mani se anonimnih poziva,kad nazoves ,tako ces se ponasati da ce te skontati...
...a govornice se snimaju...kako mislis da fataju one sto dojavljuju za fol postavljene bombe?
a onda neko njima u muriji to otkuca i opet isto.
Sta biste vi uradili
- dino84
#27 Re: Sta biste vi uradili
Ne radi nista.Pogledaj film Goodfellas i normalno nastavi sa svojim zivotom.opet ja wrote:Da sumnjate da vam je komsija diler? i to ne lakih vec teskih droga...Svaki dan dodje lik s jako dobrim autom ...moj komsija sidje, udje u auto...ubrzo i izadje..nedugo zatim udje narko kvartet iz naselja. Par puta sam ih zatekla i na svom spratu kako se "sredjuju"![]()
Da li ga prijaviti policiji? ....a ne biti 100% siguran
-
Nadnaravna
#28 Re: Sta biste vi uradili
Lijepo je znati da neko u ovom i ovakvom svijetu razmislja kao ti tj. da reaguje na jedini ispravan nacin na zlo.
Posto nemas dokaze, neces prijaviti da se takvo sto desava nego da sumnjas da se to desava. Pretpostavljam da policija u takvim slucajevima ne hapsi odmah osumnjicene nego ih prati izvjestan period i prikuplja dokaze. Tako bi barem trebalo da bude. Zbog zastite same sebe, to svakako ucini anonimno.
I ostani takva kakva jesi
Posto nemas dokaze, neces prijaviti da se takvo sto desava nego da sumnjas da se to desava. Pretpostavljam da policija u takvim slucajevima ne hapsi odmah osumnjicene nego ih prati izvjestan period i prikuplja dokaze. Tako bi barem trebalo da bude. Zbog zastite same sebe, to svakako ucini anonimno.
I ostani takva kakva jesi