Sta cemo sa kipom cetnika Draze Mihajlovica u Brckom?
-
Soldier_of_Allah
#1 Sta cemo sa kipom cetnika Draze Mihajlovica u Brckom?
Predlazem hitno rusenje kipa tog cetnika i zlocinca....
-
Soldier_of_Allah
Bosna je ostala i bez regularne vojske, a kamoli paravojnih jedinica...moj jarane, pratis li pAlitiku...
-
car-x
po komija ili ovog alahovog ratnika?Šeha wrote:Ovaj Komijev prijedlog se ne moze lose zavrsiti... Sta god se desi![]()
![]()
hehehe..
zasto rusiti.. bolje prodati nekom obozavatelju lika i djela predmetnog djenerala.. jos se moze ubit i koja para..
-
Davy Crockett
#6 Re: Sta cemo sa kipom cetnika Draze Mihajlovica u Brckom?
Kip je odavno premješten na lokalno groblje. Nisi u toku!Soldier_of_Allah wrote:Predlazem hitno rusenje kipa tog cetnika i zlocinca....
- pitt
#7 Re: Sta cemo sa kipom cetnika Draze Mihajlovica u Brckom?
Wowwwww.....koje rjesenje problemaDavy Crockett wrote:Kip je odavno premješten na lokalno groblje. Nisi u toku!Soldier_of_Allah wrote:Predlazem hitno rusenje kipa tog cetnika i zlocinca....
-
Davy Crockett
#8 Re: Sta cemo sa kipom cetnika Draze Mihajlovica u Brckom?
Važno je da nije u gradu. Ako su odlučili da ga sada smjeste tamo njihov problem mada s obzirom da rcp još uvijek djeluje u Brčkom neka ga oni smjeste u njihov podrum i svakodnevno mu se mole.pitt wrote:Wowwwww.....koje rjesenje problemaDavy Crockett wrote:Kip je odavno premješten na lokalno groblje. Nisi u toku!Soldier_of_Allah wrote:Predlazem hitno rusenje kipa tog cetnika i zlocinca....:D
-
Davy Crockett
Lako je kukati!pitt wrote:Problem je sto ima hejbet prikaza koji su opsjednuti zlocincima.....na sve strane. Dok god takvi imaju sansu da javno djeluju i direktno ili indirektno uticu na javni zivot i politicku situaciju crno nam se pise.
Što se vi iz dijaspore malo više ne založite? Najlakše je kukati!
- Alfons Kauders
Sto bi se oni zalagali, kad se ni mi ne zalazemo...Davy Crockett wrote:Lako je kukati!pitt wrote:Problem je sto ima hejbet prikaza koji su opsjednuti zlocincima.....na sve strane. Dok god takvi imaju sansu da javno djeluju i direktno ili indirektno uticu na javni zivot i politicku situaciju crno nam se pise.
A to sto se u RS bas i ne provode odredjeni dijelovi Krivicnog zakona je posebna stvar.
- Alfons Kauders
Nije kameni, vec broncani... Trebala bi ti brusilica da ga prikoljes..._BaykoNoor_ wrote:Sta cemo sa Drazom? KOLJI KAMENOG VLAHA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
Hocu kurac ....da prostisDavy Crockett wrote:Lako je kukati!pitt wrote:Problem je sto ima hejbet prikaza koji su opsjednuti zlocincima.....na sve strane. Dok god takvi imaju sansu da javno djeluju i direktno ili indirektno uticu na javni zivot i politicku situaciju crno nam se pise.
kad se ne zalazu oni koji tamo zive i kojima te prikaze o glavi rade i sudbinu kroje treba ja da se lomim odavde. I onda opet ce da bude dijaspora je za sve kriva......
- danas
pa sta da radim iz dijaspore? evo, organizujem i spremam revoluciju. jer sada sam ja "ekstremna emigracija" -- kao sto su ustase i cetnici bili za komunistickog vakta. napalila sam se da "rusim drzavu"...pitt wrote:Hocu kurac ....da prostisDavy Crockett wrote:Lako je kukati!pitt wrote:Problem je sto ima hejbet prikaza koji su opsjednuti zlocincima.....na sve strane. Dok god takvi imaju sansu da javno djeluju i direktno ili indirektno uticu na javni zivot i politicku situaciju crno nam se pise.
kad se ne zalazu oni koji tamo zive i kojima te prikaze o glavi rade i sudbinu kroje treba ja da se lomim odavde. I onda opet ce da bude dijaspora je za sve kriva......
-
_BaykoNoor_
Hvala kolega na dragocjenoj ispravciAlfons Kauders wrote:Nije kameni, vec broncani... Trebala bi ti brusilica da ga prikoljes..._BaykoNoor_ wrote:Sta cemo sa Drazom? KOLJI KAMENOG VLAHA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
To radimo, manje-vise neuspjesno od 1878...pitt wrote:Samo vi sjedite, ispijajte kafe i mahalajte....a nek vam drugi kroje sudbinu i biju vase bitke
-
_BaykoNoor_
da budemo malo iskreniji cini mi se da bi tacniji datum bio 1835Alfons Kauders wrote:To radimo, manje-vise neuspjesno od 1878...pitt wrote:Samo vi sjedite, ispijajte kafe i mahalajte....a nek vam drugi kroje sudbinu i biju vase bitke
p.s. (nevidljivim slovima) jel se ono pittuljica naljutio nesto?
-
Davy Crockett
Šta predlažeš kao rješenje?pitt wrote:Samo vi sjedite, ispijajte kafe i mahalajte....a nek vam drugi kroje sudbinu i biju vase bitke
- Alfons Kauders
Pa moglo bi se reci 1835, ali prije 1463..._BaykoNoor_ wrote:da budemo malo iskreniji cini mi se da bi tacniji datum bio 1835Alfons Kauders wrote:To radimo, manje-vise neuspjesno od 1878...pitt wrote:Samo vi sjedite, ispijajte kafe i mahalajte....a nek vam drugi kroje sudbinu i biju vase bitke![]()
![]()
mada ruku na srce...mozda bi i 1463 doci u obzir ali necemo bas toliko cjepidlaciti
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. (nevidljivim slovima) jel se ono pittuljica naljutio nesto?
Ma pusti pitta, to je ono vrijeme u mjesecu, pa nam je pittica malo neuroticna