Sta bi uradili da...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
amarella
#1 Sta bi uradili da...
se zaljubite u osobu koja je zauzeta?
Ili bolje rečeno sta ste radili, jer sigurno je bilo i takvih momenata, kad ste saznali da taj neko vec ima nekog? A znate da bi kod te osobe sigurno imali prolaz...da li bi vam bilo zao one druge osobe?....Povuci se ili biti uporan...
Ili bolje rečeno sta ste radili, jer sigurno je bilo i takvih momenata, kad ste saznali da taj neko vec ima nekog? A znate da bi kod te osobe sigurno imali prolaz...da li bi vam bilo zao one druge osobe?....Povuci se ili biti uporan...
- pitt
Pa zavisi ko joj je partner. AKo je neko koga cijenim i ko mi je drag, onda sutim i trpim dok ne prodje. Ako je neko ta tlane....onda joj stavim do znanja da mi se svidja i ako zeli da bude nesto da treba (i mora) rascistiti sa sadasnjim partnerom. 
-
freak_with_a_laptop
pamet u glavu i put pod noge - nabacivat se zauzetom tipu, meni to odvratno do bola 
-
amarella
Ma djevojka mi nije uopste poznata. Njega sam upoznala sasvim slucajno, i tek nakon par dana saznala da ima djevojku. Veza od 2 mjeseca. Medjutim, on pokazuje interes, i cak je poceo redovno da izlazi u kafic u koji ranije nije izlazio, a ja tu visim... pa eto to mi daje za pravo da pomislim da bi sad nesto moglo i biti... Da je neka duga veza u pitanju ne bi ni pomisljala na tako nesto... sad ne znam sta da radim!... da li da stavim tacku na to ili ne?
-
amarella
ma jokpape wrote:Jes`, ... tebi raskopusho, ....
![]()
![]()
-
amarella
ma... da budem sigurna... ne jednom sam se opekla.... s muskarcima se nikad ne zna...Beatrix wrote:nemoguće da sama već ne vidiš odgovor na to pitanje. u svom postu.amarella wrote:Ma djevojka mi nije uopste poznata. Njega sam upoznala sasvim slucajno, i tek nakon par dana saznala da ima djevojku. Veza od 2 mjeseca. Medjutim, on pokazuje interes, i cak je poceo redovno da izlazi u kafic u koji ranije nije izlazio, a ja tu visim... pa eto to mi daje za pravo da pomislim da bi sad nesto moglo i biti... Da je neka duga veza u pitanju ne bi ni pomisljala na tako nesto... sad ne znam sta da radim!... da li da stavim tacku na to ili ne?
- Lace
#25 Re: Sta bi uradili da...
hladjenje...ne zaljubljujem se u zauzete...ili cim saznam hladim seamarella wrote:se zaljubite u osobu koja je zauzeta?