevapirijetko doruckujem
izadjem u čaršiju i drito po cevapima--njih bi mogAo za dorucak, rucak, veceru i izmedju obroka
muha_sa wrote:ne do mi bog dva dana preskocit a ne pojest bar peticuGuadalajara wrote:uFff...ne znas ni ti sa valja...muha_sa wrote: samo cevapirijetko doruckujem

ovoga ima i kod mene¤ jelena ¤ wrote:
Doručak za neradni dan.
Ustaneš, doručkuješ i opet se vratiš u krevet da dođeš sebi.
Kako ti ne dosadi dvije godine svako jutro isti doručak?!Optimist wrote:
+
I ovako vec sigurno 2 godine, ako ne i vise.
Mada su ove pahuljice postale preskupe, 6,5KM kutija, koja mi traje 3 jutra, tj 3 solje.
Da li neko zna neke druge koje su iste ali jeftinije? Sta god da sam probao nije mi odgovaralo.
muha_sa wrote:kakve su vam to hapice![]()
![]()
jedino ja konkretno žderem
Guadalajara wrote:ovoga ima i kod mene¤ jelena ¤ wrote: Doručak za neradni dan.
Ustaneš, doručkuješ i opet se vratiš u krevet da dođeš sebi.![]()
samo domace...a ne ove hapice...¤ jelena ¤ wrote:Guadalajara wrote:ovoga ima i kod mene¤ jelena ¤ wrote: Doručak za neradni dan.
Ustaneš, doručkuješ i opet se vratiš u krevet da dođeš sebi.![]()
![]()
Ima tako tih doručaka sa kojima se nemoš drukčije izborit.
moze i ovo...iako sam ja bacio cigare....nepass1 wrote:dvije cigare i dva dcl kafe
Ne jedem vikendom, samo radnim danima kad idem na posao. Navikao organizam tako da ubacim nesto u kljun prije nego izadjem iz kuce, i onda mi se ne zuri za dorucak, tj svejedno mi bio on u 10 ili 12h.Naslovnica wrote: Kako ti ne dosadi dvije godine svako jutro isti doručak?!
Isto su skupe, oko 5-6 KM, ali meni traju skoro sedmicu.Optimist wrote:
+
I ovako vec sigurno 2 godine, ako ne i vise.
Mada su ove pahuljice postale preskupe, 6,5KM kutija, koja mi traje 3 jutra, tj 3 solje.
Da li neko zna neke druge koje su iste ali jeftinije? Sta god da sam probao nije mi odgovaralo.

Digni turbe zelucu, zasluzio je.muha_sa wrote:kakve su vam to hapice![]()
![]()
jedino ja konkretno žderem