Sta Bosanci trebaju slusati?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Michiegen
#1 Sta Bosanci trebaju slusati?
Preporucujem Bosancima da se podijele sa Srbima i tako pocnu slusati Americku muziku dok ce Srbija slusati Britansku rock muziku.Led Zeppelini su za sve ukuse.
Tako da preproucujem Bosancima da slusaju kolekciju Americke muzike Aerosmith, Kiss i ZZ Top a moze uz to Creedence Clear Water Revival i The Doors.Ta muzika je veoma zabavna i shodna Bosanskom mentalitetu.
Tako da preproucujem Bosancima da slusaju kolekciju Americke muzike Aerosmith, Kiss i ZZ Top a moze uz to Creedence Clear Water Revival i The Doors.Ta muzika je veoma zabavna i shodna Bosanskom mentalitetu.
Last edited by Michiegen on 04/03/2009 12:49, edited 1 time in total.
-
Michiegen
#3 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Srbija ce slusati Queen, Black Sabbath, Deep Purple i Iron Maiden.Kolekcije su uvijek u modi i zato te grupe nisu nestale.
Zbog toga imam nesporazume da neko shvati da je ovo njegova pjesma i tako da u slusanju nastane nesporazum.
Sto se tice rocka devedesetih Bosanci ce slusati Americku muziku a Srbi Kanadske rock grupe.
Od Americkih grupa devedesetih imamo Metallica, Guns and Roses, Bon Jovi, The Black Crows, Great White, Cinderella itd.
Zbog toga imam nesporazume da neko shvati da je ovo njegova pjesma i tako da u slusanju nastane nesporazum.
Sto se tice rocka devedesetih Bosanci ce slusati Americku muziku a Srbi Kanadske rock grupe.
Od Americkih grupa devedesetih imamo Metallica, Guns and Roses, Bon Jovi, The Black Crows, Great White, Cinderella itd.
Last edited by Michiegen on 04/03/2009 12:47, edited 1 time in total.
-
Michiegen
#4 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Necemo slusati The Beatles, The Rolling Stones, The Who a slusamo Elvis Presley muziku.
-
Michiegen
#5 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
To je kao neka igra ili nova tradicija. 
-
fixer
#6 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
- seln
#7 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Primjecuje li ovaj @Michiegen da ga niko ne jebe ni 2%?
- kockica_kockica
#8 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
seln wrote:Primjecuje li ovaj @Michiegen da ga niko ne jebe ni 2%?
ne primjecuje
pustite covjeka da se isprica sam sa sobom.. mozda mu bude lakse
- shuriken
#9 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
covjek je u pravu, nema se tu sta dodat ni oduzet
a i to da ga niko ne jebe ni 2%, to je isto u americkoj tradiciji, znaci da je pogodio nas mentalitet
ja bi jos dodao Greatful Dead kao obaveznu lektiru, u stvari za napredne
a zabranjuje se Oasis
a i to da ga niko ne jebe ni 2%, to je isto u americkoj tradiciji, znaci da je pogodio nas mentalitet
ja bi jos dodao Greatful Dead kao obaveznu lektiru, u stvari za napredne
a zabranjuje se Oasis
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#10 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
This is Funny!!Michiegen wrote:Preporucujem Bosancima da se podijele sa Srbima i tako pocnu slusati Americku muziku dok ce Srbija slusati Britansku rock muziku.Led Zeppelini su za sve ukuse.
-
azgin_dilber
#11 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Muzika je oduvijek bila i uvijek će biti subjektivni izbor pojedinca. Pravi izbor muzike ne očituje se u tome da se netko povodi za većinom ili prati trendove ili daje nekome kontru. Slušanje muzike je izbor za svakoga osobno.
A smiješna mi je tema
onako zvuči dječije...
Ma ne kritiziram ja ovu temu , samo želim reći da je muzika SUBJEKTIVNI izbor....ja osobno ne volim nikome savjetovati šta treba slušati...
A smiješna mi je tema
Ma ne kritiziram ja ovu temu , samo želim reći da je muzika SUBJEKTIVNI izbor....ja osobno ne volim nikome savjetovati šta treba slušati...
-
Michiegen
#12 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Ima ko me postuje a ima i ko me ne postuje.
Poslusajte single pjesmu od Kiss "I Stole Your Love" and "Magic Touch".
- pustopoljina
#13 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
objection,your Honor!
ja,kao duboki stovatelj csi-serijala ne mogu da se odreknem slusanja grupe the who!
ja,kao duboki stovatelj csi-serijala ne mogu da se odreknem slusanja grupe the who!
-
legendo_moja
#14 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Jel ti to hoćeš da kažeš da je Bon Džovi bolji od Bitlsa ili Stonsa?Michiegen wrote:Necemo slusati The Beatles, The Rolling Stones, The Who a slusamo Elvis Presley muziku.
Raaaaaajt.
- derion
#15 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Ima l' šta za nas kaure?
- Layne
#16 Re: Sta Bosanci trebaju slusati?
Michiegen wrote:Preporucujem Bosancima da se podijele sa Srbima i tako pocnu slusati Americku muziku dok ce Srbija slusati Britansku rock muziku.Led Zeppelini su za sve ukuse.
Nemoj više života ti.