Sta biste rekli...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cary Grant
Film je film, a tebi fali nekoliko opcija gore... kao npr. "vala si hajta al tvoja zena tvoj blempro", ili slicno...
- Lace
ne volim da se mjesaju u moje izbore pa se trudim ne mjesati u tudjestochar wrote:konkretno: sta bi ti rekla svom bratu ili blizem rodjaku u takvom slucaju? da li bi na to gledala s odobravanjem? naravno da niko nema pravo bilo kome braniti ili ogranichavati njegovu slobodu, ali niko ne moze ni tebi braniti da imas misljenje o tome...Lace wrote:ako i on zna ono sto i ti a ipak je zeli zeniti...pa ko mu brani...i ko si ti da mu ista kazes
nemam predrasuda, al' nesto sumnjam u ishod iz filma 'pretty woman' u kojem je prostitutka glorificirana do te mjere da covjek prosto pozeli imati nekog bliznjeg ko se bavi prostitucijom...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
u filmu, nije ni on nista bolji jer je i sam kurva u dushi i trazio je usluge...stoga, film ko film ti ne pomaze kod rodjaka/prijatelja...
a on nek zeni, ako nista drugo, bice sigurniji da ga varati nece, jer je probala vise...
a on nek zeni, ako nista drugo, bice sigurniji da ga varati nece, jer je probala vise...
-
shin
#7 Re: Sta biste rekli...
Samo vidi da nisu branici udarani i da ne baca uljestochar wrote:...svom prijatelju, rodjaku ili bratu, kada bi vam saopstio da namjerava ozeniti prelijepu ukrajinku koja se nekih pet-sest godina bavila prostitucijom i imala vise musterija dnevno?
(ne pika se zrtva traffickinga, vec svojevoljna prostitucija)
p.s. vidim na novoj pustili 'pretty woman' pa mi nesto ovo pade na pamet...
-
chudna
Mi smo bas sinoc imali zucnu raspravu o tom filmu, nakon istog:). Da li se vratio samo da je jos jednom ....(ipak je profesionalka) ili je ostao jos par dana. Helem, ja mislim da su prostitutke ili zene koje su zivjele na granici ( tj. zivotom kakav nas sredina ne odobrava), puno bolje supruge od "finih cura". Mislim da se puno vise trude jer znaju i drugu stranu zivota. U skladu s tim rekla bih bratu, prijatelju, rodjaku da mu zelim srecu jer se zeni:)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#10 Re: Sta biste rekli...
porucio ti je moj bivsi komsija da bi samo trazio da bude crnogorski kum, a da je njena ckapi njen i njegov problem, a ne problem mahale...stochar wrote:...svom prijatelju, rodjaku ili bratu, kada bi vam saopstio da namjerava ozeniti prelijepu ukrajinku koja se nekih pet-sest godina bavila prostitucijom i imala vise musterija dnevno?
(ne pika se zrtva traffickinga, vec svojevoljna prostitucija)
p.s. vidim na novoj pustili 'pretty woman' pa mi nesto ovo pade na pamet...