Sta ce danas OHR uciniti? Zabraniti SDS ili ...?
-
Prenj
#1 Sta ce danas OHR uciniti? Zabraniti SDS ili ...?
Danas bi OHR trebao izaci sa spiskom mjera protiv onih koji su krivi za propast pregovora o reformi policije.
Kakve su vase prognoze?
Sta ce se danas desiti?
Kakve su vase prognoze?
Sta ce se danas desiti?
- manijak1
-
car-x
nikad prezalit sto je POLIKITA prestala izlaziti..
ovih dana bi ih pedi garant zabranio..
kolumna: dnevnik najvise predstavnika:
20.09.2005.
nesto mi se oni moji srbi plaho kofrce.. valja mi onog matijasevica zvat na sijelo da vidim u cemu je problem.. haman je oko medje.. a mogo bi i andana.. komsije su to..
21.09.2005.
danas sam marno kilu jagnjetine kod maksumica.. nesto su mi kod gojka utanjili na kvaliteti.. zabranicu im rad.. ukazom najviseg predstavnika..
22.09.2005.
dok sam ispijo najbolju zilavku koju mi je prosle hefte ona hercegovacka zmijuga donijela, da mi malo zamaze oci u ovoj prici oko banke, prekide me onaj debeli sponzor SDS-a.. toliko sam se nahujo da sam im moro zabranit rad stranke.. na neodredjeno vrijeme..
20.09.2005.
nesto mi se oni moji srbi plaho kofrce.. valja mi onog matijasevica zvat na sijelo da vidim u cemu je problem.. haman je oko medje.. a mogo bi i andana.. komsije su to..
21.09.2005.
danas sam marno kilu jagnjetine kod maksumica.. nesto su mi kod gojka utanjili na kvaliteti.. zabranicu im rad.. ukazom najviseg predstavnika..
22.09.2005.
dok sam ispijo najbolju zilavku koju mi je prosle hefte ona hercegovacka zmijuga donijela, da mi malo zamaze oci u ovoj prici oko banke, prekide me onaj debeli sponzor SDS-a.. toliko sam se nahujo da sam im moro zabranit rad stranke.. na neodredjeno vrijeme..
-
Prenj
Da su isto tako Saveznici mislili 1945. kada je zabranjena i Nacisticka partija i nacisti, vec odavno bi se u Njemackoj pojavio neki novi Firer i ko zna na sta bi danasnja Njemacka i Evropa licili.Mahalac wrote:Ne znam zasto se zapeli za to nekadasnje uslovno ukidanje SDS-a kao da bi i da je bilo ukinuto, nesto sustinski promjenilo..."tamo"
sds
pdp
ndp
turac~palac![]()
a sta ce sada biti ...opet nista
Umjesto toga, Njemacka sada je jedna od najpozitivnijih zemalja svijeta ...
Ljudi su kao glina, lako se daju umijesiti, i nabolje i nagore ...
- manijak1
DaDa su isto tako Saveznici mislili 1945. kada je zabranjena i Nacisticka partija i nacisti, vec odavno bi se u Njemackoj pojavio neki novi Firer i ko zna na sta bi danasnja Njemacka i Evropa licili.
eto na šta je ličio svijet i na šta skoro pa i danas isto liči.
- hary
E nek se neko i POLIKITE sjetio...meni pravo fali...car-x wrote:nikad prezalit sto je POLIKITA prestala izlaziti..
20.09.2005.
21.09.2005.
22.09.2005.
- Mahalac
Znaju li oni da se za to ide na displinsku, a mozda i van iz poduzetjaBECHO wrote:I ja nisam mog'o sebi doci kad sam procitao ovu v'jest. Jako sam iznenadjen i uvredjen...Mahalac wrote:@Prenj..ima mjesta
@Becho...ma ne mogu da vjerujem![]()
- manijak1