sta ce donijeti 11-ti decembar

Post Reply
mostarac

Post by mostarac »

ja sam fino rekao sta znaci nezavisnost kosova za bih, tema je ocito pobrisana, a mislio sam neke daltoniste i retarde podsjetiti ovdje sta su srali i kako su glupi bili.
Kosovo pod srpskom vlascu je vitalni interes BiH.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ne mogu vjerovati kako Bosnjaci mogu nasjedati srpskoj propagandi ... ali ko zna jesu li Bosnjaci ... na internetu je svasta moguce :D

evo najnovijeg bisera iz srpske kuhinje ... grohotom se smejemo :lol:
AMERIČKI ŽIGOLO
Hašim Tači imao ljubavnu romansu sa bivšom američkom državnom sekretarkom Medlin Olbrajt, koja je od njega napravila političara

Image

BEOGRAD - Hašim Tači, koji je posle izborne pobede njegove Demokratske partije Kosova već viđen za premijera, svoj lični i politički uspon najviše može da zahvali romansi sa Medlin Olbrajt! Kako za Kurir tvrdi nekadašnji Tačijev blizak saradnik, lider DPK i bivša američka državna sekretarka bili su u strasnoj ljubavnoj vezi, što je Tači vešto iskoristio za svoj uspon na političkoj sceni kosovskih Albanaca.

Već prilikom njihovog prvog susreta, koji se desio krajem devedesetih godina, lepuškasti komandant OVK, poznat pod nadimkom Zmija, zapao je za oko vremešnoj Olbrajtovoj. Ona je odmah pred svojim poznanicima prokomentarisala: „Šarmantan je ovaj mali. Ovo je jedini albanski političar koji zna šta hoće. Samo ga treba malo usmeriti.“

- Tači, koji je i te kako svestan svog fizičkog izgleda, rešio je da se „ušemi“ sa mnogo starijom Medlin, jer je u njoj video šansu za svoj dalji napredak. Bio je svestan da joj se dopada i ubrzo je počeo sa udvaranjem - priča izvor Kurira iz vrha kosovskih vlasti koji je bio svedok ove ljubavne priče.

Kako nastavlja, Tači je odmah počeo da „radi na sebi“.
- Zahvaljujući svom trudu da što više ugodi Olbrajtovoj, Tači je otišao u SAD da usavrši engleski, a ona ga je lično podučavala ponašanju, kako da se obuče, rukuje, smeje. Naučila ga je i diplomatskom ponašanju, kupovala mu poklone i od jednog sirovog gorštaka koji ni na svom maternjem jeziku nije umeo lepo da se izražava napravila pristojnog političara - priča naš sagovornik.

On dodaje da je i Hašim Tači pošteno odrađivao svoj „deo posla“.
- On je šetkao sa njom, išao na prijeme i ugađao joj na sve načine, što podrazumeva i krevet. Ma, njihova veza je bila javna tajna. E sad, što ona nije shvatila da je on samo koristi da bi ostvario više ciljeve, ne samo za sebe već i za albanski narod, to je drugi problem. Ko zna, možda je Olbrajtova i znala zašto je Tači sa njom, ali joj je imponovalo da bude sa „piletinom“ - završava priču naš sagovornik.

To što je sada na korak od toga da postane premijer, dovoljno govori da je Hašim Tači i te kako iskoristio šansu koja mu se pružila, a i da mu se „žrtva“ koju je podneo i te kako isplatila. Danas bivši gerilac Zmija odlučuje o najvažnijim pitanjima na Kosovu.

I VELJA BI, SINE

Svojevremeno se i aktuelni srpski ministar za infrastrukturu Velimir Ilić nudio da spava sa Medlin Olbrajt i tako pomogne Srbiji, ali nije uspeo. U izjavi za Kurir on kaže da je bio „izminiran“ od svojih kolega.
- Ovi naši me napadoše i izofiraše mi kombinaciju, a Tači lepo iskoristio svoju šansu. Ali, na njega ne mogu da budem ljubomoran jer nismo ista krvna grupa - poručuje Velja.
nisu normalni :lol:
visby

Post by visby »

A dok je studirala madeline je bila u vezi sa nekim Srbinom. Vijest iz 1999. Otac Gerhard Schrodera je bio srpski zarobljenik, takodje vijest iz 1999. :-)
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

basta sljezove boje wrote:ne mogu vjerovati kako Bosnjaci mogu nasjedati srpskoj propagandi ... ali ko zna jesu li Bosnjaci ... na internetu je svasta moguce :D

evo najnovijeg bisera iz srpske kuhinje ... grohotom se smejemo :lol:
AMERIČKI ŽIGOLO
Hašim Tači imao ljubavnu romansu sa bivšom američkom državnom sekretarkom Medlin Olbrajt, koja je od njega napravila političara

Image

BEOGRAD - Hašim Tači, koji je posle izborne pobede njegove Demokratske partije Kosova već viđen za premijera, svoj lični i politički uspon najviše može da zahvali romansi sa Medlin Olbrajt! Kako za Kurir tvrdi nekadašnji Tačijev blizak saradnik, lider DPK i bivša američka državna sekretarka bili su u strasnoj ljubavnoj vezi, što je Tači vešto iskoristio za svoj uspon na političkoj sceni kosovskih Albanaca.

Već prilikom njihovog prvog susreta, koji se desio krajem devedesetih godina, lepuškasti komandant OVK, poznat pod nadimkom Zmija, zapao je za oko vremešnoj Olbrajtovoj. Ona je odmah pred svojim poznanicima prokomentarisala: „Šarmantan je ovaj mali. Ovo je jedini albanski političar koji zna šta hoće. Samo ga treba malo usmeriti.“

- Tači, koji je i te kako svestan svog fizičkog izgleda, rešio je da se „ušemi“ sa mnogo starijom Medlin, jer je u njoj video šansu za svoj dalji napredak. Bio je svestan da joj se dopada i ubrzo je počeo sa udvaranjem - priča izvor Kurira iz vrha kosovskih vlasti koji je bio svedok ove ljubavne priče.

Kako nastavlja, Tači je odmah počeo da „radi na sebi“.
- Zahvaljujući svom trudu da što više ugodi Olbrajtovoj, Tači je otišao u SAD da usavrši engleski, a ona ga je lično podučavala ponašanju, kako da se obuče, rukuje, smeje. Naučila ga je i diplomatskom ponašanju, kupovala mu poklone i od jednog sirovog gorštaka koji ni na svom maternjem jeziku nije umeo lepo da se izražava napravila pristojnog političara - priča naš sagovornik.

On dodaje da je i Hašim Tači pošteno odrađivao svoj „deo posla“.
- On je šetkao sa njom, išao na prijeme i ugađao joj na sve načine, što podrazumeva i krevet. Ma, njihova veza je bila javna tajna. E sad, što ona nije shvatila da je on samo koristi da bi ostvario više ciljeve, ne samo za sebe već i za albanski narod, to je drugi problem. Ko zna, možda je Olbrajtova i znala zašto je Tači sa njom, ali joj je imponovalo da bude sa „piletinom“ - završava priču naš sagovornik.

To što je sada na korak od toga da postane premijer, dovoljno govori da je Hašim Tači i te kako iskoristio šansu koja mu se pružila, a i da mu se „žrtva“ koju je podneo i te kako isplatila. Danas bivši gerilac Zmija odlučuje o najvažnijim pitanjima na Kosovu.

I VELJA BI, SINE

Svojevremeno se i aktuelni srpski ministar za infrastrukturu Velimir Ilić nudio da spava sa Medlin Olbrajt i tako pomogne Srbiji, ali nije uspeo. U izjavi za Kurir on kaže da je bio „izminiran“ od svojih kolega.
- Ovi naši me napadoše i izofiraše mi kombinaciju, a Tači lepo iskoristio svoju šansu. Ali, na njega ne mogu da budem ljubomoran jer nismo ista krvna grupa - poručuje Velja.
nisu normalni :lol:
ko prije djevojci kosovo je njegovo :lol: :lol: :lol:
boergoat

Post by boergoat »

Ima li ikoga da više zatvori ovu temu, fuj.
Bosanski_kralj

Post by Bosanski_kralj »

Najpametnije za svijet bi bilo da na ovom području izvršava pokuse najnovijih vrasta naoružanja. Ovo pdručje Balkana je zaslužilo da nestane sa lica Zemlje, pa je lipo šteta što nemamo atomskih bombi da se međusobno potamanimo.
Šandor

Post by Šandor »

mostarac wrote:ja sam fino rekao sta znaci nezavisnost kosova za bih, tema je ocito pobrisana, a mislio sam neke daltoniste i retarde podsjetiti ovdje sta su srali i kako su glupi bili.
Zašto bi to bio vitalni interes BiH? Ovdje će puknuti kako god okreneš. To je neizbježno. Inevitable. :D Eventualni ostanak Kosova u Srbiji možda može donijeti još par decenija prividne stabilnosti.

Mislim da bi najbolje bilo da se ovo naše klupko raspetlja u narednih 4-5 godina. Da jednom zauvijek raščistimo. Da se zna ko je dobitnik a ko je gubitnik. Ko će da seli a ko će se raširiti.

Vjerovatno zvučim kao retard. :D Ne, ja ne bih volio ratovati. Ali kompromisi u svrhu očuvanja ovakvog mira dugoročno ne mogu donijeti ništa dobro. Zašto gurati probleme pod tepih? Sa problemima se treba i mora suočiti da bi se došlo do rješenja.

Ne znam kako ne vidiš da je mnogo bolje da sad pukne. Jer šta ćemo kad za par godina Srbija, Hrvatska i Crna Gora budu punopravne članice EU i NATO? Ostat ćemo ni na nebu ni na zemlji. I to će biti savršena prilika za neprijatelje BiH da dovrše posao. A mi nemamo nikakvih šansi za EU i NATO. Ne možemo zaštiti osnovne ekonomske interese BiH a kamo li da doguramo do članstva u EU.

Ako ne pukne sada pući će za 10-20 godina. Kad budeš imao dvoje djece i išijas. :D

Sve ovo sam već rekao. Nisam izmislio ništa novo. Ako u ovakvom stanju dočekamo ulazak susjednih zemalja u EU & NATO gotovi smo. Tek tada će ovo postati Palestina.
basta sljezove boje

kekec wrote:Svi pisu o Kosovu, a dioklecijan uvodi pojam "dardanija". :shock:
Dardanija je historijska regija koja je
zahvatala današnje Kosovo, dijelove južne
Srbije, dijelove zapadne Makedonije i
dijelove sjeverne Albanije
.

Stanovništvo ove regije je bilo ilirskog i tračkog porijekla.
Njihovi najvažniji gradovi su bili Skoplje, Niš i njihov
glavni grad Ulpiana blizu današnje Prištine. Ovaj dio Balkana
je osvojen od strane Rimljana 28. godine PNE.
Prvobitno je bio dio rimske provincije Moesia da bi za
vrijeme cara Dioklecijana postala provincija.
Nidje veza sa danasnjim kosovskim albancima i Kosovom. :roll:
postoji ideja o Dardaniji kao balkanskom Beneluksu. Postoji konkretan plan koji se nalazi u programu PDP. Dioklecijan je najupuceniji u temu ovog topica, jer mi se cini da je on jedini ovdje u stanju citati medije na albanskom
sekiracija

Post by sekiracija »

11decembar ce donijeti 12 decembar :lol:
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

Mislim da je jos prerano ali njemacki meteorlozi ocekuju snijeg u centralnoj Evropi, pa eto mozda i u nas.
kekec

Post by kekec »

basta sljezove boje wrote: ovo je simpaticno, kao argument dajes kartu koja potpuno negira ono sto pises. Upravo u okolini Zadra, koju su podebljao, Razanac, Arbanasi ... zive Albanci
:-?
Gospodjice. O tebi sam donio zakljucak da si pismena. Prema tome, za ocekivati je da vidis/skontas da ja nisam nista podebljao, nego je to tako i na originalnoj karti, skinutoj sa net-a.

Drugo, kartom sam htio pokazati da su Iliri naseljavali malo veci prostor od "dioklacijan-ove" Dardanije, odnosno da je teza o ilirstvu SAMO danasnjih stanovnika Kosova/Albanije malo upitna.

I trece, to naselje Arbanasi, koje ti spominjes, ne uklapa se u ovu pricu, jer je naselje nastalo kolonizacijom u prvoj polovini 18 vijeka, znaci u vrijeme kada su Iliri bili u dobroj mjeri "zaboravljeni". Osim Arbanaskih, bilo je i crnogorskih familija, sto je vidljivo iz prezimena.
Naselje u jugoistočnom dijelu zadarskog poluotoka, danas dio Zadra. Naseljeno početkom 18. stoljeća inicijativom zadarskog nadbiskupa Vicka Zmajevića kolonizacijom albanskih doseljenika (Arbanasi) iz područja južno od Skadarskog jezera u tri doseobe (1726., 1727. i 1733.). Veliko iseljavanje u vrijeme talijanske okupacije između dvaju svjetskih ratova: do 1944. samostalno naselje (Borgo Erizzo), nakon toga novi val iseljavanja (esuli, optanti). Sačuvan je albanski jezik.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Arbanasi

http://dayafterday.blog.hr/2007/05/1622 ... anasi.html
Prozor

Post by Prozor »

Šandor wrote:
mostarac wrote:ja sam fino rekao sta znaci nezavisnost kosova za bih, tema je ocito pobrisana, a mislio sam neke daltoniste i retarde podsjetiti ovdje sta su srali i kako su glupi bili.
Zašto bi to bio vitalni interes BiH? Ovdje će puknuti kako god okreneš. To je neizbježno. Inevitable. :D Eventualni ostanak Kosova u Srbiji možda može donijeti još par decenija prividne stabilnosti.

Mislim da bi najbolje bilo da se ovo naše klupko raspetlja u narednih 4-5 godina. Da jednom zauvijek raščistimo. Da se zna ko je dobitnik a ko je gubitnik. Ko će da seli a ko će se raširiti.

Vjerovatno zvučim kao retard. :D Ne, ja ne bih volio ratovati. Ali kompromisi u svrhu očuvanja ovakvog mira dugoročno ne mogu donijeti ništa dobro. Zašto gurati probleme pod tepih? Sa problemima se treba i mora suočiti da bi se došlo do rješenja.

Ne znam kako ne vidiš da je mnogo bolje da sad pukne. Jer šta ćemo kad za par godina Srbija, Hrvatska i Crna Gora budu punopravne članice EU i NATO? Ostat ćemo ni na nebu ni na zemlji. I to će biti savršena prilika za neprijatelje BiH da dovrše posao. A mi nemamo nikakvih šansi za EU i NATO. Ne možemo zaštiti osnovne ekonomske interese BiH a kamo li da doguramo do članstva u EU.

Ako ne pukne sada pući će za 10-20 godina. Kad budeš imao dvoje djece i išijas. :D

Sve ovo sam već rekao. Nisam izmislio ništa novo. Ako u ovakvom stanju dočekamo ulazak susjednih zemalja u EU & NATO gotovi smo. Tek tada će ovo postati Palestina.
Moram pitati, odakle ovo pises?
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

Gdje je nestala ranija tema o Kosovu ? Bilo je jako mnogo kvalitetnih komentara, i rasprava se vodila nekoliko sedmica. Sad je nema nigdje!!! :?
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

Prozor wrote:
Šandor wrote:

Moram pitati, odakle ovo pises?
A garant iz Bosne, odakle bi drugo :lol:
Šandor

Post by Šandor »

Prozor wrote:Moram pitati, odakle ovo pises?
Iz Sarajeva. Kakve to veze ima?

Fakat ne kontam koja je svrha u održavanju postojećeg stanja. Nema nikakvih šansi da od ove pite napravimo državu.

Eto ako Kosovo ode otići će i RS? Pa šta? Ako opstanak BiH ovisi od toga jebeš tu državu.
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

Šandor wrote:
Prozor wrote:Moram pitati, odakle ovo pises?
Iz Sarajeva. Kakve to veze ima?

Fakat ne kontam koja je svrha u održavanju postojećeg stanja. Nema nikakvih šansi da od ove pite napravimo državu.

Eto ako Kosovo ode otići će i RS? Pa šta? Ako opstanak BiH ovisi od toga jebeš tu državu.
Nekima je jednostavno "odjebavati" djelove BiH :roll: rs je dio BiH, i takva samo moze da i ostane. Neko se je za Bosnu i Hercegovinu stoljecima borio, zbog toga danas i postoji, naci ce se opet neko da je brani ako bude stani pani.
Šandor

Post by Šandor »

Bosanac_21 wrote:Nekima je jednostavno "odjebavati" djelove BiH :roll: rs je dio BiH, i takva samo moze da i ostane. Neko se je za Bosnu i Hercegovinu stoljecima borio, zbog toga danas i postoji, naci ce se opet neko da je brani ako bude stani pani.
Ma nije meni jednostavno odjebavati dio BiH. Ali ako opstanak BiH ovisi od rješenja pitanja Kosova onda fakat jebo ovu zemlju. Ako uvijek popušta samo jedna strana a druga se bori i nogama i rukama da sačuva što je u ratu stekla.....to ne može nikako izaći na dobro.

Eto ja treba da pazim na jezik i da budem kooperativan dok oni slave ono što su dobili srednjovjekovnim metodama. Jašta ću. :-)
newone

Post by newone »

Šandor wrote:
Bosanac_21 wrote:Nekima je jednostavno "odjebavati" djelove BiH :roll: rs je dio BiH, i takva samo moze da i ostane. Neko se je za Bosnu i Hercegovinu stoljecima borio, zbog toga danas i postoji, naci ce se opet neko da je brani ako bude stani pani.
Ma nije meni jednostavno odjebavati dio BiH. Ali ako opstanak BiH ovisi od rješenja pitanja Kosova onda fakat jebo ovu zemlju. Ako uvijek popušta samo jedna strana a druga se bori i nogama i rukama da sačuva što je u ratu stekla.....to ne može nikako izaći na dobro.

Eto ja treba da pazim na jezik i da budem kooperativan dok oni slave ono što su dobili srednjovjekovnim metodama. Jašta ću. :-)
Nikada medzunarodna zajednica nece dozvoliti stvaranje bilo kakve muslimanske drzave na prostorima Bosne i Hercegovine. I ako dodjemo u razvoju ove cjelokupne situacije, a sto je sasvim moguce, i do promjena granica na ustrb Bosne i Hercegovine, uvijek ce medjunarodna zajednica unutar nekih novih granica Bosne i Hercegovine ostaviti dovoljan broj Srba da i dalje budu njen konstitutivni element.
I nemoj nimalo biti naivan da bi nama Bosnjacima u Bosni i Hercegovini bilo ista bolje nego sto nam je sada i da ovdje nema Srba i RS-e. Pogledaj samo oko sebe korupciju, nepotizam, kriminal, pljacku, opsti ekonomski, moralni i kulturni sunovrat Bosnjaka, a sto sve aminuje Bosnjacka politika i Bosnjacka vlast tamo gdje je ima. Totalni fijasko. I naravno sve je tako lijepo iscenirano da mi od drveca ne vidimo sumu i onda kao rezultat imamo nevidjenu situaciju da se 15 godina biraju politicari jedni te isti koji nas vode u rupu bez dna a da narod uopste nije toga svjestan i jos im daje konstantnu podrsku. Znaci nije do Kosova, vec do nas samih.
foo-doo

Post by foo-doo »

Ja lično mislim da Kosovo treba da ide i da mi ne treba da se bojimo. Slažem sa komentarom da je ovo plašenje dio Srpske propagande. Izdržali smo i veće probleme od njih izdržaćemo i ovo.

A ovaj delegat koji bi da pušta dijelove Bosne, očigledno ne živi u tim dijelovima pa mu je tako lako da ih škartira (sindrom političara).

Meni je stvarno preko glave te priče, srbi ovo srbi ono. Pa majka mu stara, pa nisu superman. Mene oni poslije rata više sekunde ne plaše. Ono što mi trebamo da uradimo je da se ponašamo manje merhametli (što nam je u ovim prilikama prava mana) a više da i mi galamimo i dižemo frku (ko što oni rade). Jer u svijetu ko više galami bolje prođe.

Kosovo treba da ide, jer su ljudi zašlužili to i to svi znaju. A mi trebamo povući lekciju od Albanaca i Crnogoraca i biti manje merhametli a više agresivni u svojom stavovima.

Umjesto da na forumima pričamo kako da pritisnemo srbe za genocid i da uklone fatinu crkvu, ovdje se svi prepali šta će biti u decembru.
Divlji u Srcu

Post by Divlji u Srcu »

[quote="Prozor"]Image[/quo

te]

Ko da mi otme iz moje duse / KOSOVO?!

P.s. Prozor mora/ PASTI! :-) :-)
Prozor

Post by Prozor »

Divlji u Srcu wrote:
Prozor wrote:Image[/quo

te]

Ko da mi otme iz moje duse / KOSOVO?!

P.s. Prozor mora/ PASTI! :-) :-)
A kol´ko je puta, dusa tvoja, bila na Kosovu?
basta sljezove boje

Objavljeno 23.11.2007. u 19:19
Doris Pack: Neprihvatljivo izjednačavanje pitanja Kosova i RSVoditeljica izaslanstva Europskog parlamenta za jugoistočnu Europu Doris Pack izjavila je u petak u Bačkoj Topoli da je neprihvatljivo povezivati pitanje statusa Kosova s pitanjem statusa Republike Srpske u Bosni i Hercegovini, naglašavajući da je to "opasna igra".

Pack je izjavila da je "neprihvatljivo ukoliko Vojislav Koštunica pokušava izjednačiti status RS i Kosova i miješati se u unutrašnja pitanja drugih država", kazala je Doris Pack novinarima.
Navela je da su svi zastupnici EVropskog parlamenta 20. novembra dobili pismo od premijera RS Milorada Dodika, koji je demantirao da bilo ko u RS pokušava izjednačiti status tog entiteta s mogućom neovisnošću Kosova.

(FENA)
basta sljezove boje

nakon sto smo saznali da je nas drug Gjarpni bio americki zigolo ( :lol: ), srpski mediji su odlucili da nam otkriju jos neke zanimljivosti vezane uz Kosovo
Madonna: Ne dam Kosovo!

Na konferenciji za štampu kraljica popa, Madonna, izjavila je da svim snagama podržava srpski narod i da će Kosovo biti nezavisno samo preko njenog od joge žilavog i mišićavog tela. Madonna je takođe u svojoj izjavi za medije dodala: „Svako veče se molim za zavisnost Kosova i ovom prilikom pozivam sve Kabala vernike, svih tristajedanaestoro, da se pridruže mojoj molitvi, jer kad neko trpi nepravdu ja napravim humanitarni koncert. Moj muž Gej Riči i ja smo spremni da dođemo u Srbiju i da se borimo za zavisnost Kosova“ – izjavila je Madonna na konferenciji za štampu u Londonu. Madonnina predstavnica za štampu Liz Rozenberg potvrdila je glasine da Madonna namerava da usvoji manji kontingent dece iz Srbije kako bi im pružila šansu za bolji život u Engleskoj, kao i da će Madonna pevati kod Velje na Trgu za Novu godinu. Madonna je dokazala još jednom da je trendseterka i da diktira modu u svetu šou biznisa kad je u pitanju odevanje, muzika, ali i kada je u pitanju humanitarni rad i društvena odgovornost, a znamo da Madonnu svi imitiraju.

Kylie Minogue: Moje srce kuca za Kosovo

Samo nekoliko sati nakon što je Madonna izjavila da podržava zavisnost Kosova, po istoj temi oglasila se i australijska zvezda Kylie Minogue. Kylie je izjavila na konferenciji za štampu u Sidneju da je njen najnoviji singl „2 Hearts“ inspirisan Kosovom. Kylie objašnjava da su dva srca iz pesme ustvari Srbija i Kosovo, i ta dva srca treba da kucaju kao jedno: „Two hearts beat as one. Two love hearts, I need you, I need you“. Kylie je takođe najavila da će sav prihod od prodaje singla „2 Hearts“ da pokloni Vladi Republike Srbije da se bori za zavisnost Kosova. Ona je pozvala građane Srbije da je razumeju što ne može da se prijavi u dobrovoljce, kao što je to učinila Madonna, jer se još uvek oporavlja od teške bolesti.

Amy Winehous: Albanka rules!

Popularna britanska pevačica Amy Winehous izjavila je u eksluzivnom intervjuu za američki magazin „Blender“ da ne koristi bilo kakvu marihuanu, već jedino i samo Albanku. „Albanka rules, man!“ – rekla je ova mlada problematična zvezda i najavila svoju podršku projektu „Zavisno Kosovo“. „Čim moj muž izađe iz zatvora dolazimo u Srbiju da branimo zavisnost Kosova. Neće meni tamo neki Šiptari Albanku da čupaju. Seme mu se zatrlo ko mi Albanku dirne“ – izjavila je s razlogom iznervirana Amy.

Rihanna: Kosovo pod srpskim kišobranom

Popularna pop pevačica Rihanna, koja 24. novembra nastupa u Beogradu, najavila je da će svoju pesmu „Umbrella“ posvetiti projektu „Zavisnost Kosova“, kao i sav novac od prodatih karata. Rešenje za kosovsku krizu treba tražiti u mojoj pesmi „Umbrella“, izjavila je mlada pevačica za MTV Adria. Kosovo treba da se vrati pod srpski kišobran. To je najbolje rešenje za sve strane.

Fergie snima Kosovo Bridges

Nakon dodele MTV muzičkih nagrada u Americi perspektivna pevačica Fergie izjavila je za američke medije da će snimiti Kosovo verziju njenog popularnog hita „London Bridges“ pod nazivom „Kosovo Bridges“. Izlazak ovog singla očekuje u vreme pravoslavnog Božića.

Michael Jackson želi da usvaja decu sa Kosova

Posle nekoliko godina skrivanja od medija, Michael Jackson je ispuzao iz svog skrovišta i izjavio da bi voleo da usvoji nekoliko dece sa Kosova i da sa velikim oduševljenjem prihvata poziv kolege Pahomija da poseti Srbiju i Eparhiju vranjsku. Vladika Pahomije se nije javljao na telefon, tako da nismo bili u mogućnosti da dobijemo njegov komentar na izjavu Michael Jacksona.

Pedro Almodovar: Snimam film o Kosovu

Projektu „Zavisno Kosovo“, koji je zahvatio Holivud, priključio se i Pedro Almodovar, koji je odlučio da snimi film o Kosovu. Na konferenciji za štampu u Madridu poznati španski režiser i oskarovac Pedro Almodovar najavio je da počinje sa snimanjem filma o transvestitu sa Kosova koji preživljava tako što se prostituiše sa vojnicima NATO-a, ali se zaljubljuje u vojnika iz Rusije koji ga spašava i zajedno beže u pravoslavnu Rusiju, gde mu rađa blizance. Transvestita će glumiti Gael Garcia Bernal, koji je već glumio transvestita u Almodovarovom ostvarenju „La Mala Educacion“. Film će koštati deset miliona dolara. Almodovar se već sada nada oskaru za najbolji film.
basta sljezove boje

evo i srpskih zvezda koje ce braniti Kosovo :lol: :lol: :lol:

Image

Image

Image

Image

Image
sjever76

Post by sjever76 »

Bas mi je žao ste ste izbrisali moj post jer sam jedva čekao da mi velike kosmopolite,evropejci i radnici Helsinškog odbora (koji inače albance nikad u životu nisu tako nazvali) objasne vječno pitanje zašto se pripadnici Albanskog naroda vrijeđaju na naziv koji sami koriste.
Inače moj stav je podjela kosova jer je to rješenje koje će zadovoljiti i jedne i druge i konačno će moći povući crtu između sebe.
Ubijeđen sam da bi to svi voljeli samo nesmiju izaći javno s tim prijedlogom.
Post Reply