Sta bi vi da vam se ovo desi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

radiša

#101 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by radiša »

Avetinho wrote:Neki dan stocirala me zenska iz sve snage pravo u njokalicu. Krvavih usta i sa dva rsklimana prednja zuba hrabro sam joj odbrusio: "E sad smo izjednaceni".
dobro si proso,nek je ziva glava.
AmADin_gospo

#102 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by AmADin_gospo »

arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
ja bi tebe ko mačku prebio, što momka provjeravaš :P

to je isto ko da pada kiša i čovjek ti kaže "ponesi kišobran" a ti počneš, a zašto? a koje boje? a koliko jako kiša pada? a jel pada ravno il ukoso? kolike su kapljice? koliki je razmak između kapljica, jel pada ravnomjerno il u navratima? hoče li padati cjeli dan? MA PONESI JEBENI KIŠOBRAN I ZAČEPU ŽVALJE!!!!

:D

puno pitate oko, puno....
Post Reply