Da li ga prijaviti policiji? ....a ne biti 100% siguran
Sta biste vi uradili
-
opet ja
#1 Sta biste vi uradili
Da sumnjate da vam je komsija diler? i to ne lakih vec teskih droga...Svaki dan dodje lik s jako dobrim autom ...moj komsija sidje, udje u auto...ubrzo i izadje..nedugo zatim udje narko kvartet iz naselja. Par puta sam ih zatekla i na svom spratu kako se "sredjuju"
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2 Re: Sta biste vi uradili
Duso, postoje anonimne dojave. A njihov je posao da istrazuju....
-
opet ja
#3 Re: Sta biste vi uradili
da, samo sto on zivi s svojim roditeljima koji su starci i jako fini ljudi + bolesni a zamisli da sam ja fulala ...
- Sarayman
#4 Re: Sta biste vi uradili
Da, i daj im sto vise informacija, kao reg. broj tablica snabdjevaca tog dilera i sl (uprati malo bolje). I bez ikakvog dvoumljenja, nazovi PU ili jednostavno broj Krimolovaca. Anonimno, imas puno pravo.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#5 Re: Sta biste vi uradili
..sa telefonske govornice 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#6 Re: Sta biste vi uradili
pazi draga, ako si naletila par puta na njih u inkriminirajućim radnjama onda garanti nisi fulala...ako ne dila, onda koristi. ako koristi onda zna ko dila...opet ja wrote:da, samo sto on zivi s svojim roditeljima koji su starci i jako fini ljudi + bolesni a zamisli da sam ja fulala ...
-
opet ja
#7 Re: Sta biste vi uradili
ma jesam na kvartet...njih drotovi vec uveliko znaju..nego nisam sigurna za dilanje mog komsije (koji nije narkic barem ne ofirni)anjusha wrote:pazi draga, ako si naletila par puta na njih u inkriminirajućim radnjama onda garanti nisi fulala...ako ne dila, onda koristi. ako koristi onda zna ko dila...opet ja wrote:da, samo sto on zivi s svojim roditeljima koji su starci i jako fini ljudi + bolesni a zamisli da sam ja fulala ...
-
opet ja
#8 Re: Sta biste vi uradili
jah...Bobi wrote:..sa telefonske govornice
-
opet ja
#10 Re: Sta biste vi uradili
sigurna sam da nesto dila...e sad to mogu biti i mobiteli ili nesto tome slicno..sitno
-
opet ja
#11 Re: Sta biste vi uradili
stvar je u tome sto i taj lik sto dodje s autom je prilicno mlad za takvo auto...sto opet naravno nista ne znaci, mozda je lik samo uspjesan ili je babo kupio
al' eto, ja sam u svojoj glavi napravila ovakav scenario jer se kvartet poceo skupljati i sredjivati u mojoj zgradi a to prije nije bila njihova praksa
al' eto, ja sam u svojoj glavi napravila ovakav scenario jer se kvartet poceo skupljati i sredjivati u mojoj zgradi a to prije nije bila njihova praksa
- Amazonka27
#12 Re: Sta biste vi uradili
da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
-
opet ja
#13 Re: Sta biste vi uradili
hmmm...znaci zatvoriti oci i pustiti da rade sta hoceAmazonka27 wrote:da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
- Amazonka27
#14 Re: Sta biste vi uradili
ako si iz svega sto sam napisala to zakljucila - onda nastavi ovom metodom. mozda ti nekad klikeri i prorade.
-
fixer
#15 Re: Sta biste vi uradili
ignoriraj
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#16 Re: Sta biste vi uradili
Očito si jako mlada i gledaš puno filmova.opet ja wrote:hmmm...znaci zatvoriti oci i pustiti da rade sta hoceAmazonka27 wrote:da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
Dobro ti Amazonka kaže. Već si u svojim postovima dala dovoljno informacija da neko od tih o kojima pišeš, ako ovo pročita, može skontati ko si.
- mrtva kokoš
#17 Re: Sta biste vi uradili
ma kako ce skontati ko je,on kad se pukne ne zna ni gdje je ...kako mi se cini djevojka zivi u neboderu...nego ti nama fino reci koje je naselje u pitanju a mi cemo da pogadjamo imena
ima i policajaca na forumu nema samo dilera 
Last edited by mrtva kokoš on 04/08/2009 19:41, edited 1 time in total.
- ambiguous
#18 Re: Sta biste vi uradili
Gdje si ti cula za anonimne dojave kod nas?anjusha wrote:Duso, postoje anonimne dojave. A njihov je posao da istrazuju....
Sve je to trulo od policije do dilera, a jarani najbolji to se zna, jer i policiji "kane" pomalo od tog dilerskog profita
- Vitamin C
#19 Re: Sta biste vi uradili
Šta fali filmovima?
Djeco, gledajte filmove, pogotovo klasike od Tinto Brassa, a drogu koristite samo u medicinske svrhe.
Opet ja, ja ti preporučujem da anonimno prijaviš, pa makar samo sumnjala, ali da policiji sumnju lijepo prezentiraš, sažeto i konkretno, da te ne bi odbili. Također, bilo bi pametno obrisati ovu temu iz razloga gore navedenih, mada sumnjam da džankiji i dileri forumaju.
Djeco, gledajte filmove, pogotovo klasike od Tinto Brassa, a drogu koristite samo u medicinske svrhe.
Opet ja, ja ti preporučujem da anonimno prijaviš, pa makar samo sumnjala, ali da policiji sumnju lijepo prezentiraš, sažeto i konkretno, da te ne bi odbili. Također, bilo bi pametno obrisati ovu temu iz razloga gore navedenih, mada sumnjam da džankiji i dileri forumaju.
-
opet ja
#20 Re: Sta biste vi uradili
ne vidim razlog za ovakav post...al' cu vjerovatno skontati kada mi klikeri proradeAmazonka27 wrote:ako si iz svega sto sam napisala to zakljucila - onda nastavi ovom metodom. mozda ti nekad klikeri i prorade.
- ambiguous
#21 Re: Sta biste vi uradili
U tome i jeste najveci crnjak..i zato nam je tako kako je, jer narod "ignorira." A onda ignoriranje preraste u toleriranje, i na kraju dobijes jednu normalu. Tesko je biti jedinka koja nesto cini u moru onih koji se prave da ne vide. Tek kad ti sto su zazmirili progledaju, moci ce se nesto konkretno i uraditi, jer mase pokrecu, jedinka samo moze dobiti preko ledja.opet ja wrote:hmmm...znaci zatvoriti oci i pustiti da rade sta hoceAmazonka27 wrote:da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
Na zalost...
-
opet ja
#22 Re: Sta biste vi uradili
sta i da skonta, svi znaju za njih...nista novo, niti me oni brinu...oni su svakako jednom nogom vec u grobu...ali mi se ne zivi u istoj zgradi s narko dileromPera Trta wrote:Očito si jako mlada i gledaš puno filmova.opet ja wrote:hmmm...znaci zatvoriti oci i pustiti da rade sta hoceAmazonka27 wrote:da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
Dobro ti Amazonka kaže. Već si u svojim postovima dala dovoljno informacija da neko od tih o kojima pišeš, ako ovo pročita, može skontati ko si.
-
pOZz
#23 Re: Sta biste vi uradili
Ja bih ih otkuc'o MOS-u (Mahalskoj Obavještajnoj Službi). 
- Topla voda
#24 Re: Sta biste vi uradili
nista ne prijavljuj,gledaj svoja posla 
-
pjegica
#25 Re: Sta biste vi uradili
Ja ne bih uradila nista. Jednom sam probala, pa sam vise ja problema imala nego oni. Dokle god si sama u toj borbi, ne petljaj se, moj ti je savjet.