ili vezu u kojoj si možda i ne pašete previše ali sex je fenomenalan? a to ujedno i nadoknađuje ova neslaganja?
2.) da li ste nekad u sexu sa partnerom/icom zamišljali drugog/drugu?
na pitanja odgovarajte po redu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ako u vezi sve štima onda i sex mora štimati......bar je to moje mišljenje,jer ako se dvoje odlično slažu onda predpostavljam i da razgovaraju o svemu pa i sexu...kako ga unaprijediti ,učiniti kvalitetnijim,boljim....Karolina_ina wrote:1.) Vezu sa partnerom s kojim sve štima, dobar je prema vama sve 5 ali sex je onako (niste baš zadovoljni)![]()
ili vezu u kojoj si možda i ne pašete previše ali sex je fenomenalan? a to ujedno i nadoknađuje ova neslaganja?![]()
1.) hmmm a zasto ne i jare i pare???Karolina_ina wrote:1.) Vezu sa partnerom s kojim sve štima, dobar je prema vama sve 5 ali sex je onako (niste baš zadovoljni)![]()
ili vezu u kojoj si možda i ne pašete previše ali sex je fenomenalan? a to ujedno i nadoknađuje ova neslaganja?![]()
Jesu meni bezveze ovakva pitanjaKarolina_ina wrote:1.) Vezu sa partnerom s kojim sve štima, dobar je prema vama sve 5 ali sex je onako (niste baš zadovoljni)![]()
froop wrote:Ako je u pitanju zensko, uvijek onu sa vecim sisama.
Recite vi nama, samo za raju, koliko vas plaća Karabeg da po forumima furate ideal ženske ljepote - velike sise?slavkoimamodilera wrote:froop wrote:Ako je u pitanju zensko, uvijek onu sa vecim sisama.
A kako znaš koje su koje?slavkoimamodilera wrote:Fuj... mrzim bilo sta plasticno, pa i sise...
ijaooooo....kako ce te sad neki napastiLoreley wrote: Imam prijateljicu koja ima obim grudi 110. Meni to ne izgleda nimalo erotično.
Loreley wrote:A kako znaš koje su koje?slavkoimamodilera wrote:Fuj... mrzim bilo sta plasticno, pa i sise...
Imam prijateljicu koja ima obim grudi 110. Meni to ne izgleda nimalo erotično.
Tebi i ne treba da bude...Loreley wrote:A kako znaš koje su koje?slavkoimamodilera wrote:Fuj... mrzim bilo sta plasticno, pa i sise...
Imam prijateljicu koja ima obim grudi 110. Meni to ne izgleda nimalo erotično.