Sta ce danas OHR uciniti? Zabraniti SDS ili ...?

Post Reply
Prenj

#1 Sta ce danas OHR uciniti? Zabraniti SDS ili ...?

Post by Prenj »

Danas bi OHR trebao izaci sa spiskom mjera protiv onih koji su krivi za propast pregovora o reformi policije.

Kakve su vase prognoze?
Sta ce se danas desiti?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Šta se desilo prije , poslije svake OHR intervencije ?
Fair Life

Post by Fair Life »

Zabraniti SDS ? Ni slucajno im ne pada na pamet. Jedanput je takva solucija bila u igri, ali eto Alija rece "Nemojte, oni su nasa briga."

Sad... nek' puca mozak od "nase brige".
car-x

Post by car-x »

nikad prezalit sto je POLIKITA prestala izlaziti..

ovih dana bi ih pedi garant zabranio.. ;)

kolumna: dnevnik najvise predstavnika:

20.09.2005.
nesto mi se oni moji srbi plaho kofrce.. valja mi onog matijasevica zvat na sijelo da vidim u cemu je problem.. haman je oko medje.. a mogo bi i andana.. komsije su to..

21.09.2005.
danas sam marno kilu jagnjetine kod maksumica.. nesto su mi kod gojka utanjili na kvaliteti.. zabranicu im rad.. ukazom najviseg predstavnika..

22.09.2005.
dok sam ispijo najbolju zilavku koju mi je prosle hefte ona hercegovacka zmijuga donijela, da mi malo zamaze oci u ovoj prici oko banke, prekide me onaj debeli sponzor SDS-a.. toliko sam se nahujo da sam im moro zabranit rad stranke.. na neodredjeno vrijeme..
Prenj

Post by Prenj »

Evo moja prognoza: Bit ce smijenjeni ucesnici pregovora, znaci ministri finansija, policije, sef vlade + Bozo Paravac.
Ali njih je SDS i postavio tu da bi ih OHR jednog dana mogao, bez stete po njih, smijeniti.
Mahalac

Post by Mahalac »

Ne znam zasto se zapeli za to nekadasnje uslovno ukidanje SDS-a kao da bi i da je bilo ukinuto, nesto sustinski promjenilo..."tamo"

sds
pdp
ndp

turac~palac :oops:

a sta ce sada biti ...opet nista :zzzz:
Prenj

Post by Prenj »

Mahalac wrote:Ne znam zasto se zapeli za to nekadasnje uslovno ukidanje SDS-a kao da bi i da je bilo ukinuto, nesto sustinski promjenilo..."tamo"

sds
pdp
ndp

turac~palac :oops:

a sta ce sada biti ...opet nista :zzzz:
Da su isto tako Saveznici mislili 1945. kada je zabranjena i Nacisticka partija i nacisti, vec odavno bi se u Njemackoj pojavio neki novi Firer i ko zna na sta bi danasnja Njemacka i Evropa licili.
Umjesto toga, Njemacka sada je jedna od najpozitivnijih zemalja svijeta ...

Ljudi su kao glina, lako se daju umijesiti, i nabolje i nagore ...
manijak1

Post by manijak1 »

Da su isto tako Saveznici mislili 1945. kada je zabranjena i Nacisticka partija i nacisti, vec odavno bi se u Njemackoj pojavio neki novi Firer i ko zna na sta bi danasnja Njemacka i Evropa licili.
Da :oops: u Španiji ostao Franco u Portugalu vladala vojna hunta u Grčkoj isto tako ........Francuska se takmičila sa Englezima ko će više zauzeti tuđih začina i banana :D ruda ........pa hladni rat ......Kuba .......
eto na šta je ličio svijet i na šta skoro pa i danas isto liči.
BECHO

Post by BECHO »

Trebali bi SDS-ovci da podnesu financijski izvjestaj o poslovanju stranke, jer shushka se shuska da doticni financiraju skrivanje tate Radovana.
hary

Post by hary »

car-x wrote:nikad prezalit sto je POLIKITA prestala izlaziti..

ovih dana bi ih pedi garant zabranio.. ;)

kolumna: dnevnik najvise predstavnika:

20.09.2005.
nesto mi se oni moji srbi plaho kofrce.. valja mi onog matijasevica zvat na sijelo da vidim u cemu je problem.. haman je oko medje.. a mogo bi i andana.. komsije su to..

21.09.2005.
danas sam marno kilu jagnjetine kod maksumica.. nesto su mi kod gojka utanjili na kvaliteti.. zabranicu im rad.. ukazom najviseg predstavnika..

22.09.2005.
dok sam ispijo najbolju zilavku koju mi je prosle hefte ona hercegovacka zmijuga donijela, da mi malo zamaze oci u ovoj prici oko banke, prekide me onaj debeli sponzor SDS-a.. toliko sam se nahujo da sam im moro zabranit rad stranke.. na neodredjeno vrijeme..
E nek se neko i POLIKITE sjetio...meni pravo fali...
Mahalac

Post by Mahalac »

@Prenj..ima mjesta
@Becho...ma ne mogu da vjerujem :roll: :D
BECHO

Post by BECHO »

Mahalac wrote:@Prenj..ima mjesta
I ja nisam mog'o sebi doci kad sam procitao ovu v'jest. Jako sam iznenadjen i uvredjen... :D
Mahalac

Post by Mahalac »

BECHO wrote:
Mahalac wrote:@Prenj..ima mjesta
I ja nisam mog'o sebi doci kad sam procitao ovu v'jest. Jako sam iznenadjen i uvredjen... :D
Znaju li oni da se za to ide na displinsku, a mozda i van iz poduzetja :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Zajebajite se dok možete :oops: :D
JBT

Post by JBT »

Kazu da se riskira izolacija RS-a, njenih gradjana i cijele BiH.
pitt

Post by pitt »

dati im lizalo, pomilovati po glavi i zamoliti da budu bolji sljedeci put :oops:
Jasho

Post by Jasho »

Neće se desiti ništa, jer vlasti RS-a imaju podršku največeg četnika Paddya Ashdowna! Dok je njega SDS-u neće faliti dlaka s glave niti će Radovan Karadžić biti uhapšen!
Himera

Post by Himera »

Neće tu ništa biti oko toga su svi zajedno :x ne diraj :x :x drotove,dok njima ima para sve će biti ok.Samo mi nije nešta jasno odkud lova ovim "frajerima" :x :x :x :x .Realno gledano pa budžet BIH drotova je čak triput veći od budžeta Slovenačkih drotova
Mr_M

Post by Mr_M »

Šta bi se dobilo ukidanjem SDS?
-Ništa
Mislim da treba sačekati do slijedecih izbora, na kojima SDS sigurno gubi a SNSD sigurno pobijedjuje.
Post Reply